Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

Bug list

Newbie Spellweaver
Joined
Oct 14, 2006
Messages
60
Reaction score
1
I found these bugs in Cabal:

  1. Moving some items like Force Core or Chaos lamp to Premium inventory slot - got error in client (Error: 6, type: 159)
  2. Sometimes when You buy items in shop - got error in client (Error: 6, type: 131)
  3. Moving anything to 4th inventory slot - got error in client (Error: 6, type: 153)
  4. Attacking monsters too fast (increase attack speed with /_6) - got error in client (Error: 6, Type: 176)
Is there any solutions for these bugs?

Thank You!
 
The Dinosaur
Loyal Member
Joined
Jun 29, 2008
Messages
5,028
Reaction score
999
1-3 is because your client data doesn't match your server data and there have been many posts about it. SAURON's method in the release sections seems to be a good solution.

4 is probably down to hack checks as boosting attack speed is seen as a hack by the server. Increasing attack speed to silly values is going to cause problems though.
 
Upvote 0
Newbie Spellweaver
Joined
Jul 15, 2008
Messages
92
Reaction score
35
I found these bugs in Cabal:

  1. Moving some items like Force Core or Chaos lamp to Premium inventory slot - got error in client (Error: 6, type: 159)
  2. Sometimes when You buy items in shop - got error in client (Error: 6, type: 131)
  3. Moving anything to 4th inventory slot - got error in client (Error: 6, type: 153)
  4. Attacking monsters too fast (increase attack speed with /_6) - got error in client (Error: 6, Type: 176)
Is there any solutions for these bugs?

Thank You!

Ok.

1 and 3 ... change the red lines from worldsvr_24_01/02/03 etc and worldsvr

Code:
[NetLib]
Port=38111
SendMaxBufSize=131072
SendMaxBufSizeUserHandler=131072
SendMaxBufSizeLinkHandler=1048576
ProcessDataLimit=10000
MaxUserNum=500
WatchsNoPackLimit=30000
UseEncryptPacket=1
SystemLogTTimeOut=100
ReactorTimeOut=100
DisableReactorPipe=1
ConnectRetryTime=5000
ConnectRetryNum=10
MemPoolUnitSizeClass=5
LogLevel=3

[WorldSvr]
ServerIdx=24
GroupIdx=1
GlobalTimer=4:10000,5:5000,7:3600000,22:60000,8:2000
WorldTimer=1:100,2:150,3:3000,6:60000,8:2000,9:10000,14:2000,16:200,20:200,21:200
CommonIniPath=Common.ini
IPAddress=xxx.xxx.xxx.xxx
UpdateInterval=30

# UseCashShop
AllowCashShop=0

# UseGameGuardAuth
UseGameGuardAuth=0

# AddGameGuardName
AddGameGuardName=libggauth2.so.0

# GameGuardInterval
GameGuardInterval=180000
NoResponseTimeout=180000

# UseApex
UseApex=0

# ApexModulePath
#ApexModulePath=./ApexProxy.dll
ApexModulePath=./ApexProxy.so

#Nonclient
UseNonClientCheck=1
NonClientDisAdvantageRate=90

# ALZ_DBHACK_CHECK
[COLOR="Red"]UseAlzDbHackCheck=0
UseCutIfAlzDbHacked=0[/COLOR]

UseLevDiffValueForExpCalc=0
UePartyMinExpForInvalidPartyMember=0

# HackCheckOption
[COLOR="Red"]UseCheckShopHack=0
UseCheckWarpHack=0
UseCheckWareHouseHack=0
UseCheckSkillCoolTimeHack=0
UseCheckDistanceSkillHack=0
UseBlessingBeadCheck=0
UseCheckDeadStatActive=0
UseHackcheckByTimeScope=0
UseCheckDMZArea=0
UseCheckInventoryHack=0[/COLOR]

#GameOption
UseMobsChaseModify=1
UseCheckMissionIdx=1
UseHackUserDBSave=1
ExtraCount=5
UseCheckBelongItem=1
UsePvpBetting=0

#TimeOption
SpeedHackCheckTime=10000
MaxAttackHackTime=300000
CheckSkillTimeHackScope=60000

#CountOption
ActiveDeadStatCount=30
UseCheckUserAttack=1
UseDropDiscount=1

## Anti-OnlineGameSystem
[COLOR="Red"]UseAntiOnlineGameAddictionSystem=0    ### LS = 0 , ITS = 1[/COLOR]
InstantPlayTimeClearIntervalMin=300
InstantPlayTimeNotifyIntervalMin=1
advantageBoundaryTime0=10800
advantageBoundaryTime1=18000
InstantPlayTimeDebugMultiple=1

#InstantWar
UseInstantWarNationReward=1

[DBAgent]
Addr=dbaip
Port=38181

[GlobalMgrSvr]
Addr=gmsip
Port=38170

[CashDBAgent]
Addr=cdbaip
Port=38190

[ChatNode]
AddrForServer=xxx.xxx.xxx.xxx
AddrForClient=xxx.xxx.xxx.xxx
Port=38121

2. Use this guide ... it works for any show you want ...


4) That is something normal and don't have any solution ... or maybe there is a solution but you don't need it ... You attack too fast and the server can't receive so much information in the same time so it disconnects you ...
 
Upvote 0
Back
Top