Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

AE Fix for July 21 08 server

Elite Diviner
Joined
Aug 27, 2007
Messages
410
Reaction score
118
Missing from server.ini:

Code:
[LOCALE]
DBAgentPort=5100
DBAgentIP=127.0.0.1
Well even if i had that in my server.ini i used to get 999 pings.
After the hex editing everything became normal

hmm ill post my config too just incase
Code:
[DB]
DNS="xxx"
USERNAME="xxx"
PASSWORD="xxxx"

[SERVER]
MAXUSER=500
SERVERID=1
SERVERNAME="Clan-Server"
FREELOGINIP="Wanip"
KEEPERIP="Wanip"
MONITORIP="Wanip"
MONITORPORT=9000
MODE="clan"
COUNTRY="brz"
LANGUAGE="brz"
USETICKET="0"
EnableMap="0"

[LOCALE]
DBAgentPort=5100
DBAgentIP=Wanip

[LANGUAGE]
LANG_TYPE="brz"

[FILTER]
USE="0" 
ACCEPT_INVALID_IP="1"

[ENVIRONMENT]
USE_HSHIELD="0"
USE_XTRAP="0"
USE_EVENT="0"
USE_FILECRC="0"
USE_MD5="0"
USE_RESOURCECRC32CACHECKECK="0" 

[POWERLEVELING]
USE_POWERLEVELING_DB_BLOCK="0"
POWERLEVELING_DB_BLOCKTIME="10"


[KILLTRACKER]
USE_KILLTRACKER="0"
MAXKILLCOUNT_ON_TRACETIME="40"


[LOOPLOG]
USE_LOOPLOG="1"
MAX_LOOP_TIME_GAP="0"
 
Last edited:
Custom Title Activated
Loyal Member
Joined
Nov 14, 2007
Messages
1,829
Reaction score
177
Well even if i had that in my server.ini i used to get 999 pings.
After the hex editing everything became normal

hmm ill post my config too just incase
Code:
[DB]
DNS="xxx"
USERNAME="xxx"
PASSWORD="xxxx"

[SERVER]
MAXUSER=500
SERVERID=1
SERVERNAME="Clan-Server"
FREELOGINIP="Wanip"
KEEPERIP="Wanip"
MONITORIP="Wanip"
MONITORPORT=9000
MODE="clan"
COUNTRY="brz"
LANGUAGE="brz"
USETICKET="0"
EnableMap="0"

[LOCALE]
DBAgentPort=5100
DBAgentIP=Wanip

[LANGUAGE]
LANG_TYPE="brz"

[FILTER]
USE="0" 
ACCEPT_INVALID_IP="1"

[ENVIRONMENT]
USE_HSHIELD="0"
USE_XTRAP="0"
USE_EVENT="0"
USE_FILECRC="0"
USE_MD5="0"
USE_RESOURCECRC32CACHECKECK="0" 

[POWERLEVELING]
USE_POWERLEVELING_DB_BLOCK="0"
POWERLEVELING_DB_BLOCKTIME="10"


[KILLTRACKER]
USE_KILLTRACKER="0"
MAXKILLCOUNT_ON_TRACETIME="40"


[LOOPLOG]
USE_LOOPLOG="1"
MAX_LOOP_TIME_GAP="0"
I had my server.ini set up like that as well and had issues, when I changed it to what I posted in killerstefan's thread it started working
 
Elite Diviner
Joined
Aug 27, 2007
Messages
410
Reaction score
118
I had my server.ini set up like that as well and had issues, when I changed it to what I posted in killerstefan's thread it started working
hmm i saw that and tried on mine still AE (tested with like 12 players in a room and all of em AE)
 
Custom Title Activated
Loyal Member
Joined
Nov 14, 2007
Messages
1,829
Reaction score
177
hmm i saw that and tried on mine still AE (tested with like 12 players in a room and all of em AE)
hmm, well I dunno, I did it your way as well just incase lol
 
Custom Title Activated
Loyal Member
Joined
Nov 5, 2006
Messages
1,358
Reaction score
15
Why did you hide the names? Anyways, thanks for this, mate!
 
Back
Top