Dragon's Prophet Server Files VM

Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 15 of 58
  1. #1
    Ultimate Member danny5417 is offline
    MemberRank
    Feb 2013 Join Date
    152Posts

    Dragon's Prophet Server Files VM

    Found them on Chinese website.

    https://drive.google.com/drive/folde...4A?usp=sharing

    The server is made in vm, need to use vmware.
    Has been tested and can enter the game without error.
    Including Server and Client.


  2. #2
    Member Dimas Leiva is offline
    MemberRank
    May 2013 Join Date
    IndonesiaLocation
    58Posts

    Re: Dragon's Prophet Server Files VM

    Quote Originally Posted by danny5417 View Post
    Found them on Chinese website.

    https://drive.google.com/drive/folde...4A?usp=sharing

    The server is made in vm, need to use vmware.
    Has been tested and can enter the game without error.
    Including Server and Client.
    What a client language?

  3. #3
    Member oka5454 is offline
    MemberRank
    May 2019 Join Date
    28Posts

    Re: Dragon's Prophet Server Files VM

    Quote Originally Posted by danny5417 View Post
    Çin web sitesinde buldum.

    https://drive.google.com/drive/folde...4A?usp=sharing

    Sunucu vm ile yapılmıştır, vmware kullanmanız gerekir.
    Test edilmiştir ve oyuna hatasız girilebilir.
    Sunucu ve İstemci dahil.
    how do we get it out of the vm and can you send me sample pictures of it working?

  4. #4
    Ultimate Member danny5417 is offline
    MemberRank
    Feb 2013 Join Date
    152Posts

    Re: Dragon's Prophet Server Files VM

    Quote Originally Posted by Dimas Leiva View Post
    What a client language?
    Not test, but client language should easily be switched in client.ini

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by oka5454 View Post
    how do we get it out of the vm and can you send me sample pictures of it working?
    Still working on it to get files out of vm.

  5. #5
    Member oka5454 is offline
    MemberRank
    May 2019 Join Date
    28Posts

    Re: Dragon's Prophet Server Files VM

    Quote Originally Posted by danny5417 View Post
    Not test, but client language should easily be switched in client.ini

    - - - Updated - - -


    Still working on it to get files out of vm.

    good job bro! but you can't separate them from vm we can't work on them freely :)

  6. #6
    cats addicted Zorno is offline
    True MemberRank
    Apr 2010 Join Date
    GermanyLocation
    1,425Posts

    Re: Dragon's Prophet Server Files VM

    Server mirror (Converted to open vm format. So you can use it on Virtualbox and other VM software): https://drive.google.com/file/d/1hwC...ew?usp=sharing
    C# Network Security Class for Sha256, Sha512, Md5 and Rijndael (PBKDF2) with passphrase for use in Unity3d CLICK HERE
    Simple and easy (mass)-portchecker CLICK HERE TO DOWNLOAD
    Hash-Creator tool (for people too lazy to use online converters ) CLICK HERE TO DOWNLOAD

  7. #7
    Member oka5454 is offline
    MemberRank
    May 2019 Join Date
    28Posts

    Re: Dragon's Prophet Server Files VM

    can someone remove this from vm

  8. #8
    Infraction bannëd xlw00tlx is offline
    True MemberRank
    Aug 2014 Join Date
    outer space!Location
    1,314Posts

    Re: Dragon's Prophet Server Files VM

    ram and cpu usage?
    Signature removed for violating forum rules

  9. #9
    Ancient One cmb is offline
    DeveloperRank
    Mar 2007 Join Date
    998Posts

    Re: Dragon's Prophet Server Files VM

    at full capacity DP requires at least 128GB of RAM, but you can get away with only running a couple zones on 16GB. Game also has no version checking, so you can just use whatever client you want, it doesn't have to be the chinese one, you just need to make sure you sync the data between server and client.

  10. #10
    Ultimate Member lordmegamanx72 is offline
    MemberRank
    Mar 2014 Join Date
    159Posts

    Re: Dragon's Prophet Server Files VM

    Can you use mysql instead of mssql as database? and aren't the files the same as this one? https://www.mediafire.com/folder/g3c...dragonsprophet

  11. #11
    Ancient One cmb is offline
    DeveloperRank
    Mar 2007 Join Date
    998Posts

    Re: Dragon's Prophet Server Files VM

    Quote Originally Posted by lordmegamanx72 View Post
    Can you use mysql instead of mssql as database? and aren't the files the same as this one? https://www.mediafire.com/folder/g3c...dragonsprophet
    DP does not use MySQL, it uses MSSQL, Embergarde uses MySQL.

