Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

[HELP] Get server online without KOSP/KOCP ?

Newbie Spellweaver
Joined
Jul 30, 2008
Messages
7
Reaction score
0
Hi @ all.

I know that here are many posts with this problem, but i searched hours and i dont know exactly. :Confuzzle

I have the KalmaX v4 repack installed, but i only want to test this server on my local pc, so i dont need kosp/kocp protection.

1. I copied a clean MainSrvT in the KalmaX folder.
2. I created a new clean engine.exe with a new password.
3. I deleted the "protect.dll" from my KalmaX folder.

Ok, so my problem is, how to change config.pk & e.pk with the new password ?

I did: right click on "config.pk" and open winrar > select zip > kompression = 0 (saving) > add password from my new engine.exe > done > i renamed config(zip) to "config.pk" and the same also for "e.pk"
But what to do now with this config.pk(zip) file ???

I only get config error "NULL" if i try to start the launcher.

So, if some1 can help me ... pls do it :smilie3:
 
Custom Title Activated
Loyal Member
Joined
Oct 6, 2006
Messages
1,490
Reaction score
3
erm crosen..you read his post? xD
 
Upvote 0
Newbie Spellweaver
Joined
Jul 30, 2008
Messages
7
Reaction score
0
Hmm ... i always get "config error NULL" or "Incorrect file(s) is installed. Please reinstall the programm"

Maybe some1 has an idea ???
 
Upvote 0
Junior Spellweaver
Joined
May 18, 2007
Messages
101
Reaction score
1
Hmm ... i always get "config error NULL" or "Incorrect file(s) is installed. Please reinstall the programm"

Maybe some1 has an idea ???

you made engine by your own so you added the vista patch?Guide for engine.exe
if yes chance hshield folder ( guide from engine.exe last attachment)

Config error

mhh i dont know if its through changing .pk to .zip and back ...but use SharpCryp great tool for chancing something in config / e .pk
 
Upvote 0
Newbie Spellweaver
Joined
Jul 30, 2008
Messages
7
Reaction score
0
1. No, i dont include the vista patch. (i dont need)

2. How about the "ClientVer.dat" ? So if i delete it from config-folder i get "config error NULL" ... and with this .dat i get "Incorrect file(s) is installed. Please reinstall the programm" ? oO

Btw how to use SharpCrypt ^^ ?
 
Upvote 0
Junior Spellweaver
Joined
May 18, 2007
Messages
101
Reaction score
1
1. No, i dont include the vista patch. (i dont need)

2. How about the "ClientVer.dat" ? So if i delete it from config-folder i get "config error NULL" ... and with this .dat i get "Incorrect file(s) is installed. Please reinstall the programm" ? oO

Btw how to use SharpCrypt ^^ ?

dont delet clientver.dat ..... take this

ah ok you use it ..sry iam a little bit sick .... too much cola korn yesterday:drinks_no:jester:

/ oh damit ...cant read .... just open hole config.pk with sharpcryp - donnt use rar or zip just sharp
 
Upvote 0
Newbie Spellweaver
Joined
Jul 30, 2008
Messages
7
Reaction score
0
WOW great, big THX !!!!! :jump1:
With this old hshield-folder it works !!!

Btw. i copied the client-folder to another pc in lan...but if i want to login "unable to connect to the server" ? So what can i do, that i can connect like the other pc ?

edit: I cant see the "InitItem.text" clearly. If i open it i cant see the name from the item only "(name 2078)" . Whats that ?
 
Upvote 0
Junior Spellweaver
Joined
May 18, 2007
Messages
101
Reaction score
1
WOW great, big THX !!!!! :jump1:
With this old hshield-folder it works !!!

Btw. i copied the client-folder to another pc in lan...but if i want to login "unable to connect to the server" ? So what can i do, that i can connect like the other pc ?

edit: I cant see the "InitItem.text" clearly. If i open it i cant see the name from the item only "(name 2078)" . Whats that ?

1. np dude
2.open config.pk ->xlate.dat ->ip -> write your lan ip in it
3. scroll to the right side not just up and down xD
 
Upvote 0
Back
Top