More Activity

63 Visitor Messages

  1. wakakakaka selamat cukkkkk, apa skypenya?
  2. eaaa asek asek jos kalau dpt ada bbm/skype?
  3. iyo tau, mksd gw bisa pas juga u paling terakhir = pasti menang. wkakaka jago lu
  4. gk lah, wkwkwk lebih cocok u :v hoki banget bisa pas komen terakhir
  5. wew dapet wtf overkill
  6. Thanks likertuban but I just hex'ed it. Easier that way tbh
  7. LinkedItem.strs I'm a bit confused on how to make it lol Think you give me a hand?
  8. sir can you help me about auto update from launcher please guru :)
  9. bang mau nanya dong, ane kan lagi otak atik bikin rf 2.2.3.2 nih,pake clientnya dari rf indo golden mastery pure, dah hampir komplit tinggal login aja masuk deh, ehh tapi ada delphine nya ngupdate, bisa di bikin kita ga make delphine ga yah??
  10. I really do not have any idea about that
  11. bng mau tanya ini kenapa ya kok g mau creat karakter dah masuk ke dalam game... dan di account server selalu ada notice close login server

    http://oi57.tinypic.com/2vd4oxu.jpg
  12. hey bro can you TEamview with me PM< me in facebook
  13. Hello! I have a friend That tells me That all of the files in theese specific dls are crypted and that you can't edit them if that is true help how do I decrypt them and keep them decrypted for future changing. He has a 2.2.3 server working no files encrypted, he is teaching me how to dev so I thought why not do my own server and have it localy on my computer for education purpose only :) thanks!
  14. hello sir... why i can't play rf giga4 after patch...?? before patch there isn't any problem????
  15. still accountdb connect failed. how to fixed it? help pls :)
  16. I'm Stuck with Registering Account through WebServer >.<
    I already enable Extensions in PHP mssql.dll still the same...
    can you upload a sample

    php.ini
    register.php
    config.php
    rf_config.php

    advance thnx....
  17. ga bisa masage lo -_-

    yap dia habis nipu duit 400k tentang HS [ FireGuard] ada orang yang lapor ke gua .
    ya begitulah lagi hot di forum komunikasi rf itu .
  18. hey do you have a skype? or a way for me to contact you?
Showing Visitor Messages 41 to 60 of 63
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
About likertuban

Basic Information

Age
28

Signature


Statistics


Total Posts
Total Posts
2,283
Posts Per Day
0.70
Visitor Messages
Total Messages
63
Most Recent Message
01-06-20
General Information
Last Activity
2 Hours Ago
Join Date
09-04-12
Referrals
10

9 Friends

  1. dodojimbun dodojimbun is offline

    no failure, no greget!

    dodojimbun
  2. James James is offline

    I love pink!

    James
  3. Justcansmile Justcansmile is offline

    Registered

    Justcansmile
  4. KarLi
  5. Kreeate Kreeate is offline

    Victus Mortuus

    Kreeate
  6. Marnkx Marnkx is offline

    Too Pro To Handle

    Marnkx
  7.  NOC  NOC is offline

    xHosts G0D

    NOC
  8. novanakal novanakal is offline

    iam still Noob

    novanakal
  9. tete94 tete94 is offline

    Member

    tete94
Showing Friends 1 to 9 of 9
Post Areas

Top Areas Of Posting


29-11-20

  • 02:07 AM - Deleted Posts

04-11-20


08-09-20

  • 09:49 AM - Hidden

27-09-20


No results to show...

Advertisement