VM BnS 2017 English Server

Page 1 of 5 12345 LastLast
Results 1 to 15 of 73
  1. #1
    "One day at a time" Robyson is offline
    [VIP] MemberRank
    Sep 2013 Join Date
    TzionLocation
    1,863Posts

    thumbs up VM BnS 2017 English Server

    I made a new VM from BnS 2017...

    - Windows Server 2012 R2
    - Sql Server 2008 R2
    - VMware 16
    - IP (Host-only) 192.168.15.12

    Includes fixes made by ashlay and also added Unlimited Stamina.

    You can use this with 10Gb Ram in VM, before using configure the IP: 192.168.15.12 in VMware.

    Open VMware and first add "SubnetIP 192.168.15.0" and click ok, https://postimg.cc/7CsrSb9T
    then click on DHCP Settings https://postimg.cc/JGq6svPs
    and add the IP: 192.168.15.12 in "Starting IP address" and click ok.
    https://postimg.cc/s1RC7F9m

    Run first 1. StServers Start (wait a few seconds) then 1. Start Server,
    when the server shuts down, 2. Stop Server and then 2.Stop StServers.

    "If you see this on Game Daemon!! https://postimg.cc/4mYKgmVT
    ignore, everything is working fine".

    The Client also has the IP: 192.168.15.12 configured, (Start the client in bin\aaSTART_BnS.bat)

    - To create your Char, use the test account...
    Account: test001
    Password: 123456

    VM: https://drive.google.com/file/d/1lpR...ew?usp=sharing

    Client: https://mega.nz/file/IEgllIAA#vtDipn...lb-d-AgqNh7Xks

    Have fun!!
    Last edited by Robyson; 31-12-22 at 04:06 AM.


  2. #2
    SkullCrasher Neliel Tu is offline
    MemberRank
    Jul 2012 Join Date
    Japan, TokyoLocation
    1,239Posts
    So actually you did a English window version that all

  3. #3
    "One day at a time" Robyson is offline
    [VIP] MemberRank
    Sep 2013 Join Date
    TzionLocation
    1,863Posts
    Quote Originally Posted by Neliel Tu View Post
    So actually you did a English window version that all
    Yes!! and it's stable, the client is also partially in English.

  4. #4
    SkullCrasher Neliel Tu is offline
    MemberRank
    Jul 2012 Join Date
    Japan, TokyoLocation
    1,239Posts
    Quote Originally Posted by Robyson View Post
    Yes!! and it's stable, the client is also partially in English.
    the windows so far from effecting the server files themself , stable it was in the original vm too , its just waste of time to do it
    as you can just replace the windows language but good job .

  5. #5
    "One day at a time" Robyson is offline
    [VIP] MemberRank
    Sep 2013 Join Date
    TzionLocation
    1,863Posts
    Quote Originally Posted by Neliel Tu View Post
    the windows so far from effecting the server files themself , stable it was in the original vm too , its just waste of time to do it
    as you can just replace the windows language but good job .
    Dude, not only that, i added sqls.bak, authentication is now done by "Sql Server authentication",
    this generates less errors in the log and makes the client more stable.
    See the amount of log errors that is generated in the "BnS_2020 KR VM" in \Logs\NP2016 from StServers, i also fix this.

  6. #6
    Enthusiast AdrenalinV is offline
    MemberRank
    Aug 2017 Join Date
    RussianLocation
    33Posts
    I would like to find a Russian translation/эх хотелось бы найти русский перевод

  7. #7
    "One day at a time" Robyson is offline
    [VIP] MemberRank
    Sep 2013 Join Date
    TzionLocation
    1,863Posts
    Some VM fixes, the link has been updated...

    Fixed errors in IP and fixed errors in MarketDealerAgent and MarketReaderAgent.
    The VM got lighter. Have Fun!!
    Last edited by Robyson; 26-08-22 at 01:50 PM.

  8. #8
    Enthusiast AdrenalinV is offline
    MemberRank
    Aug 2017 Join Date
    RussianLocation
    33Posts
    Quote Originally Posted by Robyson View Post
    Dude, not only that, i added sqls.bak, authentication is now done by "Sql Server authentication",
    this generates less errors in the log and makes the client more stable.
    See the amount of log errors that is generated in the "BnS_2020 KR VM" in \Logs\NP2016 from StServers, i also fix this.
    подобрал руссификацию, от 2020 тектст и шрифт, от 175 клиента озвучка и карты и цензура, не понимаю почему этот клиент и сервер называют 175 а на самом деле он 210
    -----
    picked up Russification, from 2020 text and font, from 175 client voice acting and maps and censorship, I don't understand why this client and server are called 175 but it's actually 210

    - - - Updated - - -

    спасибо за сборку, сервер работает стабильно, мало кушает
    thanks for the build, the server is stable, eats little

  9. #9
    Account Upgraded | Title Enabled! dziobus is offline
    MemberRank
    Apr 2022 Join Date
    437Posts
    Quote Originally Posted by Robyson View Post
    Some VM fixes, the link has been updated...

