GS WebPanel (full features)

Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 31 to 45 of 79
  1. #31
    Member deecee25 is offline
    MemberRank
    Sep 2020 Join Date
    29Posts

    Re: GS WebPanel (full features)

    Hi sir my php version for web panel is configured at 5.2

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by EmpireZ View Post
    gmc need to corect again just delete your gmc.xml . for admin panel take a look from modules admin and ran web admin from db.

    - - - Updated - - -


    very possible to makes one shop list in game and webshop just rename function from php files

    - - - Updated - - -



    if you using localhost use xampp, for webhosting make sure your cpanel host is support 5.2 php version.
    The version of my cpanel is 5.2php it says loading php_mssql.dll failed

  2. #32
    Hardcore Member EmpireZ is offline
    MemberRank
    May 2020 Join Date
    C:\xampp\htdocsLocation
    101Posts

    Re: GS WebPanel (full features)

    Quote Originally Posted by deecee25 View Post
    Hi sir my php version for web panel is configured at 5.2

    - - - Updated - - -



    The version of my cpanel is 5.2php it says loading php_mssql.dll failed
    enable mssql from your cpanel https://i.ibb.co/XzJJLMK/image.png

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by caspian0 View Post
    It will create CFG it will say Database open Failed when deleting .xml for GMC.

    What to put RanGameS1 or RanUser? I tried both not working.


    Cant login to admin panel..I tried both non encrypt and encrypt

    that is not admin panel. https://i.ibb.co/fnWLD8H/admin.png
    Last edited by EmpireZ; 11-04-21 at 03:11 PM.

  3. #33
    Ultimate Member rcanary is offline
    MemberRank
    Feb 2018 Join Date
    152Posts

    Re: GS WebPanel (full features)

    Thanks for the clue brother, its working now!
    i configure itemshop on panel, at the same time the 3 dbo on ranshop ( shopitemmap, itemlist, and pointshop )
    im just exploring how e-points codes reflect on ran points ingame.


  4. #34
    Hardcore Member arwekaj09 is offline
    MemberRank
    Mar 2020 Join Date
    NowhereLocation
    137Posts

    Re: GS WebPanel (full features)

    Quote Originally Posted by rcanary View Post
    Thanks for the clue brother, its working now!
    i configure itemshop on panel, at the same time the 3 dbo on ranshop ( shopitemmap, itemlist, and pointshop )
    im just exploring how e-points codes reflect on ran points ingame.

    Can u share it with us bro?
    LET'S HELP EACH OTHER WHILE WE CAN
    CHECK OUT MY RELEASE OR SHARE:
    JUVER SOURCE COMPATIBLE CLIENT

  5. #35
    Member deecee25 is offline
    MemberRank
    Sep 2020 Join Date
    29Posts

    Re: GS WebPanel (full features)

    Quote Originally Posted by EmpireZ View Post
    enable mssql from your cpanel https://i.ibb.co/XzJJLMK/image.png

    - - - Updated - - -


    that is not admin panel. https://i.ibb.co/fnWLD8H/admin.png
    I have enabled mssql sir but still same
    https://ibb.co/chCfRtY

  6. #36
    Ultimate Member rcanary is offline
    MemberRank
    Feb 2018 Join Date
    152Posts

    Re: GS WebPanel (full features)

    Quote Originally Posted by arwekaj09 View Post
    Can u share it with us bro?

    still exploring how webpanel shared works.
    but all tutorials and information are already shared here on ragezone, just backread different shared threads here.



    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by EmpireZ View Post
    enable mssql from your cpanel https://i.ibb.co/XzJJLMK/image.png

    - - - Updated - - -


    that is not admin panel. https://i.ibb.co/fnWLD8H/admin.png

    how to find the adminpanel?

  7. #37
    Hardcore Member arwekaj09 is offline
    MemberRank
    Mar 2020 Join Date
    NowhereLocation
    137Posts

    Re: GS WebPanel (full features)

    Quote Originally Posted by rcanary View Post
    still exploring how webpanel shared works.
    but all tutorials and information are already shared here on ragezone, just backread different shared threads here.



