Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

always disconnect

Status
Not open for further replies.

X13

Newbie Spellweaver
Joined
Aug 13, 2007
Messages
29
Reaction score
0
please help i start server and launch client but client always disconnect.I think that server wrong work but launcher see him what i must do?:?::?:I have change ip in main.exe main.ini in launcher but problem not stopped please help


//////////////////////////////////////////////////////
Sorry for my bad english i from Russia //////////////
/////////////////////////////////////////////////////
 
Last edited:

X13

Newbie Spellweaver
Joined
Aug 13, 2007
Messages
29
Reaction score
0
oh nice i dont know what i do but this error not repeated )). now i have other problem whaen i choose server nothing happens(( what is solution of this problemm do any body know?

////////////////////////////////////////////////////
//////Sorry for my bad english i from Russia ////////
/////////////////////////////////////////////////////
 
Last edited:
Upvote 0
Newbie Spellweaver
Joined
Dec 18, 2009
Messages
5
Reaction score
0
I had same error.. Try to rename your DNS for lower words... for example
WRONG: examplemuonline.sytes.net
RIGHT: examp.sytes.net

А по русски - зделай имя ДНСа по короче, у меня такое тож было)
 
Upvote 0

X13

Newbie Spellweaver
Joined
Aug 13, 2007
Messages
29
Reaction score
0
i do new dns muo.zapto.org but problem changed when i choose server client disconnected from server and client close
/////////////////////////////////////////////////////
А по русски спасибо за совет но проблема всё равно осталась теперь я ваще не понимаю юзаю сервак может была у кого такая проблемма подскажите плизз


 
Last edited:
Upvote 0
Custom Title Activated
Loyal Member
Joined
Oct 10, 2007
Messages
1,088
Reaction score
107
check if your GS is running and make sure you use DNS on mapserverinfo.dat

and also allow ports and application
 
Upvote 0
Status
Not open for further replies.
Back
Top