  12. #12
    Infraction bannëd xlw00tlx is offline
    True MemberRank
    Aug 2014 Join Date
    outer space!Location
    1,314Posts

    Re: Dragon's Prophet Server Files VM

    any english client and how to make it work with server?thanks


    got server running idk how to launch the client,the launcher opens tries to update and crashes

    edit:i cannot launch it i have only 12 gb ram,and the control thing complains that the program doesnt have 2 gb ram free to open zones even if it has 2.1 free
    Last edited by xlw00tlx; 02-10-21 at 12:52 AM.
    Signature removed for violating forum rules

  13. #13
    Account Upgraded | Title Enabled! orion13 is online now
    True MemberRank
    Jul 2008 Join Date
    FranceLocation
    231Posts

    Re: Dragon's Prophet Server Files VM

    The Client in this release is "multi language", it supports :
    -Chinese : cn
    -Deutch : de
    -English : eneu
    -French : fr
    -Russian : ru

    You need to edit the "client.ini" file :

    [Locale]
    Language=xx

    I put the list of Dungeons with their IDs (you can open them in "ServerControllerMonitor" : G-Zone Section) :
    Spoiler:

    (Puretia)
    Consus Cave : 301
    Tangaroa Abandoned Mine : 302
    Ash Catacombs : 303

    (Bakra)
    Omati Gorge : 304
    Seething Cave : 305
    Arboran Ruins : 306

    (Satuma)
    Avanah's Omen : 307
    Deyarka Keep : 308
    Silia Shrine : 309

    (Laedis)
    Aryna's Lair : 310
    Gaesis' Roost : 311
    Nyrol's Nest : 312
    Juno Crystal Gallery : 501

    (Wynnadia)
    Corzine : 313
    Nameless Keep : 314
    Well of Prophecy : 315
    Accursed Tower : 502

    (Korhala)
    Deyarka Tunnel : 316
    Tanarkin Quarry : 317
    Aymori Sands : 318
    Dunar Temple : 503

    (Wintertide)
    Yodrak's Thunder : 319
    Lodar Caves : 320
    Torran Prison : 321
    Ironfang Fortress : 504

    (Inartia)
    Arjak Cave : 322
    Artenne Ruins : 323
    Veilar Grotto : 324
    Palace of Methus : 505

    (Alentia)
    Barlam's Lair : 325
    Draconic Giant Outpost : 326
    Bloodstone Stronghold : 327
    Dragonheart Temple : 506

    (Olandra)
    Ironwing Lair : 328
    Bloodlust Crypt : 329
    Shrine of Handras : 510

    (Porthis)
    Bladeguard Underpass : 331
    Moran Cavern : 333
    Nucleus of Time : ???

    (Thadrea)
    Tonapah Tomb : 335
    Mictlan's Corridor : 336
    Asuma's Mirage : 512

    (Sitheran)
    Miroth Fortress : 337
    Black Tower : 338
    Racmon Grotto : ???
    Last edited by orion13; 02-10-21 at 04:22 PM.
    "Don't forget to click on Like or Rep. buttons if you like my help"
    SHARE OR DIE !!!

  14. #14
    G-Robson26 here!! Robson26 is offline
    True MemberRank
    Sep 2013 Join Date
    TzionLocation
    1,121Posts

    Re: Dragon's Prophet Server Files VM

    Interesting!! i'll test it. Thanks a lot.
    Forum Rules: Click Here

  15. #15
    Infraction bannëd xlw00tlx is offline
    True MemberRank
    Aug 2014 Join Date
    outer space!Location
    1,314Posts

    Re: Dragon's Prophet Server Files VM

    any way to make the program stop nagging about ram when starting the services?the only way i found to launch is 1 by 1,also disabled billing,guild,chat and server uses 3,6 gb ram out of 7 but i cannot start the 2 data center services then zones because it always say i lack of 2 gb ram free
    Signature removed for violating forum rules



Page 1 of 4 1234 LastLast

Advertisement