Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

Ageing items past 16

Junior Spellweaver
Joined
Sep 12, 2005
Messages
155
Reaction score
0
hey guys, was wondering if someone could explain to me how to allow my server to age +17 and +18?

explination here, in pm or i can give you my msn.

thanks in advance
 
Junior Spellweaver
Joined
Sep 12, 2005
Messages
155
Reaction score
0
just thought id bring this up again, since it wasnt answered.. lol
 
Junior Spellweaver
Joined
Sep 12, 2005
Messages
155
Reaction score
0
lol its all the same old questions that dont get answered.. btu their are people in this "community" that could help.. but dont.. lol

i think i might just remove the extra sheltoms from the server until i work this out.. the extra sheltoms cant be forced and when u try to use them to age, the item automatically breaks.. so its logical to remove them until problem is fixed
 
Supreme Arcanarch
Loyal Member
Joined
Oct 1, 2006
Messages
953
Reaction score
0
naw.

keep them.

if they break their items....

their fault aint it

jus give em a warning.






and post ur filezzzzzzz

PLZ lol
 
Junior Spellweaver
Joined
Sep 12, 2005
Messages
155
Reaction score
0
but currently the files are ins such a way only i can really work with them...lol.. ive been working on the actual technical sides of stuff.. but i havnt been changing file names etc.. so to anyone else trying to edit stuff will get lost and frustrated with them until get around to.. well how can i put this.. "clean up the mess" lol
 
Junior Spellweaver
Joined
Sep 12, 2005
Messages
155
Reaction score
0
if ur talking about making them english.. they are english.. ive just relinked files etc.. so the names dont really match.. ill fix it soon
the files will go up as soon as i feel they are usuable
i dont plan to use them myself, ive gave up on hosting servers.. ive ran so many over the past few years.. im more into doing GM work and helping people, kinda why i dont want to release the files until i think they are ready

but anyway.. we kinda went off topic.. lol

anyone want to help with the aging solution? i can supply cookies and milk.. lol
 
Junior Spellweaver
Joined
Sep 12, 2005
Messages
155
Reaction score
0
i actually think the offsets where posted before.. ill have a look, if not, ill search for it myself
 
Junior Spellweaver
Joined
Nov 10, 2005
Messages
101
Reaction score
0
Well, a tip is do a copy of gameserver with aging 100% and compare to original. I dont remember the tool that can compare diferences between two files but i will try search it.
 
Supreme Arcanarch
Loyal Member
Joined
Oct 1, 2006
Messages
953
Reaction score
0
dont post if your gunna say dunno.

if u dont have anything intelligent then....
GO TO THE NEXT POST!

yea yea yea.

ur gunna try to get ur posts up.

but y do it like this?+



by the way.

its prolly client side?

or both.

im bad at hexing so ..... lol not gunna attempt it
 
Junior Spellweaver
Joined
Sep 12, 2005
Messages
155
Reaction score
0
if there is a client side to the problem then there is still a server side to it, as i use a client with +18 enabled.. the server just doesnt recognise it
but yeah that was a good idea limpamesa :)

Poupay stop spamming posts.... if you think people will respect you more because u have a high post count you are wrong, you get respect by showing it, and your not showing any
 
Supreme Arcanarch
Loyal Member
Joined
Oct 1, 2006
Messages
953
Reaction score
0
hey super....

u have a client that supports it?

how do u test/ check if it supports it.
 
Junior Spellweaver
Joined
Sep 12, 2005
Messages
155
Reaction score
0
quite easily, find a server that has +18 working and take there patch.. lol

rPT has it working
 
Supreme Arcanarch
Loyal Member
Joined
Oct 1, 2006
Messages
953
Reaction score
0
o ok.

then i have it working *-*.

no whow do u make it do the server has it working.

i kno its been going on for a while but.

culd it be as simple as getting some config files?

or is it gunna prolly be hexing the server.

i can do the files part lol.
 
Newbie Spellweaver
Joined
Feb 24, 2007
Messages
18
Reaction score
0
You gotta upgrade to the kPTV3096 or another client I don't remember.
 
Newbie Spellweaver
Joined
Aug 14, 2006
Messages
62
Reaction score
0
it's serverside and you need to modify a jump,
good luck
 
Junior Spellweaver
Joined
Aug 19, 2006
Messages
183
Reaction score
4
it's serverside and you need to modify a jump,
good luck

Because sandurr plays with the community? You it was as in the ones with the dream to have a server of priston and now q obtained to have a server more than complete it plays with the community, why in the aid not to have a server complete and brought up to date donating its archives? I know that you work had much stops for the complete server if I was in its place I would feel exactly in giving the archives thus more I think about having all the credits for having done this and the community will be always grateful therefore. one I hug and I think.
 
Back
Top