nemesis server error?

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Registered timepanda is offline
    MemberRank
    Mar 2018 Join Date
    11Posts

    nemesis server error?

    If you open the server, within two to three hours,
    No one can log in.
    Game Server Packets

    2021-08-27 16:13:26,174 ERROR c.b.c.n.GamePacketFactory 59 unknownPacket - [UNKNOWN PACKET] : received 0xd93, state=DISCONNECTED from not connected
    2021-08-27 16:13:26,175 ERROR c.b.c.n.Connection 122 channelRead - Packet wasn't found so... closing.. or not? from not connected



    Login Server Error
    disconnected.[]

    plz help me . sorry My poor English


  2. #2
    Ultimate Member jmx773 is offline
    MemberRank
    Dec 2012 Join Date
    PlutoLocation
    176Posts

    Re: nemesis server error?

    Quote Originally Posted by timepanda View Post
    [FONT="]If you open the server, within two to three hours,[/FONT]
    [FONT="]No one can log in.[/FONT]
    [FONT="]Game Server Packets[/FONT]
    [FONT="][/FONT]
    [FONT="]2021-08-27 16:13:26,174 ERROR c.b.c.n.GamePacketFactory 59 unknownPacket - [UNKNOWN PACKET] : received 0xd93, state=DISCONNECTED from not connected[/FONT]
    [FONT="]2021-08-27 16:13:26,175 ERROR c.b.c.n.Connection 122 channelRead - Packet wasn't found so... closing.. or not? from not connected[/FONT]
    [FONT="][/FONT]
    [FONT="][/FONT]
    [FONT="][/FONT]
    [FONT="]Login Server Error[/FONT]
    [FONT="]disconnected.[][/FONT]
    [FONT="][/FONT]
    [FONT="]plz help me . sorry [/FONT]My poor English
    Did you try just restarting the BDO Client and trying to log-in again?
    And the rest, is silence...

  3. #3
    Registered timepanda is offline
    MemberRank
    Mar 2018 Join Date
    11Posts

    Re: nemesis server error?

    Quote Originally Posted by jmx773 View Post
    Did you try just restarting the BDO Client and trying to log-in again?



    The client has restarted.Always restart the server every two hours.

  4. #4
    Life is beautiful, after Ledie is online now
    True MemberRank
    Aug 2019 Join Date
    /tp homeLocation
    458Posts

    Re: nemesis server error?

    Quote Originally Posted by timepanda View Post
    The client has restarted.Always restart the server every two hours.

    I don't know what cause that problem of package. But yea, it cause constantly lag, so when it start, use the command .server shutdown (seconds) for save the progress
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Forum Rules | Account Support | Subscribe
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀RaGEZONE Facebook
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ I'm here to help, send me a DM. Don't share your ip on the thread, or you email/name etc.

  5. #5
    Registered timepanda is offline
    MemberRank
    Mar 2018 Join Date
    11Posts

    Re: nemesis server error?

    Quote Originally Posted by Ledie View Post
    I don't know what cause that problem of package. But yea, it cause constantly lag, so when it start, use the command .server shutdown (seconds) for save the progress
    Save as server shutdown (seconds) will still be paralyzed in cmd.You must press the x button by force.Because the database is tangled?

  6. #6
    Ultimate Member jmx773 is offline
    MemberRank
    Dec 2012 Join Date
    PlutoLocation
    176Posts

    Re: nemesis server error?

    Quote Originally Posted by timepanda View Post
    Save as server shutdown (seconds) will still be paralyzed in cmd.You must press the x button by force.Because the database is tangled?
    question, how much RAM is the server running on? just wondering if the lag is caused by that or something else.
    And the rest, is silence...

  7. #7
    Life is beautiful, after Ledie is online now
    True MemberRank
    Aug 2019 Join Date
    /tp homeLocation
    458Posts

    Re: nemesis server error?