    Fixed errors in IP and fixed errors in MarketDealerAgent and MarketReaderAgent.
    The VM got lighter. Have Fun!!
    Thanks! Decided to try it for fun. Any tips on how to add / edit items? I cant seem to find anything in the forums here or anywhere else, and cant figure it out by just looking at the DB ;/

  10. #10
    "One day at a time" Robyson is offline
    [VIP] MemberRank
    Sep 2013 Join Date
    TzionLocation
    1,863Posts
    Quote Originally Posted by dziobus View Post
    Thanks! Decided to try it for fun. Any tips on how to add / edit items? I cant seem to find anything in the forums here or anywhere else, and cant figure it out by just looking at the DB ;/
    I haven't edited items yet, but it seems to be in GoodsDb in the database.

  11. #11
    Apprentice tyangel is online now
    MemberRank
    Jan 2021 Join Date
    5Posts
    Quote Originally Posted by Robyson View Post
    I made a new VM from BnS 2017...

    - Windows Server 2012 R2
    - Sql Server 2008 R2 Developer
    - Navicat 15
    - IP (Host-only) 192.168.15.12
    - The VM was made on VMware 16.2.4 Pro

    Includes fixes made by ashlay and also added Unlimited Stamina.

    You can use this with 16Gb of Ram, before using configure the IP: 192.168.15.12 in VMware.

    Open VMware and first add "SubnetIP 192.168.15.0" and click ok, https://postimg.cc/7CsrSb9T
    then click on DHCP Settings https://postimg.cc/JGq6svPs
    and add the IP: 192.168.15.12 in "Starting IP address" and click ok.
    https://postimg.cc/s1RC7F9m

    The Client also has the IP: 192.168.15.12 configured, (Start the client in bin\aaSTART_BnS.bat)

    - To create your Char, use the test account...
    Account: test001
    Password: 123456

    VM: https://drive.google.com/file/d/1dU_...ew?usp=sharing

    Client: https://mega.nz/file/IEgllIAA#vtDipn...lb-d-AgqNh7Xks

    Have fun!!
    link client google drive tks :D

  12. #12
    "One day at a time" Robyson is offline
    [VIP] MemberRank
    Sep 2013 Join Date
    TzionLocation
    1,863Posts
    Quote Originally Posted by tyangel View Post
    link client google drive tks :D
    Sorry, but i have an account with 20Gb+ only on megaupload.
    Last edited by Robyson; 03-09-22 at 05:47 AM.

  13. #13
    "One day at a time" Robyson is offline
    [VIP] MemberRank
    Sep 2013 Join Date
    TzionLocation
    1,863Posts
    The VM has been updated...

    Added 3 files to the database that were missing.
    Fixed runtime of each console, 3 minutes for GameDaemon to run (need to wait).
    Dungeon and Arena can be run separately, ChatServer also.
    Firefox browser has been added.

    Run first 1. StServers Start (wait a few seconds) then 1. Start Server,
    when the server shuts down, 2. Stop Server and then 2.Stop StServers.

    Have fun!!

    EDIT: If you see this on Game Daemon!! https://postimg.cc/4mYKgmVT
    ignore, everything is working fine.
    Last edited by Robyson; 04-09-22 at 04:45 AM.

  14. #14
    ^_^ ashlay is offline
    MemberRank
    Jun 2010 Join Date
    BrazilLocation
    878Posts
    Quote Originally Posted by Robyson View Post
    The VM has been updated...

    Added 3 files to the database that were missing.
    Fixed runtime of each console, 3 minutes for GameDaemon to run (need to wait).
    Dungeon and Arena can be run separately, ChatServer also.
    Firefox browser has been added.

    Run first 1. StServers Start (wait 1 minute) then 1. Start Server,
    when the server shuts down, 2. Stop Server and then 2.Stop StServers.

    Have fun!!

    EDIT: If you see this on Game Daemon!! https://postimg.cc/4mYKgmVT
    ignore, everything is working fine.
    You can extract all files from the .zip the gamedaemon can read it extracted.

  15. #15
    "One day at a time" Robyson is offline
    [VIP] MemberRank
    Sep 2013 Join Date
    TzionLocation
    1,863Posts
    Quote Originally Posted by ashlay View Post
    You can extract all files from the .zip the gamedaemon can read it extracted.
    Yes @ashlay i know that, the same goes for the BnS 2020. Thanks.

    - - - Updated - - -

    EDIT: Zipped i think the server less locked.



Page 1 of 5 12345 LastLast

Advertisement