Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

L2J [Help]Create new Item in DB

Junior Spellweaver
Joined
Mar 24, 2006
Messages
119
Reaction score
0
Hi, well i need create a new item in my data base, Why ? for event or my quest.

I create items in my data base but dont spawn in my inventary, what happend ? i need create in other site ?

Plis help,, thx.


note: this item need for custom pets for my server.
 
Elite Diviner
Joined
Feb 10, 2006
Messages
405
Reaction score
0
Re: Create new Item in DB

Hi, well i need create a new item in my data base, Why ? for event or my quest.

I create items in my data base but dont spawn in my inventary, what happend ? i need create in other site ?

Plis help,, thx.


note: this item need for custom pets for my server.

If you create new item with new id, you need to add the id into client, too. If its a item then into itemgrp.dat and itemname-e.dat. ;)
 
Upvote 0
Junior Spellweaver
Joined
Mar 24, 2006
Messages
119
Reaction score
0
Re: Create new Item in DB

yes ?, i need a create this in the client ? uff uff uff,, how make ? i need a guie for make items in this files :S
 
Upvote 0
Skilled Illusionist
Joined
Jan 13, 2007
Messages
316
Reaction score
0
Re: Create new Item in DB

SQL in not all -> Clinet side too. for question to SEARCH
 
Upvote 0
Just Ask ME!!!
Joined
Nov 16, 2006
Messages
833
Reaction score
0
Re: Create new Item in DB

for make any in u server:
1.- Make a SQL File

2.- Make a html File

3.- Edit the client...

And u are ready for have u own item...
 
Upvote 0
Skilled Illusionist
Joined
Jan 13, 2007
Messages
316
Reaction score
0
Re: Create new Item in DB

You dont say that IF he do a mistake in client dat files he must be reinstall client at all OR system folder :\
 
Upvote 0
Initiate Mage
Joined
Nov 16, 2006
Messages
12
Reaction score
0
Re: Create new Item in DB

hey guys i ve tryed the above but i still get NoItemName ingame and when i want to use this item in multisell then it doesnt accept it like not exist in my invertory.

any suggestion?
 
Upvote 0
Just Ask ME!!!
Joined
Nov 16, 2006
Messages
833
Reaction score
0
Re: Create new Item in DB

well if will edit the client side (make) a copy of the file that will be edit, because if u wrong the file will be delete...
 
Upvote 0
Mythic Archon
Member
Joined
Aug 29, 2006
Messages
721
Reaction score
2
Re: Create new Item in DB

Moved to correct section.

- Brandon
 
Upvote 0
Back
Top