    - - - Updated - - -




    how to find the adminpanel?
    bro can u help me? It says object not found.. It redirected me to another page. Please
    LET'S HELP EACH OTHER WHILE WE CAN
    CHECK OUT MY RELEASE OR SHARE:
    JUVER SOURCE COMPATIBLE CLIENT

  8. #38
    Member Muiri is offline
    MemberRank
    Mar 2021 Join Date
    39Posts

    Re: GS WebPanel (full features)

    thanks for the panel but i cant find admin panel how to view admin panel

  9. #39
    Account Upgraded | Title Enabled! caspian0 is offline
    True MemberRank
    Jul 2012 Join Date
    1,303Posts

    Re: GS WebPanel (full features)

    Quote Originally Posted by Muiri View Post
    thanks for the panel but i cant find admin panel how to view admin panel

    No luck on Admin Panel...
    Like what TS said ..Some Features removed.

    Also conflict on GMC.

  10. #40
    Ultimate Member rcanary is offline
    MemberRank
    Feb 2018 Join Date
    152Posts

    Re: GS WebPanel (full features)

    Quote Originally Posted by arwekaj09 View Post
    bro can u help me? It says object not found.. It redirected me to another page. Please

    not encountered on my setup, but you already installed php5.2? in this setup, you must choose exact version, not higher version or outdated.

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by EmpireZ View Post
    as title said this is for GS source/client, but you can make compatible to any source/client just need to execute some db name.

    link download : https://mega.nz/folder/ZAgBQYxa#XpgePG4vz0VWJbhChctijQ
    sample :
    https://streamable.com/kkygsb


    need 5.2 php version
    note : some files removed from this panel due duplicate owners.

    i encountered problem on solving character level rollback, using your database. even applying the fix script executed on sql. How did you solved this rollback bug?


    Quote Originally Posted by FreedomRecords View Post
    A little share for those who can't fix the ChaInfoUpdateBase which causes the rollback on Level and etc.

    You must add ChaRebornNum on dbo.ChaInfoUpdatebase under the Stored Procedure or just execute this query. Enjoy

    Spoiler:


    USE [RanGameS1]
    GO

    /****** Object: StoredProcedure [dbo].[ChaInfoUpdateBase] Script Date: 03/03/2021 2:36:21 PM ******/
    DROP PROCEDURE [dbo].[ChaInfoUpdateBase]
    GO

    /****** Object: StoredProcedure [dbo].[ChaInfoUpdateBase] Script Date: 03/03/2021 2:36:21 PM ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO

    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO

    CREATE PROCEDURE [dbo].[ChaInfoUpdateBase]
    @ChaBright int,
    @Chalevel int,
    @Chamoney money,
    @ChaDex int,
    @ChaIntel int,
    @Chaschool int,
    @ChaHair int,
    @ChaFace int,
    @Chaliving int,
    @Chastrong int,
    @Chapower int,
    @Chaspirit int,
    @Chastrength int,
    @ChastRemain int,
    @ChaAttackP int,
    @ChaDefenseP int,
    @ChaFightA int,
    @ChashootA int,
    @ChaExp money,
    @ChaskillPoint int,
    @ChaHP int,
    @ChamP int,
    @ChasP int,
    @ChaPK int,
    @ChastartMap int,
    @ChastartGate int,
    @ChaposX float,
    @ChaposY float,
    @ChaposZ float,
    @ChasaveMap int,
    @ChasavePosX float,
    @ChasavePosY float,
    @ChasavePosZ float,
    @ChareturnMap int,
    @ChareturnPosX float,
    @ChareturnPosY float,
    @ChareturnPosZ float,
    @ChareExp money,
    @ChasafeTime smallint,
    @ChacP int,
    @ChaNum int,
    @ChamacroT int,
    @SkillSlotNum int,
    @CharebornNum int
    AS
    BEGIN
    SET NOCOUNT ON

    UPDATE dbo.ChaInfo
    SET ChaBright = @ChaBright,
    ChaLevel = @Chalevel,
    ChaMoney = @Chamoney,
    ChaDex = @ChaDex,
    ChaIntel = @ChaIntel,

    ChaSchool = @Chaschool,
    ChaHair = @ChaHair,
    ChaFace = @ChaFace,
    ChaLiving = @Chaliving,
    ChaStrong = @Chastrong,

