[Video]How to set up AuraKingdom server and client

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Newbie greatfang is offline
    MemberRank
    Oct 2015 Join Date
    4Posts

    happy [Video]How to set up AuraKingdom server and client

    [Video]How to set up AuraKingdom server and client

    https://youtu.be/6WpOcAUKbic
    Based on:

    1. forum.ragezone.com/f938/centos-setting-aura-kingdom-server-1076106/index49.html

    2. forum.ragezone.com/f938/centos-setting-aura-kingdom-server-1076106/

    Credit to @Eperty123 and @genz for providing guide and tutorial for making the server and client.

    Hope it helps newbies. Dun ask here, open Eperty123 tutorial for more answer. Search in the thread.
    Last edited by greatfang; 16-04-17 at 04:12 PM. Reason: some error when posting


  2. #2
    Registered geogreysword is offline
    MemberRank
    Sep 2013 Join Date
    13Posts

    Re: [Video]How to set up AuraKingdom server and client

    thanks ^^

  3. #3
    Registered smoogle is offline
    MemberRank
    May 2016 Join Date
    22Posts

    Re: [Video]How to set up AuraKingdom server and client

    thb i got a problem on the 5th video, my vmware installed CentOS-6.5-x86_64-minimal.iso has no internet i did ifup if down i manually edit an file inside with winscp i added vm0 and some more and removed them so now its back to vm8 host only ok but how to connect it to the internet? i gooled a lot and im done, found nothing helpfull, some1 an idea :)? thanks

    (long story short)
    without internet im not able to download postgresql
    since i messed up my v75 vmware im tryn to build a new one where eth0 works bc it doesnt work anymore on my other build

  4. #4
    Registered FirstofEden is offline
    MemberRank
    Jan 2015 Join Date
    8Posts

    Re: [Video]How to set up AuraKingdom server and client

    Quote Originally Posted by smoogle View Post
    thb i got a problem on the 5th video, my vmware installed CentOS-6.5-x86_64-minimal.iso has no internet i did ifup if down i manually edit an file inside with winscp i added vm0 and some more and removed them so now its back to vm8 host only ok but how to connect it to the internet? i gooled a lot and im done, found nothing helpfull, some1 an idea :)? thanks

    (long story short)
    without internet im not able to download postgresql
    since i messed up my v75 vmware im tryn to build a new one where eth0 works bc it doesnt work anymore on my other build
    Same problem. I've been all over looking for a solution and found nada.

  5. #5
    Registered Tolirance is offline
    MemberRank
    Aug 2014 Join Date
    7Posts

    Re: [Video]How to set up AuraKingdom server and client

    Can be used VirtualBox instead vmware?

  6. #6
    Account Upgraded | Title Enabled! yokohiro is offline
    True MemberRank
    Jan 2007 Join Date
    NarniaLocation
    708Posts

    Re: [Video]How to set up AuraKingdom server and client

    Quote Originally Posted by Tolirance View Post
    Can be used VirtualBox instead vmware?
    yes sir.

  7. #7
    Member symph91 is offline
    MemberRank
    Jun 2010 Join Date
    52Posts

    Re: [Video]How to set up AuraKingdom server and client

    where i can get english client, the client in eperty123 is no longer available in mega

  8. #8
    Account Upgraded | Title Enabled! yokohiro is offline
    True MemberRank
    Jan 2007 Join Date
    NarniaLocation
    708Posts

    Re: [Video]How to set up AuraKingdom server and client

    Quote Originally Posted by symph91 View Post
    where i can get english client, the client in eperty123 is no longer available in mega
    Client Eperty123 https://mega.nz/#!c8l0gABJ!CipCLuU9y...cdIxoUPGG4ltvI

  9. #9
    Member symph91 is offline
    MemberRank
    Jun 2010 Join Date
    52Posts

    Re: [Video]How to set up AuraKingdom server and client

    thanks

  10. #10
    Newbie trapeye is offline
    MemberRank
    Feb 2019 Join Date
    1Posts

    Re: [Video]How to set up AuraKingdom server and client

    i cant log in bro

  11. #11
    Newbie l3unny is offline
    MemberRank
    Nov 2020 Join Date
    4Posts

    Re: [Video]How to set up AuraKingdom server and client

    I'm having an issue where i cant connect the server https://i.imgur.com/G9mEwyF.png
    Using virtual machine.



Advertisement