    Quote Originally Posted by jmx773 View Post
    question, how much RAM is the server running on? just wondering if the lag is caused by that or something else.
    When I used a 128GB RAM server, it lasted an average of 17 hours without lags due to packet error.
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Forum Rules | Account Support | Subscribe
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀RaGEZONE Facebook
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ I'm here to help, send me a DM. Don't share your ip on the thread, or you email/name etc.

  8. #8
    Registered timepanda is offline
    MemberRank
    Mar 2018 Join Date
    11Posts

    Re: nemesis server error?

    Quote Originally Posted by jmx773 View Post
    question, how much RAM is the server running on? just wondering if the lag is caused by that or something else.
    12core , 128gb RAM

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Ledie View Post
    When I used a 128GB RAM server, it lasted an average of 17 hours without lags due to packet error.

    Still the same symptom...
    Click image for larger version. 

Name:	제목 없음.png 
Views:	10 
Size:	39.1 KB 
ID:	170221

  9. #9
    Ultimate Member jmx773 is offline
    MemberRank
    Dec 2012 Join Date
    PlutoLocation
    176Posts

    Re: nemesis server error?

    Quote Originally Posted by Ledie View Post
    When I used a 128GB RAM server, it lasted an average of 17 hours without lags due to packet error.
    then there's no hope for me then, I'm running mine on 4GB RAM hah. I had to disable Java GC so it wouldn't keep freezing.

    no wonder most servers have a daily auto-restart feature every midnight.
    And the rest, is silence...

  10. #10
    Member muroko is offline
    MemberRank
    Sep 2009 Join Date
    39Posts

    Re: nemesis server error?

    Quote Originally Posted by jmx773 View Post
    then there's no hope for me then, I'm running mine on 4GB RAM hah. I had to disable Java GC so it wouldn't keep freezing.

    no wonder most servers have a daily auto-restart feature every midnight.
    i wouldn't give up. what kind of GC are you using on your server? and what java version? i did investigate a bit and it turns out, that Parallel GC is not the best option for this environment. im running my server with JDK 16 i think, but if you are at least at JDK 14 (or JDK 13 i think already has it as an experimental feature), give ZGC a try.
    i use it like this and i really dont have lag, i do have more ram though.
    Code:
    set DEFAULT_JVM_OPTS="-server"  "-Xms4g" "-Xmx8g" "-XX:+UseZGC"
    give it a read : https://blogs.oracle.com/javamagazin...age-collectors

  11. #11
    Ultimate Member jmx773 is offline
    MemberRank
    Dec 2012 Join Date
    PlutoLocation
    176Posts

    Re: nemesis server error?

    Quote Originally Posted by muroko View Post
    i wouldn't give up. what kind of GC are you using on your server? and what java version? i did investigate a bit and it turns out, that Parallel GC is not the best option for this environment. im running my server with JDK 16 i think, but if you are at least at JDK 14 (or JDK 13 i think already has it as an experimental feature), give ZGC a try.
    i use it like this and i really dont have lag, i do have more ram though.
    Code:
    set DEFAULT_JVM_OPTS="-server"  "-Xms4g" "-Xmx8g" "-XX:+UseZGC"
    give it a read : https://blogs.oracle.com/javamagazin...age-collectors
    I didn't exactly give up. I mean I did say "I'm running mine on 4GB RAM", so that's technically still running.

    Also I've been using G1GC instead for about a month now, not sure about the long-term performance problems of it since I haven't found the time to keep the server running consistently. I will keep ZGC in mind though, at least when I encounter lag problems with G1GC.

    Thanks.
    And the rest, is silence...

  12. #12
    Registered timepanda is offline
    MemberRank
    Mar 2018 Join Date
    11Posts

    Re: nemesis server error?

    Quote Originally Posted by Ledie View Post
    128GB RAM 서버를 사용했을 때 평균 17시간 동안 패킷 오류로 인한 렉 없이 지속되었습니다.
    When we found out the cause, the database was the problem.The database stops working.Clearing the log still shows the same symptom.Do you have a clean database?
    Last edited by timepanda; 30-08-21 at 07:20 PM. Reason: sorry



Advertisement