Cabal Display Code for costumes Character/Helmet

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Banned GODSKIN is offline
    BannedRank
    Aug 2011 Join Date
    กรุงเLocation
    1,433Posts

    idea Cabal Display Code for costumes Character/Helmet

    ## MAIN ##
    1.coat_
    2.cap_

    Max _V
    need add new code _w _x _y _z in cabalmain
    more costumes without replace

    ### CODE ###
    Code:
    Ech	Display
    ==== S ====
    _s0	1
    _s1	2
    _s2	3
    _s3	4
    _s4	5
    _s5	6
    _s6	7
    _s7	8
    _s8	9
    _s9	10
    _s10	11
    _s11	12
    _s12	13
    _s13	14
    _s14	15
    _s15	16
    
    
    ==== T ====
    Ech	Display
    _t0	17
    _t1	18
    _t2	19
    _t3	20
    _t4	21
    _t5	22
    _t6	23
    _t7	24
    _t8	25
    _t9	26
    _t10	27
    _t11	28
    _t12	29
    _t13	30
    _t14	31
    _t15	32
    
    
    ==== U ====
    Ech	Display
    _u0	33
    _u1	34
    _u2	35
    _u3	36
    _u4	37
    _u5	38
    _u6	39
    _u7	40
    _u8	41
    _u9	42
    _u10	43
    _u11	44
    _u12	45
    _u13	46
    _u14	47
    _u15	48
    
    
    ==== V ====
    Ech	Display
    _v0	49
    _v1	50
    _v2	51
    _v3	52
    _v4	53
    _v5	54
    _v6	55
    _v7	56
    _v8	57
    _v9	58
    _v10	59
    _v11	60
    _v12	61
    _v13	62
    _v14	63
    _v15	64
    Last edited by AzureSensei; 07-07-17 at 05:23 PM.


  2. #2
    Account Upgraded | Title Enabled! golddragooon is offline
    MemberRank
    Feb 2013 Join Date
    Far Far AwayLocation
    350Posts

    Re: Cabal Display Code for costumes Character/Helmet

    Good one i wanted to do the same but seems u made it now

  3. #3
    Banned GODSKIN is offline
    BannedRank
    Aug 2011 Join Date
    กรุงเLocation
    1,433Posts

    Re: Cabal Display Code for costumes Character/Helmet

    you are welcome

  4. #4
    Member vodikatm is offline
    MemberRank
    Mar 2013 Join Date
    74Posts

    Re: Cabal Display Code for costumes Character/Helmet

    why do you think someone would deliver it to you ready? Just you?

  5. #5
    Banned GODSKIN is offline
    BannedRank
    Aug 2011 Join Date
    กรุงเLocation
    1,433Posts

    Re: Cabal Display Code for costumes Character/Helmet

    Quote Originally Posted by vodikatm View Post
    why do you think someone would deliver it to you ready? Just you?

    what you mean ?
    I post for someone not know displaycode
    no post need you service cabalmain @vodikatm
    you mean i need you cabalmian service don't no
    I quit Contact You long time
    You do not want to have friends
    ์no war
    you don't like me pls stop you mouth...
    back to you area
    Last edited by GODSKIN; 14-08-16 at 07:16 PM.

  6. #6
    Account Upgraded | Title Enabled! kolipri is offline
    MemberRank
    Apr 2010 Join Date
    LaneakeaLocation
    323Posts

    Re: Cabal Display Code for costumes Character/Helmet

    Quote Originally Posted by GODSKIN View Post
    ## MAIN ##
    1.coat_
    2.cap_

    Max _V
    need add new code _w _x _y _z in cabalmain
    more costumes without replace

    ### CODE ###
    Code:
    Ech	Display
    ==== S ====
    _s0	1
    _s1	2
    _s2	3
    _s3	4
    _s4	5
    _s5	6
    _s6	7
    _s7	8
    _s8	9
    _s9	10
    _s10	11
    _s11	12
    _s12	13
    _s13	14
    _s14	15
    _s15	16
    
    
    ==== T ====
    Ech	Display
    _t0	17
    _t1	18
    _t2	19
    _t3	20
    _t4	21
    _t5	22
    _t6	23
    _t7	24
    _t8	25
    _t9	26
    _t10	27
    _t11	28
    _t12	29
    _t13	30
    _t14	31
    _t15	32
    
    
    ==== U ====
    Ech	Display
    _u0	33
    _u1	34
    _u2	35
    _u3	36
    _u4	37
    _u5	38
    _u6	39
    _u7	40
    _u8	41
    _u9	42
    _u10	43
    _u11	44
    _u12	45
    _u13	46
    _u14	47
    _u15	48
    
    
    ==== V ====
    Ech	Display
    _v0	49
    _v1	50
    _v2	51
    _v3	52
    _v4	53
    _v5	54
    _v6	55
    _v7	56
    _v8	57
    _v9	58
    _v10	59
    _v11	60
    _v12	61
    _v13	62
    _v14	63
    _v15	64
    Sir may I ask? what is "Display" for? I saw in the costume "3765=[Costume] Suit of Akatsuki" the dispaly code in item.enc is -1 but in woman6.ech is coat_t15. and the costume is working and without error but the dispaly code is not equal in item.enc display code 2 instead of 32 it was -1.
    Attachment 157927

    here is the woman6.ech

    Struct MT materials and textures
    costume.jpg

    Struct GE Geometry
    costume1.jpg

    and here in the Item.enc
    costume2.jpg

    And can you teach me how to add new costume? not replace or edit. I want is to add new costume. thanks in advance!!

