Dragon Nest TW 2783

Page 8 of 13 FirstFirst 12345678910111213 LastLast
Results 106 to 120 of 181
  1. #106
    Hardcore Member Kurtivan23 is offline
    MemberRank
    Oct 2020 Join Date
    NOBODY AH!!Location
    125Posts

    Re: Dragon Nest TW 2783

    Quote Originally Posted by rendykwon View Post
    no buy, no rent, no hoax. thank you
    Hmmm....
    Anatoli is my cousin

  2. #107
    Hardcore Member Kurtivan23 is offline
    MemberRank
    Oct 2020 Join Date
    NOBODY AH!!Location
    125Posts

    Re: Dragon Nest TW 2783

    You can always use client or dragonnest.exe higher than your serverfiles to have vandar instead of modified. Like for example using astral dragonnest.exe, only if know how to edit .dat file
    Anatoli is my cousin

  3. #108
    Hardcore Member Jagger1998 is offline
    MemberRank
    Jul 2018 Join Date
    133Posts

    Re: Dragon Nest TW 2783

    Quote Originally Posted by Kurtivan23 View Post
    You can always use client or dragonnest.exe higher than your serverfiles to have vandar instead of modified. Like for example using astral dragonnest.exe, only if know how to edit .dat file
    maybe, but I don't need this class
    I'm working on fixing new maps now

    - - - Updated - - -

    the server is good, but I don’t know how many years will pass when the keys are needed again
    old versions also worked and then the new year came and that's it
    I really hope that this will not happen

  4. #109
    Hardcore Member Kurtivan23 is offline
    MemberRank
    Oct 2020 Join Date
    NOBODY AH!!Location
    125Posts

    Re: Dragon Nest TW 2783

    Quote Originally Posted by Jagger1998 View Post
    maybe, but I don't need this class
    I'm working on fixing new maps now

    - - - Updated - - -

    the server is good, but I don’t know how many years will pass when the keys are needed again
    old versions also worked and then the new year came and that's it
    I really hope that this will not happen
    Safe engine keys don't need anymore. The safeengine support has been removed anyway so it's blank. But the safeengine error still pop up
    Anatoli is my cousin

  5. #110
    Registered zxc20033 is offline
    MemberRank
    Sep 2012 Join Date
    17Posts

    Re: Dragon Nest TW 2783

    accidentally got my dragonnest.exe patched to newest x86 version and it can connect with dragon nest.mx but the problem is it stuck after you login your account it seems the packet struct has been updated

    here's the dragon nest x86 build
    https://mega.nz/file/idoHzQRY#id8Kre...3uufAoyqzEB4aQ

  6. #111
    Account Upgraded | Title Enabled! sasuke is offline
    True MemberRank
    Oct 2007 Join Date
    In your houseLocation
    1,309Posts

    Re: Dragon Nest TW 2783

    how to put the english language?
    CentoS 7

    if I was helpful you can give me a like

  7. #112
    Registered zxc20033 is offline
    MemberRank
    Sep 2012 Join Date
    17Posts

    Re: Dragon Nest TW 2783

    Latest Taiwan Version 1081 working ext with old map structure
    https://mega.nz/file/LUxXiS5K#XpYNpk...2pu_jn9ejDipH4

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by sasuke View Post
    how to put the english language?
    make pak bundled with uistring.xml

  8. #113
    Hardcore Member Kurtivan23 is offline
    MemberRank
    Oct 2020 Join Date
    NOBODY AH!!Location
    125Posts

    Re: Dragon Nest TW 2783

    Quote Originally Posted by zxc20033 View Post
    accidentally got my dragonnest.exe patched to newest x86 version and it can connect with dragon nest.mx but the problem is it stuck after you login your account it seems the packet struct has been updated

    here's the dragon nest x86 build
    https://mega.nz/file/idoHzQRY#id8Kre...3uufAoyqzEB4aQ
    Can bypass by changing login server.exe name just like in old ones. Or either modify the program dragonnest.exe
    Anatoli is my cousin

  9. #114
    Registered zxc20033 is offline
    MemberRank
    Sep 2012 Join Date
    17Posts

    Re: Dragon Nest TW 2783

    Quote Originally Posted by Kurtivan23 View Post
    Can bypass by changing login server.exe name just like in old ones. Or either modify the program dragonnest.exe
    sorry i am new comer in dragon nest ps how can i bypass by changing login server exe name? thanks!

  10. #115
    Hardcore Member Kurtivan23 is offline
    MemberRank
    Oct 2020 Join Date
    NOBODY AH!!Location
    125Posts

    Re: Dragon Nest TW 2783

    Quote Originally Posted by zxc20033 View Post
    accidentally got my dragonnest.exe patched to newest x86 version and it can connect with dragon nest.mx but the problem is it stuck after you login your account it seems the packet struct has been updated

    here's the dragon nest x86 build
    https://mega.nz/file/idoHzQRY#id8Kre...3uufAoyqzEB4aQ
    Another prob to your share is there is a checkfile.
    Anatoli is my cousin

  11. #116
    Account Upgraded | Title Enabled! reiza48 is offline
    True MemberRank
    Sep 2014 Join Date
    INDONESIALocation
    268Posts

    Re: Dragon Nest TW 2783 vandar

    .hmmmmm
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails SAVE_20210210_015538.jpg  
    CafetariaDN

  12. #117
    Hardcore Member Kurtivan23 is offline
    MemberRank
    Oct 2020 Join Date
    NOBODY AH!!Location
    125Posts

    Re: Dragon Nest TW 2783 vandar

    Quote Originally Posted by reiza48 View Post
    .hmmmmm
    GL. Nice work
    Anatoli is my cousin

  13. #118
    Hardcore Member Kurtivan23 is offline
    MemberRank
    Oct 2020 Join Date
    NOBODY AH!!Location
    125Posts

    Re: Dragon Nest TW 2783

    Guhhh. Alright fine.

    Fix minor vandar.
    Fix the following DNT

    Filetable.
    Actortable
    Actorfacetable
    All Itemtable
    Jobtable
    Defaultcreatetable

    I'm guilty man

    - - - Updated - - -

    You should be able to run vandar in 2783.

    - - - Updated - - -

    Job code must be below 127

    - - - Updated - - -

    In itemtables find 201 in need job code and change to your new vandar job id

    - - - Updated - - -

    In itemtables find 201 in need job code and change to your new vandar job id

    - - - Updated - - -

    I forget to say to also edit skilltable and change job code
    Anatoli is my cousin

  14. #119
    Hardcore Member Jagger1998 is offline
    MemberRank
    Jul 2018 Join Date
    133Posts

    Re: Dragon Nest TW 2783

    Quote Originally Posted by Kurtivan23 View Post
    Guhhh. Alright fine.

    Fix minor vandar.
    Fix the following DNT

    Filetable.
    Actortable
    Actorfacetable
    All Itemtable
    Jobtable
    Defaultcreatetable

    I'm guilty man

    - - - Updated - - -

    You should be able to run vandar in 2783.

    - - - Updated - - -

    Job code must be below 127

    - - - Updated - - -

    In itemtables find 201 in need job code and change to your new vandar job id

    - - - Updated - - -

    In itemtables find 201 in need job code and change to your new vandar job id

    - - - Updated - - -

    I forget to say to also edit skilltable and change job code
    made replaced all 201 IDs and when choosing a vandar, the client closes
    ????

  15. #120
    Registered zxc20033 is offline
    MemberRank
    Sep 2012 Join Date
    17Posts

    Re: Dragon Nest TW 2783

    how can i make it for lan play?



Advertisement