Icarus 3.1 VM

Page 2 of 17 FirstFirst 1234567891012 ... LastLast
Results 16 to 30 of 254
  1. #16
    Enthusiast retroartebox is offline
    MemberRank
    Jun 2022 Join Date
    29Posts

    Re: Icarus 3.1 VM

    Can anyone reupload the links in mega or another download manager ?

    - - - Updated - - -

    @orion13 the version in the title of the program doesn't necessarily make it inferior, the EU version is at 1.16.3 but the only thing that changes are some changes in the gamelibs

  2. #17
    Enthusiast deli39 is offline
    MemberRank
    Mar 2013 Join Date
    30Posts

    Re: Icarus 3.1 VM

    Does anyone have an English language file for this server?

  3. #18
    Proficient Member Matar is offline
    MemberRank
    Jul 2020 Join Date
    168Posts

    Re: Icarus 3.1 VM

    Quote Originally Posted by orion13 View Post
    Version of this server : 1.15.0.0.0
    Version of the "old server" : 1.16.1.0.0
    I feel like you're going down a path that goes in back ...
    Left=1.16 Right=1.15


  4. #19
    Enthusiast retroartebox is offline
    MemberRank
    Jun 2022 Join Date
    29Posts

    Re: Icarus 3.1 VM

    @Matar , I was so fascinated that I forgot to say thank you :D, thank you so much for the great work and above all for sharing with the community, you could have sold more preferred to share, and for people like you we can keep moving forward and exploring the world, You could create a link on github so we can push updates, that would be nice.

  5. #20
    Enthusiast Vortex01 is offline
    MemberRank
    Jan 2021 Join Date
    32Posts

    Re: Icarus 3.1 VM

    @Matar , How can individual files of the server-side map folder be modified or extracted from the client? and the scenario files? they were made at the same time, so they were converted from the client side. ( .hmb and .ase files ) KR 3.1 maps not working for 1.16.1 server side.

  6. #21
    Enthusiast deli39 is offline
    MemberRank
    Mar 2013 Join Date
    30Posts

    Re: Icarus 3.1 VM

    The given client is a bit problematic, every time I try to use it it crashes my machine and I have to reset it. You need to find a client that works properly.

  7. #22
    Proficient Member Matar is offline
    MemberRank
    Jul 2020 Join Date
    168Posts

    Re: Icarus 3.1 VM

    Quote Originally Posted by retroartebox View Post
    @Matar , I was so fascinated that I forgot to say thank you :D, thank you so much for the great work and above all for sharing with the community, you could have sold more preferred to share, and for people like you we can keep moving forward and exploring the world, You could create a link on github so we can push updates, that would be nice.
    you welcome no skill my friend I am not a dev

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Vortex01 View Post
    @Matar , How can individual files of the server-side map folder be modified or extracted from the client? and the scenario files? they were made at the same time, so they were converted from the client side. ( .hmb and .ase files ) KR 3.1 maps not working for 1.16.1 server side.
    i dont know how but you can get map xml from extracting gamedatas and it will be in GameData\level\area

  8. #23
    Enthusiast retroartebox is offline
    MemberRank
    Jun 2022 Join Date
    29Posts

    Re: Icarus 3.1 VM

    @Matar If I preferred to install the server locally instead of the VM, what information do I have to change?

  9. #24
    Apprentice Zomro is offline
    MemberRank
    Sep 2021 Join Date
    10Posts

    Re: Icarus 3.1 VM

    Quote Originally Posted by retroartebox View Post
    @Matar If I preferred to install the server locally instead of the VM, what information do I have to change?
    1) Start the virtual machine
    2)Run Acronis from USB / disk image and make a backup
    3)Extract this backup to any place you like
    4) Set up the network
    I transferred from VM Vindictus to the server this way and put it on the internet.
    By the way even without static ip you can connect the server to the internet. There was a time - I rented how then the cheapest vds and using VPN + port forwarding in the VDS server to a local server brought the server Allods Online in the Internet and it worked fine for about 6 months and kept 20 + people (while the ping is not growing much +20-40ms)
    Often in vds is protection from ddos, but for vpn (properly configured) - no trace will not show the real ip server
    Many game private servers are closed only because of the high cost of renting a dedicated server, and here about $ 1 per month to rent vds can afford even a schoolboy.
    Provided, of course, that he has a local server at home)))
    Eh there was a time ... So turn on your logic and smoke the guides! =)
    Last edited by Zomro; 14-07-22 at 11:43 PM.

  10. #25
    Member buzzrudxo is offline
    MemberRank
    Jan 2009 Join Date
    56Posts

    Re: Icarus 3.1 VM

    anyone happen to have a Korean language file?

    and

    how to set GM account?
    Last edited by buzzrudxo; 16-07-22 at 02:57 AM.

  11. #26
    [VIP] orion13 is offline
    [VIP] MemberRank
    Jul 2008 Join Date
    FranceLocation
    305Posts

    Re: Icarus 3.1 VM

    @buzzrudxo the client (3.1) is in Korean from this site : https://www.icarusonline.co.kr/main
    I was able to download the installer but I can't do the update because you have to launch the game through the site.
    I can't create an account because it's necessary to be a Korean people (pin, phone number verification).

    Installer : https://downloader-cdn.icarusonline....Downloader.exe

    It would be cool if someone can create an account and get the updates
    I just realized that this client accepts unencrypted xml skills, we will be able to synchronize 100% of the client/server data
    Last edited by orion13; 16-07-22 at 11:38 AM.

  12. #27
    Member buzzrudxo is offline
    MemberRank
    Jan 2009 Join Date
    56Posts

    Re: Icarus 3.1 VM

    Done. :)
    Last edited by buzzrudxo; 18-07-22 at 12:28 PM.

  13. #28
    Proficient Member Matar is offline
    MemberRank
    Jul 2020 Join Date
    168Posts

    Re: Icarus 3.1 VM

    Quote Originally Posted by buzzrudxo View Post
    anyone happen to have a Korean language file?

    and

    how to set GM account?
    good luck on downloading the client will be great if @orion13 can fix it

    you can set GM account : ICARUS_Login_Database - AccountInfo - your name - set permission to 100

    and on game press CTRL+] if its working you will get GM menu

    coz of client and server sync some commands will not work you can check it



    - - - Updated - - -
    @orion13 you can try the client its on C:\YD Online\ICARUS and its working i can login to world but not char page coz its kr i dont know the error take it from here and do your magic
    Last edited by Matar; 19-08-22 at 04:49 AM.

  14. #29
    [VIP] orion13 is offline
    [VIP] MemberRank
    Jul 2008 Join Date
    FranceLocation
    305Posts

    Re: Icarus 3.1 VM

    I am preparing a patch. I mixed the 2 clients and I synchronized the data with the server (I still have to do the maps and it's good).
    I just tested, it fixed all the problems (skills, quests,...)

  15. #30
    Apprentice lamaine is online now
    MemberRank
    Jun 2022 Join Date
    13Posts

    Re: Icarus 3.1 VM

    list for gm command dmessage.txt



Page 2 of 17 FirstFirst 1234567891012 ... LastLast

Advertisement