Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

Click in "105(B2F) in PNC F.Ruina" -> OK -> error popup and Client End.!

Newbie Spellweaver
Joined
Jan 29, 2006
Messages
16
Reaction score
0
Click in "105(B2F) in PNC F.Ruina" -> OK -> error popup and Client End.!

I thing My server all right.
But my Char (Manual set to Level108; Alz: 1G; Premium) Wap to Fort Ruina
Buy a "105 B2F" map
A Popup error and I disconnect from my server.

who have like me?
What about it? and fix ?
 
The Dinosaur
Loyal Member
Joined
Jun 29, 2008
Messages
5,028
Reaction score
999
Re: Click in "105(B2F) in PNC F.Ruina" -> OK -> error popup and Client End.!

This sounds like another client based problem. I would suggest checking the server logs (/varl/log/cabal on the linux machine( to see if there are any error messages that give you a clue and if not then try a different client (the GP ones seems the favorite).
 
Upvote 0
Newbie Spellweaver
Joined
Jan 29, 2006
Messages
16
Reaction score
0
Re: Click in "105(B2F) in PNC F.Ruina" -> OK -> error popup and Client End.!

--------------------
[Sat Jul 26 2008 08:54:05.304835 95558544]: AntiAddictInit UserNum:4, CharIdx:32, IsAdult:1, PersonId:0, PlayTimeMin:0
[Sat Jul 26 2008 08:55:11.185961 155982736]: [##ERROR##] 'OnCSCItemBuyings' fail (Proc/Inventory.cpp:3265)
[Sat Jul 26 2008 08:55:11.186045 155982736]: [##ERROR##] UsrMap Fail : MainCmd(161) Ret(290CC1:41:3265) Addr(192.168.1.2)
[Sat Jul 26 2008 08:55:11.188617 1116656]: sock 11=> close by finish waiting(192.168.1.2)

--------------------
this log when i buy "Map B2F" PNC Fort. Ruina
 
Upvote 0
Joined
Jun 6, 2006
Messages
622
Reaction score
4
Re: Click in "105(B2F) in PNC F.Ruina" -> OK -> error popup and Client End.!

to cross check, try to add the map entry for b2f, via cabalcash and see if your character itself can take hold of it. because if you still cant then, I'm sure its a client based problem.
and the solution will be to try using another client. (full and not just gathering patches)
 
Upvote 0
Back
Top