Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

[Arcturus] How to change max lvl ?

Status
Not open for further replies.
Newbie Spellweaver
Joined
Dec 29, 2007
Messages
10
Reaction score
0
Hi ! =D

How i can change the max level to 230 please ?

Thx
 
Last edited:
Junior Spellweaver
Joined
Jun 22, 2008
Messages
132
Reaction score
1
Tutorial:

---now the part for max level, stats , die bug and that sh1t---


TRose.exe

adress: 0xD8D27 0xD8D2E value set to "CB" (203 in dec) for the die bug. its a signed short, so if u put in a higher value it gets negative
and this means you win exp if u die instead of loosing.

SHO_GS.dll

adress: 5D0C3 5D0CC set to "CB" (203) for exp/die bug like in the TRose.exe
adress: 105DC 105E5 8A522 8A54C 8A608 max lev set to EB now = 230
adress: 52fb5 52fbe 85091 only those three for stat, set up 40 01 now (normal the HEX is 140 but you need to swith the blocks to 40 01 in ROSE) = max stat = 320
 
Newbie Spellweaver
Joined
Dec 29, 2007
Messages
10
Reaction score
0
( I'm french )
You can give me a good tutorial ?
 
Newbie Spellweaver
Joined
Dec 29, 2007
Messages
10
Reaction score
0
What I have to edit the file to make a 230?

( Sorry i use the translator )
 
Last edited:
Newbie Spellweaver
Joined
Dec 29, 2007
Messages
10
Reaction score
0
Who can give me for level 220 please ? I realy need
 
Junior Spellweaver
Joined
Mar 10, 2007
Messages
165
Reaction score
38
@Otochi

Upload your files here. Just the Trose.exe and SHO_GS.DLL.

You just wan't level 220 right?
 
Last edited:
Newbie Spellweaver
Joined
Dec 29, 2007
Messages
10
Reaction score
0
Edit : You can closed ^^
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back
Top