Icarus 3.1 VM

Page 1 of 17 12345678911 ... LastLast
Results 1 to 15 of 252
  1. #1
    Proficient Member Matar is offline
    MemberRank
    Jul 2020 Join Date
    168Posts

    ! Icarus 3.1 VM

    Hello everybody
    Updates:19/07/2022
    from the server posted here https://forum.ragezone.com/f857/icar...3-1-a-1205471/
    first of all the server need alot of fixes and i have my share on it and i dont have the skill (not a dev) or the time + no real matching client for this server i found
    special thanks to dezner to helping me routing the API
    ok its a testing VM if you want to work on it
    Note: dont change the ram its work on 16gb for me no less ( you can try and test )
    steps:
    **check the video**
    1-change to your ip address on conf folder
    2- start laragon
    3- start the server from launcher
    4- start postman and use it to register and login after create account
    5- open navicat and insert 6 digits on login database - account - Real_CERPass any 6 number will work ( it was autofill but now not )
    6- on client start.bat edit the i: your token from login in postman r: is your CERpass U: your user -save
    7- change ip on client in Game\GameData\adataxml\loginserver.xml and use winrar and change ip on Game\gamedatas.npk save and update the archive
    8- start game using the .bat file







    I repopulated the store in DB so if you want more its easy check
    Table_CashShopAll and Table_CashShopSell and figure it yourself

    i dont self test all sorry for that but the bugs i found can be fixed if you know what to do

    Links:

    Video :
    https://www.mediafire.com/file/lvc5o...sTest.mp4/file

    VM:
    https://www.mediafire.com/file/eb1xn...M_3.1.rar/file

    Client:
    https://www.mediafire.com/file/rw3kd...t_3.1.rar/file

    Fix Patch by @orion13:
    https://forum.ragezone.com/f857/icar...7/#post9134117

    how to set GM account:
    https://forum.ragezone.com/f857/icar...5/#post9134065

    List of GM commands by @lamaine :
    https://forum.ragezone.com/f857/icar...6/#post9134116

    shop fix:
    https://forum.ragezone.com/f857/icar...1/#post9134221

    Game Shop Tutorial :
    https://forum.ragezone.com/f857/icar...5/#post9134545

    Tools i use:
    https://www.mediafire.com/file/4e128kiyf3pkosr/tools.7z/file

    Have fun all
    Last edited by Matar; 19-07-22 at 04:40 PM.


  2. #2
    Enthusiast Vortex01 is offline
    MemberRank
    Jan 2021 Join Date
    32Posts

    Re: Icarus 3.1 VM

    hmmm 2017 ..... japan version have ? or new eu ?

  3. #3
    Member xxodnr12 is online now
    MemberRank
    Apr 2020 Join Date
    57Posts

    Re: Icarus 3.1 VM

    thank you Teacher.

    @Matar


    I want to change the game language to Korean, how do I change the language? Thanks for letting us know.
    Last edited by xxodnr12; 09-07-22 at 01:55 PM.

  4. #4
    Member ljay0716 is online now
    MemberRank
    May 2009 Join Date
    72Posts

    Re: Icarus 3.1 VM

    Can Tools be re-uploaded?

  5. #5

    Re: Icarus 3.1 VM

    re-up tools please.

  6. #6
    Proficient Member Matar is offline
    MemberRank
    Jul 2020 Join Date
    168Posts

  7. #7
    Apprentice sc106 is offline
    MemberRank
    Mar 2020 Join Date
    22Posts

    Re: Icarus 3.1 VM

    Hello, thank you for sharing, how to translate into Chinese

  8. #8
    Apprentice dawren is offline
    MemberRank
    May 2019 Join Date
    13Posts

    Re: Icarus 3.1 VM

    how edit world server nedd 8-10g ram i think server run full need 14-18g ram
    Last edited by dawren; 10-07-22 at 05:37 PM.

  9. #9
    Apprentice Zomro is offline
    MemberRank
    Sep 2021 Join Date
    10Posts

    Re: Icarus 3.1 VM

    Quote Originally Posted by sc106 View Post
    Hello, thank you for sharing, how to translate into Chinese
    and into Russian =)

  10. #10
    Enthusiast deli39 is offline
    MemberRank
    Mar 2013 Join Date
    30Posts

    Re: Icarus 3.1 VM

    It gives an error that the world server in the game is disconnected when you complete a certain time or task

    [IMG][/IMG]
    Last edited by deli39; 10-07-22 at 10:33 PM.

  11. #11
    Apprentice lamaine is offline
    MemberRank
    Jun 2022 Join Date
    13Posts

    Re: Icarus 3.1 VM

    Quote Originally Posted by deli39 View Post
    It gives an error that the world server in the game is disconnected when you complete a certain time or task

    [IMG][/IMG]

    Maybe this is happening because, the .xml of the client is different from the server, you need to make the adjustments manually

  12. #12
    Enthusiast deli39 is offline
    MemberRank
    Mar 2013 Join Date
    30Posts

    Re: Icarus 3.1 VM

    We need a properly functioning client

  13. #13
    Apprentice sc106 is offline
    MemberRank
    Mar 2020 Join Date
    22Posts

    Re: Icarus 3.1 VM

    Maybe we need more help in translation

  14. #14
    [VIP] orion13 is offline
    [VIP] MemberRank
    Jul 2008 Join Date
    FranceLocation
    305Posts

    Re: Icarus 3.1 VM

    Version of this server : 1.15.0.0.0
    Version of the "old server" : 1.16.1.0.0
    I feel like you're going down a path that goes in back ...

  15. #15
    Apprentice dawren is offline
    MemberRank
    May 2019 Join Date
    13Posts

    Re: Icarus 3.1 VM

    Quest main not working



Page 1 of 17 12345678911 ... LastLast

Advertisement