Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

Big Fat Problem

Initiate Mage
Joined
Feb 6, 2007
Messages
2
Reaction score
0
I have followed all the guides in this forum and surprisingly the server worked.
I can play the game with no errors whatsoever.
The problem is now :
Today, I can't get in the game for some reasons but earlier I can play the game without any problems.
I checked for patches and did patch it.
I checked and everything else was fine.
The runserver program have no problems at all

Currently,I'm using TRUNK SVN or something like that
the sclientinfo had no problem

My problem is :
I can play yesterday,two days ago and earlier today but I can't play my server now.I have no idea why.
Is it because of the KRO in Korea are still patching new stuff ?
Is there something wrong with my comp ?

EDIT : When I open the game and want to play , i discovered something interesting.
Usually,we have to choose a server,right ?
But now,when I open it , it directs me to the login.
 
Last edited:
Initiate Mage
Joined
Feb 6, 2007
Messages
2
Reaction score
0
No errors
Only a simple FAILED TO CONNECT TO SERVER

I already run my runserver and no problems there
I failed to connect but earlier today I played with no problems
 
Newbie Spellweaver
Joined
Jan 19, 2007
Messages
46
Reaction score
0
oh i see...u have sclientinfo.xml?
if dont have thats why you directs to the login.
 
Back
Top