Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

Client Connection Question! ?! [Servers are running!]

Status
Not open for further replies.
Newbie Spellweaver
Joined
Sep 27, 2003
Messages
26
Reaction score
0
All three servers are running fine, i just cant connect.
How do i use a bat file? The launchers arent working for me, All that happens is i get sent to the offical servers.. :]
Thanks in advance.
 
Banned
Banned
Joined
Dec 9, 2006
Messages
173
Reaction score
0
All three servers are running fine, i just cant connect.
How do i use a bat file? The launchers arent working for me, All that happens is i get sent to the offical servers.. :]
Thanks in advance.

if you want to use a bat file just click on it =P=P:smiley-go:smiley-go
 
Newbie Spellweaver
Joined
Sep 27, 2003
Messages
26
Reaction score
0
Kay the bat file works perfectly to connect, but i'm still getting.. "Server matenience" oh yeah. my acess in that folder is set to 100... what else could go wrong?
 
Newbie Spellweaver
Joined
Sep 27, 2003
Messages
26
Reaction score
0
UPDATE:: got the dll working, i forgot to put it in the folder


Kay the bat file works perfectly to connect, but i'm still getting.. "Server matenience" oh yeah. my acess in that folder is set to 100... what else could go wrong?
 
Newbie Spellweaver
Joined
Sep 27, 2003
Messages
26
Reaction score
0
im assuming its soppoe to read
minimal_level=100


theres no access...
i'm looking in the main config ini
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top