Need Help

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Registered Xenia is offline
    MemberRank
    May 2013 Join Date
    5Posts

    sad Need Help


    RaGEZONE Recommends

    RaGEZONE Recommends

    Please help me with this..

    Click image for larger version. 

Name:	2.jpg 
Views:	30 
Size:	59.7 KB 
ID:	138883

    Click image for larger version. 

Name:	1.jpg 
Views:	30 
Size:	239.7 KB 
ID:	138884

    Click image for larger version. 

Name:	3.jpg 
Views:	21 
Size:	107.4 KB 
ID:	138885

    loginserver>>LoginServer.ini

    Code:
    [STARTUP]
    APPNAME=LOGINSERVER
    ZONEAGENTLISTENPORT=3200
    LOGINAGENTLISTENPORT=3210
    STARTID=207059
    
    [LOGINASD]
    COUNT=1
    IP0=127.0.0.1
    PORT0=7770
    
    
    
    [PAYASD]
    COUNT=1
    IP0=127.0.0.1
    PORT0=3450
    
    
    
    [SERVER_GROUP]
    COUNT=1
    ID0=0
    NAME0=World
    loginagent>>LoginAgent.ini
    Code:
    ;//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    ;//                                  Login Agent                                        //
    ;////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    [VersionInfo]
    
        HighVersion = 600    ;//CurrVersion <= HighVersion
        LowVersion = 100    ;//CurrVersion > LowVersion
    
    
    [LoginAgent]     ;//tcp
    
        IPADDR = 127.0.0.1
        PORT = 8811
    
        IO_MODE = 1 ;// iocp = 1, block = -1
    
        APPNAME = LOGINAGENT
        AGENTID = 1
    
    [LoginServer]    ;//tcp
    
        IPADDR = 127.0.0.1
        PORT = 3210
        
        IO_MODE = -1 ;// iocp = 1, block = -1
    
    [LOG_FILE]     ;//log set
    
        GS_LOGFILE_NAME = ./LogFile/gs_log
        LC_LOGFILE_NAME = ./LogFile/lc_log
        DB_LOGFILE_NAME = ./LogFile/db_log
        MAINPROCESS_LOGFILE_NAME = ./LogFile/mp_log
    loginagent 562>>LoginAgent.ini

    Code:
    [STARTUP]
    APPNAME=LOGINAGENT
    AGENTID=0
    LISTENPORT=3550
    
    [LOGIN_SERVER]
    IP=127.0.0.1
    PORT=3210
    zoneagent 562>>svrinfo.ini

    Code:
    [STARTUP]
    APPNAME=ZONEAGENT
    SERVERID=0
    AGENTID=0
    
    IP=127.0.0.1
    PORT=9866
    
    [SVRINFO]
    SVRNAME =PC\SA
    SVRIP =127.0.0.1
    DBID = sa
    DBPASS = pass
    
    [ZONESERVER]
    COUNT=3
    
    #ACCOUNT SERVER
    ID0=255
    IP0=127.0.0.1
    PORT0=5589
    
    #ZONE SERVER
    ID1=0
    IP1=127.0.0.1
    PORT1=6689
    
    #Battle Server
    ID2=3
    IP2=127.0.0.1
    PORT2=6999
    
    #ID3=2
    #IP3=127.0.0.1
    #PORT3=6999
    
    #ID4=3
    #IP4=127.0.0.1
    #PORT4=6999
    
    #ID5=4
    #IP5=127.0.0.1
    #PORT5=6699
    
    [LOGINSERVER]
    IP=127.0.0.1
    PORT=3200
    Please Help


  2. #2
    Member Kirs Sudh is offline
    MemberRank
    Aug 2013 Join Date
    41Posts

    Re: Need Help

    You are using 562 LA, LS & ZA with part IV ZS. i suppose this is the reason, you cannot connect 562 with Part IV ZS. I too had the same problem. World was showing but could not enter. I just changed my ZA and LS to 219 and it worked well.

  3. #3
    Registered Xenia is offline
    MemberRank
    May 2013 Join Date
    5Posts

    Re: Need Help

    Quote Originally Posted by Kirs Sudh View Post
    You are using 562 LA, LS & ZA with part IV ZS. i suppose this is the reason, you cannot connect 562 with Part IV ZS. I too had the same problem. World was showing but could not enter. I just changed my ZA and LS to 219 and it worked well.

    thnx for ur reply bro,
    but how could u connect 562 client with 219 ZA ??

  4. #4
    Member Kirs Sudh is offline
    MemberRank
    Aug 2013 Join Date
    41Posts

    Re: Need Help

    i am connecting it with my 219 client. I am not using 562 client.

  5. #5
    Member Allorango is offline
    MemberRank
    Sep 2012 Join Date
    PrithviLocation
    52Posts

    Re: Need Help

    show me error... in 562 ZA..
    run time error 6 overflow..
    in coding... where it is giving error.. soo i can tell.. wht is solution for that
    be specific always...
    give full info...

  6. #6
    Member Kirs Sudh is offline
    MemberRank
    Aug 2013 Join Date
    41Posts

    Re: Need Help

    my ZA was not dumping any error any where, neither in ZA folder nor showing any error, just it was crashing saying not responding with options 'close' or 'wait' from windows...




Advertisement