    ChaPower = @Chapower,
    ChaSpirit = @Chaspirit,
    ChaStrength = @Chastrength,
    ChaStRemain = @ChastRemain,
    ChaAttackP = @ChaAttackP,

    ChaDefenseP = @ChaDefenseP,
    ChaFightA = @ChaFightA,
    ChaShootA = @ChashootA,
    ChaExp = @ChaExp,
    ChaSkillPoint = @ChaskillPoint,

    ChaHP = @ChaHP,
    ChaMP = @ChamP,
    ChaSP = @ChasP,
    ChaPK = @ChaPK,
    ChaStartMap = @ChastartMap,

    ChaStartGate = @ChastartGate,
    ChaPosX = @ChaposX,
    ChaPosY = @ChaposY,
    ChaPosZ = @ChaposZ,
    ChaSaveMap = @ChasaveMap,

    ChaSavePosX = @ChasavePosX,
    ChaSavePosY = @ChasavePosY,
    ChaSavePosZ = @ChasavePosZ,
    ChaReturnMap = @ChareturnMap,
    ChaReturnPosX = @ChareturnPosX,

    ChaReturnPosY = @ChareturnPosY,
    ChaReturnPosZ = @ChareturnPosZ,
    ChaReExp = @ChareExp,
    ChaSafeTime = @ChasafeTime,
    ChaCP = @ChacP,
    ChaMacroT = @ChamacroT,
    SkillSlotNum = @SkillSlotNum,
    ChaRebornNum = @CharebornNum

    WHERE ChaNum = @ChaNum

    exec sp_DeleteChaResetInfo @ChaNum

    SET NOCOUNT ON
    END


    GO



  11. #41
    Hardcore Member masterband1427 is offline
    MemberRank
    Mar 2011 Join Date
    Los Angeles, CaLocation
    114Posts

    Re: GS WebPanel (full features)

    Quote Originally Posted by EKAxGnTenG View Post
    do you have the real rangs website ? i saw a server have https://sealunatics-ran.com/ website. can you share ?
    not true gs but same design because real gs site is ASP / ASPX but this one is PHP.. :D
    Aleyyyyyyyyyy

  12. #42
    Account Upgraded | Title Enabled! caspian0 is offline
    True MemberRank
    Jul 2012 Join Date
    1,303Posts

    Re: GS WebPanel (full features)

    Quote Originally Posted by rcanary View Post
    not encountered on my setup, but you already installed php5.2? in this setup, you must choose exact version, not higher version or outdated.

    - - - Updated - - -




    i encountered problem on solving character level rollback, using your database. even applying the fix script executed on sql. How did you solved this rollback bug?




    The database has different structure. So it will conflict for some .exe like GMC and server. But you need to read the red line before you can fix it. I don't have problem in rollback I just execute that script and removed and add it in RanGameS1.

  13. #43
    Hardcore Member EmpireZ is offline
    MemberRank
    May 2020 Join Date
    C:\xampp\htdocsLocation
    101Posts

    Re: GS WebPanel (full features)

    Quote Originally Posted by masterband1427 View Post
    not true gs but same design because real gs site is ASP / ASPX but this one is PHP.. :D
    it's official site since 2014-2016 i think . for newest cpanel like official server right now "new ran online" but only few ppl able to use it

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by caspian0 View Post
    The database has different structure. So it will conflict for some .exe like GMC and server. But you need to read the red line before you can fix it. I don't have problem in rollback I just execute that script and removed and add it in RanGameS1.
    you don't have to update entire database, this cpanel only need add some coloumn/table on ranuser. rangames1 n etc just for extra files

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Muiri View Post
    thanks for the panel but i cant find admin panel how to view admin panel
    you need to fill admin user&pass at WebAdmin db then add some function into your login site.

  14. #44
    sharing is caring... dheluxe is offline
    True MemberRank
    Jan 2009 Join Date
    PhilippinesLocation
    353Posts

    Re: GS WebPanel (full features)

    This is bk based panel you can use adminpanel from bk panel that is already been shared here.

  15. #45
    Member deecee25 is offline
    MemberRank
    Sep 2020 Join Date
    29Posts

    Re: GS WebPanel (full features)

    Quote Originally Posted by dheluxe View Post
    This is bk based panel you can use adminpanel from bk panel that is already been shared here.
    Hi sir can you please help me set this up,



Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

Advertisement