Java Emulator Bug Reports

Page 3 of 9 FirstFirst 123456789 LastLast
Results 31 to 45 of 125
  1. #31
    Hardcore Member orionet is offline
    MemberRank
    Jun 2007 Join Date
    116Posts

    information Re: Java Emulator Bug Reports

    Java Emulator Bug Reports
    Errors and bug with ships

    1) Handling packets on the server side with a delay

    2) After stopping the use of the ship (went ashore and then returned), the ship can not be used. Reasons: First - see 1 point. Second - After you stop using the ship on the side of the server, packets are received which the server does not handle correctly, which causes the server to return the ship's erroneous coordinates x: y: z: sin: cos:, due to which the character can not stand at the helm, by the cannon on the ship.

    Sorry for my bad English.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails 2018-01-07_111427654.JPG   2018-01-07_111361757.JPG  
    Last edited by orionet; 07-01-18 at 08:34 AM.

  2. #32
    Member Ochoaman is offline
    MemberRank
    Jul 2014 Join Date
    51Posts

    Re: Java Emulator Bug Reports

    Equipment bugs

    Looks like there's a bug with some equipment;
    I have Canape Clothes, Shining Alchemy Life stone, +5 silver embroidered cooks clothes and teff sandwich. None of reduce cooking time.

    I also noticed that placing +10 light steel horseshoe of storm doesn't add the 6% speed to overall speed on horses.

  3. #33
    Account Upgraded | Title Enabled! kbnnlan is offline
    True MemberRank
    Feb 2016 Join Date
    357Posts

    Re: Java Emulator Bug Reports

    Pet command not work too

  4. #34
    Account Upgraded | Title Enabled! Aznkidd235 is offline
    True MemberRank
    Apr 2007 Join Date
    518Posts

    Re: Java Emulator Bug Reports

    Quote Originally Posted by orionet View Post
    Errors and bug with ships

    1) Handling packets on the server side with a delay

    2) After stopping the use of the ship (went ashore and then returned), the ship can not be used. Reasons: First - see 1 point. Second - After you stop using the ship on the side of the server, packets are received which the server does not handle correctly, which causes the server to return the ship's erroneous coordinates x: y: z: sin: cos:, due to which the character can not stand at the helm, by the cannon on the ship.

    Sorry for my bad English.

    lol this happened on the official servers at one point the flying ships.

  5. #35
    Registered baigom152 is offline
    MemberRank
    Apr 2015 Join Date
    Aparecida de GoLocation
    16Posts

    Re: Java Emulator Bug Reports

    Someone using Oficial KR client to help here to How use This client in localhost and how connect to server i want use KR client to test but i cant connect to the game using this client I allready using ogrefast client and its all working with Ogrefast client but i want test this KR client to see iff i found new features, client stucks in loading until Xing code close the game im using local host i allready changed realm to KR_REAL and KOR_REAL but client still dint connect

  6. #36
    Account Upgraded | Title Enabled! Aznkidd235 is offline
    True MemberRank
    Apr 2007 Join Date
    518Posts

    Re: Java Emulator Bug Reports

    i'm sure KR client is too updated it wont work.

  7. #37
    Registered baigom152 is offline
    MemberRank
    Apr 2015 Join Date
    Aparecida de GoLocation
    16Posts

    Re: Java Emulator Bug Reports

    some guy in Dev discord was using KR client but hes sleeping now so i cant ask how he do that haha so i need w8 to try or see iff i found someone who use KR client

  8. #38
    Account Upgraded | Title Enabled! Aznkidd235 is offline
    True MemberRank
    Apr 2007 Join Date
    518Posts

    Re: Java Emulator Bug Reports

    u could change ur lang on the client to KR so he might not have used KR client, and if we wanted to use different clients there would be a lot more work such has getting rid of anti-cheat and most likely different packets.

