ZenthosDev Command Problems.

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Account Inactive Mootykinz is offline
    InactiveRank
    May 2010 Join Date
    TorontoLocation
    76Posts

    ZenthosDev Command Problems.

    Hey guys, GM Commands don't work on Zenthos Dev.

    !warp, !setall, !job or anything

    Im not sure how to fix this .. Some do work, some don't.

    I thought maybe taking the command processor from another repack and replacing all the commands etc would fix it, but I just get a lot of compile errors.

    What are some ways of fixing these command problems?

    And yes, I have tried manually adding the commands using other ways, but I just get errors .. it's like this command system only takes THIS command system, and I can't seem to get it working.
    Last edited by Mootykinz; 12-06-10 at 11:11 PM.


  2.  
  3. #2
    Account Inactive NinjaDEV is offline
    InactiveRank
    Jun 2010 Join Date
    In Java FilesLocation
    94Posts

    Re: ZenthosDev Command Problems.

    Try to recompile, it always works for me.

  4. #3
    Account Inactive dman765 is offline
    InactiveRank
    Oct 2008 Join Date
    Canada, OntarioLocation
    367Posts

    Re: ZenthosDev Command Problems.

    It works, maybe something's wrong.

  5. #4
    Account Inactive Mootykinz is offline
    InactiveRank
    May 2010 Join Date
    TorontoLocation
    76Posts

    Re: ZenthosDev Command Problems.

    I just noticed, Admins can't work with GM commands.

    So I think that was my problem.

  6. #5
    Account Inactive NinjaDEV is offline
    InactiveRank
    Jun 2010 Join Date
    In Java FilesLocation
    94Posts

    Re: ZenthosDev Command Problems.

    Set your GM Level to 5, maybe then you'll be able to use the commands you want.

  7. #6
    Account Inactive superxedwin is offline
    InactiveRank
    Apr 2011 Join Date
    San FranciscoLocation
    7Posts

    Re: ZenthosDev Command Problems.

    Quote Originally Posted by NinjaDEV View Post
    Set your GM Level to 5, maybe then you'll be able to use the commands you want.
    Wrong! This source goes by 0-3
    0- Player
    1- Donor
    2- GM
    3- Admin

    *Make sure your GM Level is at 3

  8. #7
    Ass > Tits Lapje is offline
    Alpha MaleRank
    Feb 2009 Join Date
    nullLocation
    1,908Posts

    Re: ZenthosDev Command Problems.

    Go to CommandProcessor.java

    See what the admin #is. (above says it's 3).
    Make sure it says something like
    PHP Code:
    if (getPlayer().gmLevel() >= 3) { 
    and not
    PHP Code:
    if (getPlayer().gmLevel() == 3) { 
    Cause if it's >= an admin can use GM commands too..

    Now something else, open your GMCommands.java (or w/e it is called)
    Scroll down to a command that doesn't work and look if there is
    PHP Code:
    splitted[0].equals("!warp"
    or
    PHP Code:
    splitted[0].equals("warp"
    (splitted[0] can also be sub[0] or anything else. It really depends on your source.).


    Notice the '!' is missing in the second one.
    Now browse your commands file and see if other commands have the '!' included in there. If not, delete it in the commands that do not work and compile. Your commands should now work.
    Last edited by Lapje; 15-06-11 at 12:36 PM.
    Don't raise your voice, Improve your argument.




    Quote Originally Posted by JingDaBandit View Post
    @lapje: YOU SIR! are the best helper I've ever come in contact with on ANY forum :D
    Made my day =]


  9.  

    Latest Gaming Releases

Advertisement