Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

Gps warp bug

Experienced Elementalist
Joined
Sep 8, 2008
Messages
213
Reaction score
17
i already configured the account to premium but i cant warp to GPS XD please see the screenie do you think what is the problem on this?

im using client version 1.0.0.22

this is my sample SS:


balmungx30 - Gps warp bug - RaGEZONE Forums


balmungx30 - Gps warp bug - RaGEZONE Forums


balmungx30 - Gps warp bug - RaGEZONE Forums



all my maps have no GPS warp although i set the account to premium which is value of = 511 and 5 in cabal_charge_auth

please help :flag_schw
 
Newbie Spellweaver
Joined
Sep 30, 2005
Messages
23
Reaction score
1
i already configured the account to premium but i cant warp to GPS XD please see the screenie do you think what is the problem on this?

im using client version 1.0.0.22

this is my sample SS:


balmungx30 - Gps warp bug - RaGEZONE Forums


balmungx30 - Gps warp bug - RaGEZONE Forums


balmungx30 - Gps warp bug - RaGEZONE Forums



all my maps have no GPS warp although i set the account to premium which is value of = 511 and 5 in cabal_charge_auth

please help :flag_schw

its not a BUG or something....

just set the specific account with a premium services under

Premium Types pls refer to:
http://forum.ragezone.com/showthread.php?t=462094
Thanks for hitcurst
 

Attachments

You must be registered for see attachments list
Upvote 0
Newbie Spellweaver
Joined
Sep 30, 2005
Messages
23
Reaction score
1
yes sir i already configured that to my database i dont know if theres something to configured in const.scp to enable the GPS warp...what client u use sir?

I use sir john_d client and patch (credits goes to mmowebs)
download here
just change internal.txt IPs to your IPs
 
Upvote 0
Newbie Spellweaver
Joined
May 15, 2006
Messages
82
Reaction score
1
did you ad the warp fields and maps field 511 and 511
and your premium isent corectly doen ore it would show in the game screen shot
edit accountbd/cabal_charge_auth only edit service type to 5 and enter date 2010 and it should work its only db probebly so edit that and it should work and buy some return stones/cores that would help to
gl
 
Upvote 0
Skilled Illusionist
Joined
Nov 12, 2007
Messages
333
Reaction score
3
This is the wrong section. Plus you already had a post in the Help Section.
 
Upvote 0
Experienced Elementalist
Joined
Sep 8, 2008
Messages
213
Reaction score
17
sorry for double post i dont know what seems to be a problem on that do you think its client?
 
Upvote 0
Junior Spellweaver
Joined
Apr 5, 2006
Messages
191
Reaction score
2
GPS Warp wont appear because your account isn't premium yet !!
 

Attachments

You must be registered for see attachments list
Upvote 0
The Dinosaur
Loyal Member
Joined
Jun 29, 2008
Messages
5,028
Reaction score
999
Why is this in the release section? Posting multiple topics in multiple will not get you faster answers it will just annoy those that have to clean up after you.
 
Upvote 0
Experienced Elementalist
Joined
Sep 8, 2008
Messages
213
Reaction score
17
balmungx30 - Gps warp bug - RaGEZONE Forums



as u can see i already configured the account for premium still no luck

balmungx30 - Gps warp bug - RaGEZONE Forums


this is what i see on the loginsvr log

[Sat Feb 14 2015 23:57:33.726824 3086182096]: 1.open user 11 [96DA288] (192.168.1.4)
[Sat Feb 14 2015 23:57:33.833763 3086179216]: AntiAddict UserNum:5, PlayTime:0, OffLineTime:86400, Adult:1
[Sat Feb 14 2015 23:57:33.836069 3086179216]: AuthRequest: UserID(balmungx30), Addr(192.168.1.4)
[Sat Feb 14 2015 23:57:33.924017 3086179216]: AuthResult: UserID(balmungx30), Addr(192.168.1.4), Result(34), UserNum(5)
[Sat Feb 14 2015 23:57:45.320846 3086179216]: AntiAddict UserNum:5, PlayTime:0, OffLineTime:86400, Adult:1
[Sat Feb 14 2015 23:57:45.327801 3086179216]: AuthRequest: UserID(balmungx30), Addr(192.168.1.4)
[Sat Feb 14 2015 23:57:45.349092 3086179216]: AuthResult: UserID(balmungx30), Addr(192.168.1.4), Result(32), UserNum(5)
[Sat Feb 14 2015 23:57:59.066257 3086182096]: 1.close user 11 [96DA288] (192.168.1.4)
 
Last edited by a moderator:
Upvote 0
The Dinosaur
Loyal Member
Joined
Jun 29, 2008
Messages
5,028
Reaction score
999
Please not not triple post. There is an edit button specifically so you can edit your posts instead of double/triple posting.

You are setting premium for the wrong UserNum:
[Sat Feb 14 2015 23:57:33.726824 3086182096]: 1.open user 11 [96DA288] (192.168.1.4)
[Sat Feb 14 2015 23:57:33.833763 3086179216]: AntiAddict UserNum:5, PlayTime:0, OffLineTime:86400, Adult:1
[Sat Feb 14 2015 23:57:33.836069 3086179216]: AuthRequest: UserID(balmungx30), Addr(192.168.1.4)
[Sat Feb 14 2015 23:57:33.924017 3086179216]: AuthResult: UserID(balmungx30), Addr(192.168.1.4), Result(34), UserNum(5)
[Sat Feb 14 2015 23:57:45.320846 3086179216]: AntiAddict UserNum:5, PlayTime:0, OffLineTime:86400, Adult:1
[Sat Feb 14 2015 23:57:45.327801 3086179216]: AuthRequest: UserID(balmungx30), Addr(192.168.1.4)
[Sat Feb 14 2015 23:57:45.349092 3086179216]: AuthResult: UserID(balmungx30), Addr(192.168.1.4), Result(32), UserNum(5)
[Sat Feb 14 2015 23:57:59.066257 3086182096]: 1.close user 11 [96DA288] (192.168.1.4)

Now look at the UserNum in your cabal_charge_auth table. You have enabled premium for UserNum 1 not 5 ;)
 
Upvote 0
Back
Top