  7. #7
    KINGINA MO KIRAT Drav3n is online now
    MemberRank
    Aug 2011 Join Date
    PHLocation
    917Posts

    Re: Cabal Display Code for costumes Character/Helmet

    Coz you are using my client and ENC's :) It was replaced by other costume that's why the display code is 2. You can't add anymore costume above coat_v15 unless if you know how to extend it on cabalmain ;)

  8. #8
    Account Upgraded | Title Enabled! kolipri is offline
    MemberRank
    Apr 2010 Join Date
    LaneakeaLocation
    323Posts

    Re: Cabal Display Code for costumes Character/Helmet

    Quote Originally Posted by Drav3n View Post
    Coz you are using my client and ENC's :) It was replaced by other costume that's why the display code is 2. You can't add anymore costume above coat_v15 unless if you know how to extend it on cabalmain ;)
    sir drav3n it was coat_t15 not coat_v15.

    I am using your infinity client and server I only change the "map_file="world_01.mcl"" to map_file="world_62.mcl" and edited the position of npcshop from client to server. I was enable the display in cabalmain 'CMP EAX,0D" to "CMP EAX,0E" I want to know is how to add another costume! And I was confuse the display code 2 in the item.enc screenshot above it was -1 instead of 32? because coat_t15 display code is 32. thanks in advance!!

  9. #9
    Banned GODSKIN is offline
    BannedRank
    Aug 2011 Join Date
    กรุงเLocation
    1,433Posts

    Re: Cabal Display Code for costumes Character/Helmet

    Quote Originally Posted by waldopulanco View Post
    sir drav3n it was coat_t15 not coat_v15.

    I am using your infinity client and server I only change the "map_file="world_01.mcl"" to map_file="world_62.mcl" and edited the position of npcshop from client to server. I was enable the display in cabalmain 'CMP EAX,0D" to "CMP EAX,0E" I want to know is how to add another costume! And I was confuse the display code 2 in the item.enc screenshot above it was -1 instead of 32? because coat_t15 display code is 32. thanks in advance!!
    display code
    in Epaulet type !
    not avan Type !

    use you aptitude !




  10. #10
    Account Upgraded | Title Enabled! kolipri is offline
    MemberRank
    Apr 2010 Join Date
    LaneakeaLocation
    323Posts

    Re: Cabal Display Code for costumes Character/Helmet

    Quote Originally Posted by GODSKIN View Post
    display code
    in Epaulet type !
    not avan Type !

    use you aptitude !



    thank you sir! how about in avatar costume what is Display_code_pt2? is it always -1? and for Epaulet type the Display_code_pt2 is from 1 to 64? now I understand in Epaulet type. but in avan type I dont understand.

    example in costume avan type, in woman/man ech it was coat_t15 how do I link this in item.enc?
    thanks for the help!!
    Last edited by kolipri; 28-08-16 at 04:06 AM.

  11. #11
    Banned GODSKIN is offline
    BannedRank
    Aug 2011 Join Date
    กรุงเLocation
    1,433Posts

    Re: Cabal Display Code for costumes Character/Helmet

    not abouth it
    learn by self in old Item
    see and compare

    my post very help need learn by you self

    Display_code_pt2 in item.dec link to cabal.dec

    serch where where where where where for avatar

    -____-


    Omg You ask only don't try don't learn
    spoonfeed

    all know i learn and try try by self in 5-7 month
    i tech you in 1 day !! you can do it


    try try try try try
    fail fail fail fail
    fix fix fix fix
    = learn
    Last edited by GODSKIN; 28-08-16 at 04:10 AM.

  12. #12
    Account Upgraded | Title Enabled! kolipri is offline
    MemberRank
    Apr 2010 Join Date
    LaneakeaLocation
    323Posts

    Re: Cabal Display Code for costumes Character/Helmet

    Quote Originally Posted by GODSKIN View Post
    not abouth it
    learn by self in old Item
    see and compare

    my post very help need learn by you self

    Display_code_pt2 in item.dec link to cabal.dec

    serch where where where where where for avatar

    -____-


    Omg You ask only don't try don't learn
    spoonfeed

    all know i learn and try try by self in 5-7 month
    i tech you in 1 day !! you can do it


    try try try try try
    fail fail fail fail
    fix fix fix fix
    = learn
    thank you! hahaha sorry for spoonfeed!

  13. #13
    KINGINA MO KIRAT Drav3n is online now
    MemberRank
    Aug 2011 Join Date
    PHLocation
    917Posts

    Re: Cabal Display Code for costumes Character/Helmet

    Quote Originally Posted by GODSKIN View Post
    not abouth it
    learn by self in old Item
    see and compare

    my post very help need learn by you self

    Display_code_pt2 in item.dec link to cabal.dec

    serch where where where where where for avatar

    -____-


    Omg You ask only don't try don't learn
    spoonfeed

    all know i learn and try try by self in 5-7 month
    i tech you in 1 day !! you can do it


    try try try try try
    fail fail fail fail
    fix fix fix fix
    = learn
    You have a point Godskin.

    all know i learn and try try by self in 5-7 month
    i tech you in 1 day !! you can do it
    HAHAHA. Trial and error ;)

  14. #14
    Apprentice rence009 is offline
    MemberRank
    Nov 2014 Join Date
    20Posts

    Re: Cabal Display Code for costumes Character/Helmet

    GODSKIN teach me in 4 days my server is up now hes good :D



Advertisement