Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

Help Me AbouT Speed

Initiate Mage
Joined
Jul 10, 2008
Messages
30
Reaction score
1
Plz How Can i Change The NorMal Speed Up Meds to GM Speed Up meds From The Enspire Manger plz any on tell me plz thanks or how to get it iam using VlaDiS Repack plz Help SooN
 
Live Now, Work Later
Joined
Sep 12, 2006
Messages
153
Reaction score
4
The Enspire Manger
you mean enterprise manager...and secondly you cant change it there lol
 
Upvote 0
Live Now, Work Later
Joined
Sep 12, 2006
Messages
153
Reaction score
4
(item (name 4017)(Index 4017)(Image "picnamehere")(desc 4017)(class general refresh) (code 4 8 0 0) (country 2) (use 1) (plural 1) (cooltime 2000) (buy 10000) (sell 300) (specialty (buff 12 1800 500) ) )

quoted from max repack
 
Upvote 0
Joined
Jul 2, 2007
Messages
646
Reaction score
290
lol explain ur self good xplosive.
ok listen do that:
go to config on client side of vladis. go to inititem go to speed up line.
speed up is (index 447) go right alot and u see there is specialty.
buff(x x 35) (x=anynumber) for example leave the x x change the 35 to like 350.
then save it on ur client/data/config folder
go to ur server files look for config folder.
go in it look for init item . and do the same as ur config client got.
good luck
 
Upvote 0
A.K.A /v\aX /--/ PHP Guru
Joined
Aug 29, 2007
Messages
822
Reaction score
210
lol explain ur self good xplosive.
ok listen do that:
go to config on client side of vladis. go to inititem go to speed up line.
speed up is (index 447) go right alot and u see there is specialty.
buff(x x 35) (x=anynumber) for example leave the x x change the 35 to like 350.
then save it on ur client/data/config folder
go to ur server files look for config folder.
go in it look for init item . and do the same as ur config client got.
good luck

If you going to try an help which is great, first learn english :p
you make things harder


@============
lol you explain urself good xplosive.
ok listen do this:
go to config.pk in client side of vladis. within config go to inititem and look for the speed up line. (index 447)
look towards the end of that index line an you will see the specialty.
buff(x x 35) (x=any number) for example leave the x x change the 35 to like 350.
then save it in ur client/data/config folder

Make sure you copy the changes to the server side inititems.txt too or this wont work.

good luck
 
Upvote 0
Junior Spellweaver
Joined
Apr 30, 2008
Messages
162
Reaction score
3
its hard to change it just make a new one like i got normal speed (index 1024) and GM speed (index 5019 ) easy i never changed the speed...
 
Upvote 0
Back
Top