[Release] Tree Of Savior

Page 1 of 15 12345678911 ... LastLast
Results 1 to 15 of 220
  1. #1
    ^_^ ashlay is offline
    MemberRank
    Jun 2010 Join Date
    BrazilLocation
    878Posts

    config [Release] Tree Of Savior

    Server files+client not tested found on iopq.
    https://pan.baidu.com/s/1-TDHUFBmH-e...qskvQ?pwd=d2jv
    Pass: d2jv
    file pass:
    Code:
    www.iopq.net


    Gdrive mirror+steam client(not tested): https://drive.google.com/drive/folde...DI?usp=sharing
    Files(no vm): https://www.mediafire.com/folder/34h7k3b04l0y1/TOS
    mirror by: @Matar
    CN client+patch: https://forum.ragezone.com/f857/rele...1/#post9140101
    All-in-one by @BlueType
    https://forum.ragezone.com/f857/rele...5/#post9140325


    Last edited by ashlay; 29-08-22 at 08:11 PM. Reason: more mirrors


  2. #2
    Infraction bannëd xlw00tlx is online now
    MemberRank
    Aug 2014 Join Date
    outer space!Location
    1,499Posts
    gonna test wish me luck

  3. #3
    ^_^ ashlay is offline
    MemberRank
    Jun 2010 Join Date
    BrazilLocation
    878Posts
    Added some mirrors.
    I did not finish the client download but I have uploaded the eng client from steam exactly the same version as the chinese client.
    Last edited by ashlay; 28-08-22 at 05:16 AM.

  4. #4
    Infraction bannëd xlw00tlx is online now
    MemberRank
    Aug 2014 Join Date
    outer space!Location
    1,499Posts
    testing,is there some info how to setup the vm or edit ip in client?

  5. #5
    Account Upgraded | Title Enabled! AaronzitoBr is offline
    MemberRank
    Apr 2010 Join Date
    Rio de JaneiroLocation
    391Posts
    I see gold with my eyes?

  6. #6
    Member MasMDCC is offline
    MemberRank
    Sep 2016 Join Date
    96Posts
    Was able to get ingame havn't test much.



    Comment this two line in C:\phpstudy_pro\WWW\reg\index.php to regis account without chinese captcha
    //if(!isset($arr['vcode'])) die_json('fail', '缺少验证码参数');
    //if(!vcodeCheck($arr['vcode'])) die_json('fail', '验证码错误或已过期');

    in client release folder edit client.xml to
    <GameOption ServerListURL="http://192.168.139.130/toslive/update/serverlist.xml" StaticConfigURL="http://192.168.139.130/toslive/update/"and
    start game with "Client_tos.exe -SERVICE"

    -----EDITTED
    After playing test there are error that cash client, I think It from client and server not sync data, havn't tried Chinese client yet.
    Last edited by MasMDCC; 28-08-22 at 09:50 AM. Reason: Add more info

  7. #7
    Infraction bannëd xlw00tlx is online now
    MemberRank
    Aug 2014 Join Date
    outer space!Location
    1,499Posts
    damn i just canceled the download of client,will try again and check with it
    can someone mirror chinese client?
    Last edited by xlw00tlx; 28-08-22 at 10:30 AM.

  8. #8
    Member loveme006 is online now
    MemberRank
    Dec 2013 Join Date
    59Posts
    Is there a Gdrive mirror client china? I have tried the eng client, it seems to have an error within the game, like many things are out of sync.

  9. #9
    Infraction bannëd xlw00tlx is online now
    MemberRank
    Aug 2014 Join Date
    outer space!Location
    1,499Posts
    needs client ver 1120001 as the serverside says

    pasword for manager tool is just 1
    also SAME SERVERSIDE AS GRANADO ESPADA (?)
    Last edited by xlw00tlx; 28-08-22 at 11:14 AM.

  10. #10
    Enthusiast ivanwinhk is offline
    MemberRank
    Jun 2019 Join Date
    43Posts
    it seems not compatible with VM version 16.

    SOLVED

    just change the version 19 in you windows 7 vmx file.
    Last edited by ivanwinhk; 28-08-22 at 11:42 AM.

  11. #11
    Novice sksk1222 is offline
    MemberRank
    Apr 2017 Join Date
    3Posts
    it seems not compatible with VM version 16.

    SOLVED

    just change the version 19 in you windows 7 vmx file.

    ---->vm16 runing (Windows 7.vmx) insert
    virtualHW.version = "19"----->virtualHW.version = "16"

    Guys GOOD LUCK!

  12. #12
    ^_^ ashlay is offline
    MemberRank
    Jun 2010 Join Date
    BrazilLocation
    878Posts
    The chinese client version is the same as steam, maybe we will need to unpack the client .ipf files to use it on server side.

    Tree of Savior packer/unpacker


    Client patch is on "phpstudy_pro\WWW\toslive\update\release"

  13. #13
    Apprentice trick2gg is offline
    MemberRank
    Jun 2022 Join Date
    5Posts
    amazing
    Last edited by trick2gg; 29-08-22 at 05:15 AM.

  14. #14
    Proficient Member Matar is offline
    MemberRank
    Jul 2020 Join Date
    168Posts
    @ashlay thank you mate

    about the clients i test it both and they work . and you can set the cn client to english in game settings

    and you need to setipfcheck to 0 on manager for all worlds

    now using the cn with the 7gb patch




  15. #15
    ^_^ ashlay is offline
    MemberRank
    Jun 2010 Join Date
    BrazilLocation
    878Posts
    Quote Originally Posted by Matar View Post
    @ashlay thank you mate

    about the clients i test it both and they work . and you can set the cn client to english in game settings

    and you need to setipfcheck to 0 on manager for all worlds

    now using the cn with the 7gb patch

    [FONT="][/FONT]

    Can you upload cn release client folder? for some reason my client is closing when i try on enter the world.



Page 1 of 15 12345678911 ... LastLast

Advertisement