change level

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Account Upgraded | Title Enabled! sasuke is online now
    True MemberRank
    Oct 2007 Join Date
    In your houseLocation
    887Posts

    change level

    change level
    I have a problem with NPC and set maximum level 190 how can I change it to level 200?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Immagine.png  
    CentoS 7

    if I was helpful you can give me a like


  2. #2
    Account Upgraded | Title Enabled! sasuke is online now
    True MemberRank
    Oct 2007 Join Date
    In your houseLocation
    887Posts

    Re: change level

    bump help here?
    CentoS 7

    if I was helpful you can give me a like

  3. #3
    Member mafya077 is offline
    MemberRank
    Apr 2014 Join Date
    79Posts

    Re: change level

    Quote Originally Posted by sasuke View Post
    bump help here?

    npc spc ???

  4. #4
    Account Upgraded | Title Enabled! sasuke is online now
    True MemberRank
    Oct 2007 Join Date
    In your houseLocation
    887Posts

    Re: change level

    Quote Originally Posted by mafya077 View Post
    npc spc ???
    What do I have to look for?
    CentoS 7

    if I was helpful you can give me a like

  5. #5
    Member mafya077 is offline
    MemberRank
    Apr 2014 Join Date
    79Posts

    Re: change level

    Quote Originally Posted by sasuke View Post
    What do I have to look for?
    [Shop] Pool_ID SlotID ItemKind ItemOpt DurationIdx MinLevel MaxLevel

  6. #6
    Account Upgraded | Title Enabled! sasuke is online now
    True MemberRank
    Oct 2007 Join Date
    In your houseLocation
    887Posts

    Re: change level

    Quote Originally Posted by mafya077 View Post
    [Shop] Pool_ID SlotID ItemKind ItemOpt DurationIdx MinLevel MaxLevel

    I have tried but I can't understand where to put liv 200
    CentoS 7

    if I was helpful you can give me a like

  7. #7
    Member TheBeginner is offline
    MemberRank
    May 2016 Join Date
    57Posts

    Re: change level

    Sometimes i think u are trolling. How did u set up a cabal server?

    Search in cabalmsg for the id for this item, then search with id in npcshop.scp. If u find it, look whether the max lvl is 190 and not 200. If it doesnt work... Open npcshop.scp in excel and filter the column "Max Level" to 190... u will find some results. Change them all to 200 because 190 makes no sense if your Max Level is 200...

  8. #8
    Account Upgraded | Title Enabled! sasuke is online now
    True MemberRank
    Oct 2007 Join Date
    In your houseLocation
    887Posts

    Re: change level

    Quote Originally Posted by TheBeginner View Post
    Sometimes i think u are trolling. How did u set up a cabal server?

    Search in cabalmsg for the id for this item, then search with id in npcshop.scp. If u find it, look whether the max lvl is 190 and not 200. If it doesnt work... Open npcshop.scp in excel and filter the column "Max Level" to 190... u will find some results. Change them all to 200 because 190 makes no sense if your Max Level is 200...
    <msg id="item2357" cont="Yekatrina VIP Membership GOLD " />

    this and object ID in NPCShop.spc I don't see the level
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Immagine.png  
    CentoS 7

    if I was helpful you can give me a like

  9. #9
    Member TheBeginner is offline
    MemberRank
    May 2016 Join Date
    57Posts

    Re: change level

    Is this the right NPC? Exist another Row with this ID? You cant buy it, use it or what is the problem? Your first post has 0 information...

  10. #10
    Account Upgraded | Title Enabled! sasuke is online now
    True MemberRank
    Oct 2007 Join Date
    In your houseLocation
    887Posts

    Re: change level

    Quote Originally Posted by TheBeginner View Post
    Is this the right NPC? Exist another Row with this ID? You cant buy it, use it or what is the problem? Your first post has 0 information...

    and the only ID on NPCshop I can buy it only if my level is 190 but if I put myself level 200 I can't buy it
    CentoS 7

    if I was helpful you can give me a like

  11. #11
    Member TheBeginner is offline
    MemberRank
    May 2016 Join Date
    57Posts

    Re: change level

    Do you have some Errors on you WorldSvr_01_0* logs after u try to buy it?

  12. #12
    wWw.F403.OrG S37uP!Update is offline
    True MemberRank
    Oct 2008 Join Date
    F403.ORGLocation
    1,123Posts

    Re: change level

    I guess he can buy it but he can not right click it to activate it.

  13. #13
    Member TheBeginner is offline
    MemberRank
    May 2016 Join Date
    57Posts

    Re: change level

    Then it is a mistake in item.enc/item.scp, but his last message still sounds like "i cant buy it with lvl 200"... :D

    But maybe we know more, if we have some logs.

  14. #14
    Account Upgraded | Title Enabled! sasuke is online now
    True MemberRank
    Oct 2007 Join Date
    In your houseLocation
    887Posts

    Re: change level

    i can buy it but i can't use it
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Immagine.png  
    CentoS 7

    if I was helpful you can give me a like

  15. #15
    wWw.F403.OrG S37uP!Update is offline
    True MemberRank
    Oct 2008 Join Date
    F403.ORGLocation
    1,123Posts

    Re: change level

    Quote Originally Posted by sasuke View Post
    i can buy it but i can't use it
    You probably have that activated from PremiumService.
    That's why u can't activate it because it's already activated by your PremiumService.



Page 1 of 2 12 LastLast

Advertisement