Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

Added weapons are invisible.

Initiate Mage
Joined
Jul 28, 2008
Messages
23
Reaction score
0
I'm having a problem with new weapons I added.

When I try /get it doesnt show up in my invetory, but the MainServer does say 'Cheat item X created' .. Yes and I did add the files in my client (inititem, message and GB files). Database also shows the items excist.

So I know the problem must be client wise ..

The same problem is descriped here, and it's refering to an other topic for the answer:
http://forum.ragezone.com/showthread.php?t=335305&highlight=weapon

The answer is located here, which doesnt exist anymore :bad::
http://forum.ragezone.com/f388/error-after-changing-config-pk-334836/

So anyone knows the answer?
 
Initiate Mage
Joined
Jul 28, 2008
Messages
23
Reaction score
0
you also add the image (which you enterd in inititem) into data/HyperTest ?

Yes I did, the weird thing is, I haven't changed anything near those files, but now somehow the weapons appear ?? Anyone knows the reason behind this?
 
Upvote 0
Initiate Mage
Joined
Jul 19, 2007
Messages
71
Reaction score
0
maybe u needed to restart server and after u did they appeared ?
 
Upvote 0
Initiate Mage
Joined
Jul 28, 2008
Messages
23
Reaction score
0
maybe u needed to restart server and after u did they appeared ?

edit.

Well I've found the problem, it's my Swordscript. It isn't functioning properly, because there is a double encryption.
 
Last edited:
Upvote 0
Junior Spellweaver
Joined
Apr 30, 2008
Messages
162
Reaction score
3
yea i had it to u cant take it off right? so then you got to go to the kal_db->tabels->items and delete them..... thats all
 
Upvote 0
Back
Top