War hp bug

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Account Upgraded | Title Enabled! Wataryx23 is offline
    True MemberRank
    Jul 2014 Join Date
    253Posts

    War hp bug

    War hp bug
    How to fix HP visual bug on WAR

    or how to adjust bin to fix HP on WAR to increase HP limit


  2. #2
    Hardcore Member HariSeldon is offline
    MemberRank
    Oct 2019 Join Date
    135Posts

    Re: War hp bug

    Quote Originally Posted by Wataryx23 View Post
    How to fix HP visual bug on WAR

    or how to adjust bin to fix HP on WAR to increase HP limit
    /Data/Data_War/War_Default_**.ini -> HP_Balance -> WarHP_Rate (In percents)

  3. #3
    Account Upgraded | Title Enabled! Wataryx23 is offline
    True MemberRank
    Jul 2014 Join Date
    253Posts

    Re: War hp bug

    Quote Originally Posted by HariSeldon View Post
    /Data/Data_War/War_Default_**.ini -> HP_Balance -> WarHP_Rate (In percents)
    i already adjust like that. theres something need to adjust also in bin file i pass the limit of hp on war 65k . i have a total HP on war like 100K plus.

  4. #4
    Newbie husky017 is offline
    MemberRank
    Dec 2017 Join Date
    3Posts

    Re: War hp bug

    How to modify bin´╝č

  5. #5
    Member sunlive is offline
    MemberRank
    Oct 2012 Join Date
    46Posts

    Re: War hp bug

    same question

  6. #6
    Newbie king022 is offline
    MemberRank
    Mar 2019 Join Date
    2Posts

    Re: War hp bug

    Can u help me to make server please

  7. #7
    Member gamerxdev is offline
    MemberRank
    Aug 2019 Join Date
    46Posts

    Re: War hp bug

    It will cause HP bug into your character if your character have more than 65k HP as the current bins and Cabalmain shared here on RZ has no Character unlimit HP.

    Even you fixed it Visually, It will still look bugged on other player screens.

    The only solution is to unlimit HP on bins and CabalMain.

    Good luck!

  8. #8
    Account Upgraded | Title Enabled! Wataryx23 is offline
    True MemberRank
    Jul 2014 Join Date
    253Posts

    Re: War hp bug

    Quote Originally Posted by gamerxdev View Post
    It will cause HP bug into your character if your character have more than 65k HP as the current bins and Cabalmain shared here on RZ has no Character unlimit HP.

    Even you fixed it Visually, It will still look bugged on other player screens.

    The only solution is to unlimit HP on bins and CabalMain.

    Good luck!
    do u know how to edit it?



Advertisement