[HELP] Professional Craft 100% fail.

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Member monstrebel is offline
    MemberRank
    Jul 2020 Join Date
    65Posts

    [HELP] Professional Craft 100% fail.

    [HELP] Professional Craft 100% fail.
    Hi,

    Since we have two craft system in transmuter, Professional and Basic Craft, basic craft works fine for me. There are success and there are fails. Professional craft always give me fail. Let say I craft 30 Ring of Fighter Level 1, all will fail.

    Heres what in my original craft.scp
    Code:
    9780    1856    1    1    0    0    0    0    10    9    8    7    6    5    4    3    1
    9781    1856    2    5    287    0    0    0    40    36    33    29    25    21    17    14    15
    9782    1856    3    10    288    0    0    0    80    77    74    70    67    63    59    55    50
    9783    1856    4    15    289    0    0    0    99    97    95    93    91    88    85    83    80
    9784    1856    5    20    290    0    0    0    100    100    100    100    100    100    100    100    100
    This give me fails. So I changed this to a new craft.scp with 100% chance success

    Code:
    9784    1856    1    20    290    0    0    0    100    100    100    100    100    100    100    100    100
    Also failing. What did I miss?


  2. #2
    Hardcore Member HariSeldon is offline
    MemberRank
    Oct 2019 Join Date
    149Posts

    Re: [HELP] Professional Craft 100% fail.

    I had a problem like this when I lost one value per line.
    Copy the table to Excel and carefully look at all the rows - there are no empty cells.

  3. #3
    Member monstrebel is offline
    MemberRank
    Jul 2020 Join Date
    65Posts

    Re: [HELP] Professional Craft 100% fail.

    Quote Originally Posted by HariSeldon View Post
    I had a problem like this when I lost one value per line.
    Copy the table to Excel and carefully look at all the rows - there are no empty cells.
    Hari, thanks for your feedback. Since artifact have 4 sub category, I am not using orb and crystal under artifact, thus I removed it from Specialized Craft. Do you think that causes this? I mean ring and amulet under different sub category, my logic thinking, it shouldnt affect, but who knows. Anyway ill try to restore back the default the changes I made and see if its ok.



Advertisement