How can i play ragnarok offline??

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25
  1. #1
    Account Inactive Puro_Osso is offline
    InactiveRank
    Nov 2004 Join Date
    11Posts

    How can i play ragnarok offline??

    Hi....plz help me....i want to play ragnarok OFFLINE (only me and monsters), because i want to learn how to play it, so can anyone tell me what files i need?
    can i use programs like Emulators? i read a little about it, and i read that need a client and a server, which server and client should i download?
    what pc configuration i need?

    Pentium 4 1.8GHz
    128 RAM
    HD 1.5 Gb (master) and 40Gb (slave)----master will be a 20Gb....and the 40Gb is broken if it be master....
    VGA--S3 graphics pro savage ddr 32mb.....
    56KBPS --dial up connection

    maybe i can make my offline server but it need many stuffs right?
    so how can i make my own server to play offline and where i download a tutorial to it and files

    Anyway....i want to play ragnarok OFFLINE, and i need to know which way is better for me....i cannot download big files (56kbps--download speed = 4kbps).......

    so can Anyone tell me what should i do????

    thx a lot


  2.  
  3. #2
    Account Inactive AbelAyn is offline
    InactiveRank
    Sep 2004 Join Date
    AustraliaLocation
    39Posts
    host a server like normally but set its ip's to 127.0.0.1

  4. #3
    Account Inactive varik68 is offline
    InactiveRank
    Mar 2004 Join Date
    Byalan Dungeon - Level 4Location
    188Posts
    Quote Originally Posted by Puro_Osso
    Hi....plz help me....i want to play ragnarok OFFLINE (only me and monsters), because i want to learn how to play it, so can anyone tell me what files i need?
    can i use programs like Emulators? i read a little about it, and i read that need a client and a server, which server and client should i download?
    what pc configuration i need?

    Pentium 4 1.8GHz
    128 RAM
    HD 1.5 Gb (master) and 40Gb (slave)----master will be a 20Gb....and the 40Gb is broken if it be master....
    VGA--S3 graphics pro savage ddr 32mb.....
    56KBPS --dial up connection

    maybe i can make my offline server but it need many stuffs right?
    so how can i make my own server to play offline and where i download a tutorial to it and files

    Anyway....i want to play ragnarok OFFLINE, and i need to know which way is better for me....i cannot download big files (56kbps--download speed = 4kbps).......

    so can Anyone tell me what should i do????

    thx a lot
    you need to have the game client w/c is about 750 MB if you want to play. so if you cant download it using your existing internet connection i'm afraid you cant play. not unless someone would send you client in cd through mail. :eh:

  5. #4
    Account Inactive Puro_Osso is offline
    InactiveRank
    Nov 2004 Join Date
    11Posts
    Quote Originally Posted by varik68
    you need to have the game client w/c is about 750 MB if you want to play. so if you cant download it using your existing internet connection i'm afraid you cant play. not unless someone would send you client in cd through mail. :eh:

    client w/c??? what is it??
    so my friends give me a cd with ragnarok (korean version), sakray and bRO patch game.....what else i need??? to play OFFLINE !!! thanks!

    thx

  6. #5
    Account Inactive Jonatanwon is offline
    InactiveRank
    Mar 2004 Join Date
    ArgentinaLocation
    195Posts
    YOU NEED........RAGNAROK CLIENT INSTALL NEXT SAKRAY
    UPGRADE FULL......CREATE IN RAGNAROK FOLDER......NEW FOLDER WITH NAME "Data"
    Download in this section sclientinfo.xlm and put in Data....Next open with notepad and change ip for your server
    In Server File put ip 127.0.0.1....In client same 127.0.0.1
    download in section too HexedRO.exe <------its Same a Launcher....for can play in private servers

  7. #6
    Account Inactive Jonatanwon is offline
    InactiveRank
    Mar 2004 Join Date
    ArgentinaLocation
    195Posts
    SORRY FOR DOUBLE POST....DONT WORK EDIT
    http://home.tiscali.nl/darkchild/hexedRO.exe <------Put in RO FOLDER C:/Program Files/GRAVITY/RO
    http://home.tiscali.nl/darkchild/sclientinfo.rar <------Put in Data Folder C:/Program Files/GRAVITY/RO/DATA

    Sorry for my bad english ^^;;.......

