[Release] Archer Version Server Files And Client - Stable Version

Page 49 of 54 FirstFirst ... 394142434445464748495051525354 LastLast
Results 721 to 735 of 803
  1. #721
    Member muroko is offline
    MemberRank
    Sep 2009 Join Date
    53Posts

    Re: [Release] Archer Version Server Files And Client - Stable Version

    you might need to enable the halloween event in the sqlite3 and or bexcel, because i think that quest is a halloween event.

    here is some official info on the event : https://www.console.playblackdesert....172&category=0
    Last edited by muroko; 26-09-21 at 06:07 PM. Reason: added link

  2. #722
    Registered Snigel is offline
    MemberRank
    Apr 2018 Join Date
    14Posts

    Re: [Release] Archer Version Server Files And Client - Stable Version

    and

    edit the Quest_Table on Server & Client (Search for Period) (Time up2date)
    edit on the Server Config´s ai.prop´s (look for disabled event npc´s) (id´s)

    Sni

  3. #723
    Newbie fre3e is offline
    MemberRank
    Dec 2020 Join Date
    3Posts

    Re: [Release] Archer Version Server Files And Client - Stable Version

    Question:I want to start the client without the launcher (it worked with the launcher) and I wrote a small bat:

    ---------
    @Echo off

    REM
    SET account=xxxx
    SET password=xxxx
    REM

    cd */bin64start BlackDesert64.exe %account%, %password%
    ----------

    Sadly it always gets stuck at "now processing" did I write sth wrong?

    The error message in the LoginServer says:
    "WARN - user[xxxx] password error."
    But not sure why because the password is correct...
    Last edited by fre3e; 27-09-21 at 12:00 AM.

  4. #724
    Account Upgraded | Title Enabled! AngelShade is offline
    True MemberRank
    Feb 2007 Join Date
    RomaniaLocation
    406Posts

    Re: [Release] Archer Version Server Files And Client - Stable Version

    Quote Originally Posted by muroko View Post
    you might need to enable the halloween event in the sqlite3 and or bexcel, because i think that quest is a halloween event.

    here is some official info on the event : https://www.console.playblackdesert....172&category=0
    The Halloween event its enabled already, the npc is already spawned , that's not part of the problem.
    There's no time condition on the quest on accept condition also , if you look there's only a get level >1 accept condition to kill Issabella as thats the quest purpose.
    Proud owner of a Aion - Private server.

  5. #725
    Member muroko is offline
    MemberRank
    Sep 2009 Join Date
    53Posts

    Re: [Release] Archer Version Server Files And Client - Stable Version

    Quote Originally Posted by AngelShade View Post
    The Halloween event its enabled already, the npc is already spawned , that's not part of the problem.
    There's no time condition on the quest on accept condition also , if you look there's only a get level >1 accept condition to kill Issabella as thats the quest purpose.
    so what exactly did you do? did you just enable the halloween event? and then the NPC shows up, but it has no quest?

  6. #726
    Account Upgraded | Title Enabled! AngelShade is offline
    True MemberRank
    Feb 2007 Join Date
    RomaniaLocation
    406Posts

    Re: [Release] Archer Version Server Files And Client - Stable Version

    Quote Originally Posted by muroko View Post
    so what exactly did you do? did you just enable the halloween event? and then the NPC shows up, but it has no quest?
    Yes , the npc's are showing up, and now i know why ... the event was missing "7097" Which spawns Isabela. altought she doesn't spawn because theres absolutely no spawn coverage in the files , and i don't know how to add her based on the event.
    Code:
    18    Halloween    checkPeriodByGmt(0, 2021/08/30-09:00, 2021/11/02-09:00)    1007, 2002, 1020, 1021, 3014, 5003, 7097
    If you enable this event remember to go thru the Event quests, as theres are some condition on some of them that they are enabled based on date and the date is 2016 in there.


    Theres another question : Is there a possibility anywhere to double your NPC spawns ? because after i fixed this event , by adding that number now all my npc's are doubled ingame and only the npc's

    This is happening because theres no source to look who does what behind and you are going blind doing this :(, i tried decrypting the files , and theres alot of things there which are missing , for example: the localization.properties file in config folder is useless, is not called at all in the config" . class files. I might be wrong and the decryption was done wrong but still . I really don't care much about the source files anyway , but having someone that work with those here would be very helpful

    Also theres Rate.properties and Rate2.properties, rate2.properties is not called at all.
    Last edited by AngelShade; 30-09-21 at 10:48 PM.
    Proud owner of a Aion - Private server.

