Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

【cabal】a crak cabalmian.exe

Newbie Spellweaver
Joined
Aug 30, 2009
Messages
52
Reaction score
67
dungeon4096
dungeon301
....


declaration: Not perfect, some bug
Chinese:you can edit cabal.dll(remove more enc)
English: change
0040F4F0 (Male ECH)
Change CMP EAX,7 to CMP EAX,11
-------------------------------
0040F690 (Female ECH)
Change CMP EAX,7 to CMP EAX,11

no change (man8.ech <-> man9.ech & woman8.ech <-> woman9.ech)

(old cabamian.exe)

2: The best way is to change the main program

sorry my english is bad
 
Last edited by a moderator:
Experienced Elementalist
Joined
Sep 8, 2008
Messages
213
Reaction score
17
can you elaborate your post thanks ^_^

EDIT: i already check the file this is the decrypted cabalmain.exe of lost world client
the still looking for the official launcher when you try to launch it

if someone make jump to bypass running the launcher and remove the ENC corrupt check this is very useful for us ^_^
 
Last edited:
Skilled Illusionist
Joined
Mar 3, 2009
Messages
313
Reaction score
248
Two images I found in this Archived file :

yang556617 - 【cabal】a crak cabalmian.exe - RaGEZONE Forums

yang556617 - 【cabal】a crak cabalmian.exe - RaGEZONE Forums


Not much info ...

---

Character in the images can equip both "SIG epaulet" and "SIG gears"

Smt huge is flying on the sky...

I see the Auction House (aka Agent Shop)

Pet lvl 10

No scp, ini, enc included ...
 
Last edited:
Joined
May 23, 2008
Messages
1,071
Reaction score
574
Virustotal.com comes up clean.
Anyways, this is an odd version of cabalmain.exe
Obviously, it is a about 1meg, or about 25% bigger then most other cabalmains.
The xor keys are not in their normal spot when checking via ollydbg.
The breaklee and husky are not in the normal spot when checking via a hex editor.
Breaklee and husky are farther apart in the hex then most other cabalmain's I have taken a look at.
It wont run with our client files, it says cabal.enc is corrupt.
 
Newbie Spellweaver
Joined
Jun 18, 2009
Messages
10
Reaction score
14
well here are also saying the same but I do not think that is the end of the world
if he even shot the photos could pass on to your account or only the files
cabal.enc and one that we may need to work the main.exe on our server! already very Obriado for this sharing this knowledge with us!
good night!
 
Elite Diviner
Joined
Feb 12, 2008
Messages
439
Reaction score
175
dungeon4096
dungeon301
....
download :

the main fact that I did and got shown the Chumpy in IRC.
So you was someone on IRC who was seen the link made a new account on the forum to display the main reason for which it?

the question is you are so child like to do this just to start a flame?
pathetic.

PS:that removed main from Cabal Brazil.
yang556617 - 【cabal】a crak cabalmian.exe - RaGEZONE Forums
 
Last edited:
Skilled Illusionist
Joined
Feb 6, 2009
Messages
327
Reaction score
56
Waste of time people. Admins, please close thread!

You know whats going to happen...
 
Experienced Elementalist
Joined
Aug 16, 2008
Messages
298
Reaction score
31
Yep , close thread , fake* again. (Didn't tested but sure)
 
Experienced Elementalist
Joined
Sep 8, 2008
Messages
213
Reaction score
17
another workaround is to remove the ENC hash check and the auto launcher execute when you run this main... ^_^
 
Experienced Elementalist
Joined
Sep 8, 2008
Messages
213
Reaction score
17
if you have the files send the ENC's and the cabalmain including the client link download and what client did you use ^_^


Including SCP files from the server files so we can check if your post is true or not :thumbup1:
 
Last edited:
Skilled Illusionist
Joined
Feb 6, 2009
Messages
327
Reaction score
56
Hmm, looks like there are just some entity's added in Bloody Ice. Xmas tree, Chaos Arena, a fountain and a CABAL shop thingy.
All I did to test was copy the extra_obj.enc file over just to test.
Im trying the actual files now so I will report back very soon!
 
Banned
Banned
Joined
Oct 20, 2006
Messages
3,245
Reaction score
1,652
You won't be able to connect to your private server with this, purely because of the fact that the newer clients use a different packet encryption algorithm.
 
Junior Spellweaver
Joined
Feb 23, 2009
Messages
148
Reaction score
30
declaration: Not perfect, some bug
Chinese:you can edit cabal.dll(remove more enc)
English: change
0040F4F0 (Male ECH)
Change CMP EAX,7 to CMP EAX,11

-------------------------------

0040F690 (Female ECH)
Change CMP EAX,7 to CMP EAX,11

no change (man8.ech <-> man9.ech & woman8.ech <-> woman9.ech)

2: The best way is to change the main program

sorry my english is bad

hey yang556617
i want your cabalmain.exe please
Please explain that in more detail.
 
Newbie Spellweaver
Joined
Jun 7, 2007
Messages
44
Reaction score
1
link down

---------- Post added at 01:12 AM ---------- Previous post was at 01:09 AM ----------

dungeon4096
dungeon301
....
download :


patch:

Client:

declaration: Not perfect, some bug
Chinese:you can edit cabal.dll(remove more enc)
English: change
0040F4F0 (Male ECH)
Change CMP EAX,7 to CMP EAX,11

-------------------------------

0040F690 (Female ECH)
Change CMP EAX,7 to CMP EAX,11

no change (man8.ech <-> man9.ech & woman8.ech <-> woman9.ech)

2: The best way is to change the main program

sorry my english is bad

link down
 
Back
Top