  8. #7
    Account Inactive Puro_Osso is offline
    InactiveRank
    Nov 2004 Join Date
    11Posts
    Oh Yeah.....thanks....but i have another trouble....
    1-i dont have sdata.grf (i dont have this file)
    2-when i click in run server.bat and open ragnarok (korean), it appear the update screen.....and this screen stay for....EVER!!! it isnt change....so....how do i fix this problem??

    thanks.....so i need those files:
    1-ragnarok korean version (i have)
    2-ragnarok expansion sakray (i have)
    3-sclientinfo.xml ( i downloaded...so i have)
    4-hexedRO.exe ( i will download)
    just it?? dont need to download client and server???
    just need these 4 files???

  9. #8
    Account Inactive doraemon2000 is offline
    InactiveRank
    Nov 2004 Join Date
    Toronto, CanadaLocation
    470Posts
    That's because you need a translate patch which basically changes the skins, item names, item desc, skill etc... into english. You can get this patch in the Aegis forums or anyother private server patches.

    Also, 128MB RAM is not sufficient to run a server. You need about 384MB RAM or more to run a server as well as run RO on the same computer.

  10. #9
    Account Inactive bastreetboys is offline
    InactiveRank
    Nov 2004 Join Date
    88Posts
    http://forum.ragezone.com/showthread.php?t=49141


    REfer to this post.... Download the translator files... and READ THE MANUAL !!!!!

  11. #10
    Account Inactive noobita is offline
    InactiveRank
    Oct 2006 Join Date
    2Posts
    Quote Originally Posted by Jonatanwon View Post
    SORRY FOR DOUBLE POST....DONT WORK EDIT
    http://home.tiscali.nl/darkchild/hexedRO.exe <------Put in RO FOLDER C:/Program Files/GRAVITY/RO
    http://home.tiscali.nl/darkchild/sclientinfo.rar <------Put in Data Folder C:/Program Files/GRAVITY/RO/DATA

    Sorry for my bad english ^^;;.......

    Thanks for the link but then, how am i suppose to login? I dont have the username nor password..I mean, where should I actually need to register?
    I want to play alone but how?

    I have mRO Raganrok file but how?

  12. #11
    Account Inactive MachaNeko is offline
    InactiveRank
    Dec 2008 Join Date
    1Posts

    Re: How can i play ragnarok offline??

    does anyone know how to log in?

  13. #12
    Account Inactive majidemo is offline
    InactiveRank
    Sep 2008 Join Date
    localhostLocation
    667Posts

    Re: How can i play ragnarok offline??

    Guys??? hahah! there is a retail version of ragnarok offline visit this site^__^

    http://ragnarokbattle.com/ ^__^ no need to prob mysql etc.^__^

  14. #13
    Account Inactive bmonster is offline
    InactiveRank
    Feb 2009 Join Date
    1Posts

    Re: How can i play ragnarok offline??

    can i ask a question?
    How can i edit card effects?
    Its is easy?
    any one who know how d effect of assassin cross card change to auto EDP?
    Plz Tell me Thx

  15. #14
    Account Inactive darkgrim1230 is offline
    InactiveRank
    Feb 2009 Join Date
    1Posts

    Re: How can i play ragnarok offline??

    please can anyone tell me where can i download the patch for ragnarok offline? not the ragnarok battle offline...cause everytime i try ro search for ragnarok offline i always see ragnarok battle offline.. please can anybody help....

  16. #15
    Account Inactive daryl2590 is offline
    InactiveRank
    Mar 2009 Join Date
    1Posts

    Re: How can i play ragnarok offline??

    how can i log in?


  17.  

    Latest Gaming Releases

Page 1 of 2 12 LastLast

Advertisement