  9. #39
    Registered baigom152 is offline
    MemberRank
    Apr 2015 Join Date
    Aparecida de GoLocation
    16Posts

    Re: Java Emulator Bug Reports

    nah hes actually using KR client he extracting KR client data and trying add mystic and lan to the server and unlock kama he has add in game but when he tried enter game closes they was add skills in game server data base too but game server inst enabling it to use receiving that advise in ''console disable by content group''






    - - - Updated - - -

    - - - Updated - - -

    and i want too figure out how fix this and enable all templates and remove all this restrictions like this '' Loaded 12863 skill templates's '' (164 disable by contentgrouoptiondata ) i need disable it or change this to add new templates and enable another stuffs in server but idk how i change this

  10. #40
    Hardcore Member orionet is offline
    MemberRank
    Jun 2007 Join Date
    116Posts

    ! Re: Java Emulator Bug Reports

    1) Many of the settings for events are in the database. such as the EventManager. At this stage, I'm studying the core of the BDO server for accurate data.
    2) Many parameters of the weapon are missing in the database. That is, there are only 3 colors in the database, such as white, green and blue, and blue is not completely filled. Example "KriegsMesser", the maximum ID of item 11434 for the character Dark Knight. - Decision, fill the base to the end. I'm still busy with events and the core of the server. Sorry for my bad english.
    3) Escort Escorial Ship - The reason for the client's hangup is the absence of the ship in the client. I can be wrong. but with the addition of gold weapons, the client's hang process was repeated.

  11. #41
    Registered Dualla is offline
    MemberRank
    Jul 2017 Join Date
    11Posts

    Re: Java Emulator Bug Reports

    well it might be just me but it seems that the "rates" are bugged :/ eg. (exp rate = 100 is default, exp = 1000 did not change anything same for exp = 10000 etc..). i did look at the source to make sure the rates where correct and they are. ( or 10k means just 1% more )

  12. #42
    QuoteShiek Member NanayaQ is offline
    True MemberRank
    Jul 2012 Join Date
    793Posts

    Re: Java Emulator Bug Reports

    Quote Originally Posted by Dualla View Post
    well it might be just me but it seems that the "rates" are bugged :/ eg. (exp rate = 100 is default, exp = 1000 did not change anything same for exp = 10000 etc..). i did look at the source to make sure the rates where correct and they are. ( or 10k means just 1% more )
    Its working as intended using exp rate = 1000~2500 is not the same as exprate = 100. Also if you look at the sqlite file you can see the exp for each level is different and there is a exp cap on the level.

    Did you restart the server?

    Edit: I also tested Horse exp as well horse exp rate 10000 = 3200 exp

    Edit: Reason why BDO is no level cap is because the exp bar is very very large after 56+
    Last edited by NanayaQ; 08-01-18 at 06:43 AM.

  13. #43
    Registered Dualla is offline
    MemberRank
    Jul 2017 Join Date
    11Posts

    Re: Java Emulator Bug Reports

    well i do play on retail so i know about the "no lvl cap" thing ^^ and yeah i did a restart. i only asked cause 10000 did like nothing in-game for us so i guess i´m going to test 100k next ( i guess with the exp cap on each lvl it´s not going to work like i thought it would:/ )

  14. #44
    QuoteShiek Member NanayaQ is offline
    True MemberRank
    Jul 2012 Join Date
    793Posts

    Re: Java Emulator Bug Reports

    Quote Originally Posted by Dualla View Post
    well i do play on retail so i know about the "no lvl cap" thing ^^ and yeah i did a restart. i only asked cause 10000 did like nothing in-game for us so i guess i´m going to test 100k next ( i guess with the exp cap on each lvl it´s not going to work like i thought it would:/ )
    My bad i worded it wrong what I mean by exp cap is if you used the pc addexp command the cap is i believe 99mill which is equal to 1~5% after 56+
    and here is the exp require for each level.

    Note: What i set my exp rate to 2500 and kill Desert naga they give me about 1~2.5% exp per kill for level 56+ (which isn't normal in retail which is 0.001% per kill)

    [It can be modify]


    I do not know the exp rate % -> fix value, but I bet someone is willing to do the math for us (maybe). :)

  15. #45
    Account Upgraded | Title Enabled! kbnnlan is offline
    True MemberRank
    Feb 2016 Join Date
    357Posts

    Re: Java Emulator Bug Reports

    and durability not decrease

    - - - Updated - - -

    pet exp not increase



Advertisement