  7. #727
    Registered doodad is offline
    MemberRank
    Sep 2018 Join Date
    11Posts

    Re: [Release] Archer Version Server Files And Client - Stable Version

    Quote Originally Posted by fre3e View Post
    Question:I want to start the client without the launcher (it worked with the launcher) and I wrote a small bat:

    ---------
    @Echo off

    REM
    SET account=xxxx
    SET password=xxxx
    REM

    cd */bin64start BlackDesert64.exe %account%, %password%
    ----------

    Sadly it always gets stuck at "now processing" did I write sth wrong?

    The error message in the LoginServer says:
    "WARN - user[xxxx] password error."
    But not sure why because the password is correct...

    there mustn't be a space between , and password

    %account%,%password%

    try it like this.

  8. #728
    Newbie fre3e is offline
    MemberRank
    Dec 2020 Join Date
    3Posts

    Re: [Release] Archer Version Server Files And Client - Stable Version

    Quote Originally Posted by doodad View Post
    there mustn't be a space between , and password

    %account%,%password%

    try it like this.
    Ahh youre a lifesaver!! That worked, thx so much!

  9. #729
    Account Upgraded | Title Enabled! AngelShade is offline
    True MemberRank
    Feb 2007 Join Date
    RomaniaLocation
    406Posts

    Re: [Release] Archer Version Server Files And Client - Stable Version

    Etcoption.properties config has some values there , that aren't explained properly. and i was thinking if anyone manage to test them or debate over what they can do.

    Things i don't know - https://pastebin.com/bmTryxfQ

    My Etcoption.properties - https://pastebin.com/ezVt5AMe
    Proud owner of a Aion - Private server.

  10. #730
    Newbie tobi46 is offline
    MemberRank
    Sep 2021 Join Date
    2Posts

    Re: [Release] Archer Version Server Files And Client - Stable Version

    thx it work, but i cant create clan/guild it bug? pls help

  11. #731
    Account Upgraded | Title Enabled! AngelShade is offline
    True MemberRank
    Feb 2007 Join Date
    RomaniaLocation
    406Posts

    Re: [Release] Archer Version Server Files And Client - Stable Version

    Quote Originally Posted by tobi46 View Post
    thx it work, but i cant create clan/guild it bug? pls help
    Level 45 min level to create guild :D , check the cofigs there is a minumum level statement for guild and its set to 45.
    Proud owner of a Aion - Private server.

  12. #732
    Newbie tobi46 is offline
    MemberRank
    Sep 2021 Join Date
    2Posts

    Re: [Release] Archer Version Server Files And Client - Stable Version

    Quote Originally Posted by AngelShade View Post
    Level 45 min level to create guild :D , check the cofigs there is a minumum level statement for guild and its set to 45.
    thank you for reply, tonight i try lv45 and test create guild later i reply again, thx

  13. #733
    Member muroko is offline
    MemberRank
    Sep 2009 Join Date
    53Posts

    sad Re: [Release] Archer Version Server Files And Client - Stable Version

    Quote Originally Posted by AngelShade View Post
    This is happening because theres no source to look who does what behind and you are going blind doing this :(, i tried decrypting the files , and theres alot of things there which are missing , for example: the localization.properties file in config folder is useless, is not called at all in the config" . class files. I might be wrong and the decryption was done wrong but still . I really don't care much about the source files anymore after you need to pay for it , but having someone that work with those here would be very helpful

    Also theres Rate.properties and Rate2.properties, rate2.properties is not called at all.
    Yeah i'm not sure what's up with that. This forum used to be about helping each other and sharing knowledge, not about selling half-fixed code that you managed to grab from somewhere.

  14. #734
    Life is beautiful, after Ledie is offline
    True MemberRank
    Aug 2019 Join Date
    /tp home brazilLocation
    497Posts

    Re: [Release] Archer Version Server Files And Client - Stable Version

    Quote Originally Posted by muroko View Post
    Yeah i'm not sure what's up with that. This forum used to be about helping each other and sharing knowledge, not about selling half-fixed code that you managed to grab from somewhere.
    It was just a misunderstanding. Haha. I'm very busy studying and whoever is able to help me financially can help me, but whoever doesn't, that's okay, that's

    It was just a lack of communication.
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Forum Rules | Account Support | Subscribe
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀RaGEZONE Facebook
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ I'm here to help, send me a DM. Don't share your ip on the thread, or you email/name etc.

  15. #735
    Registered alexxxone is offline
    MemberRank
    Jan 2011 Join Date
    15Posts

    sad Re: [Release] Archer Version Server Files And Client - Stable Version

    Server Files
    Spoiler:




    Link Broken

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Ledie View Post
    I'm trying to find another way for people download the files. If someone have some space in gdrive, tell me. Is needed arround of 500GB for all clients/server files from megathread. And from this thread is needed 50gb
    I have 70 gb of space available in google drive



Advertisement