Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

[Help]Nothing connects to ebenezer

Newbie Spellweaver
Joined
Oct 2, 2006
Messages
47
Reaction score
0
Hi again, whenever i open my login,ai nothing shows up in my ebenezer also when i open my aujard nothing shows up yet. i think its becouse i get the quest read fail error 3x in a row instead of one time, i checked me ini files 100x.. nothing wrong there

login :

Code:
[DOWNLOAD]
URL=wizgate.nefficient.co.kr
PATH=pub/wizgate2/knight/upgrade
[ODBC]
DSN=KN_online
UID=knight
PWD=knight
TABLE=VERSION
[CONFIGURATION]
DEFAULT_PATH=D:\
[SERVER_LIST]
COUNT=1
SERVER_00=127.0.0.1
NAME_00=Zomgko
AI :

Code:
[SERVER]
ZONE=1
PARTYEXP=0
GROUP=0
[ODBC]
GAME_DSN=KN_online
GAME_UID=knight
GAME_PWD=knight
[SERVER]
ZONE=1
PARTYEXP=0
GROUP=0

Ebenezer gameserver :


Code:
[TIMER]
YEAR=2008
MONTH=3
DATE=14
HOUR=11
WEATHER=1
[LOGIN SERVER]
IP=127.0.0.1
[CASTLE]
NATION=1
 
[ZONE_INFO]
MY_INFO=1
SERVER_COUNT=4
SERVER_00=1
SERVER_IP_00=127.0.0.1
SERVER_01=2
SERVER_IP_01=127.0.0.1
SERVER_02=3
SERVER_IP_02=127.0.0.1
SERVER_03=4
SERVER_IP_03=127.0.0.1
SERVER_NUM=1
MAX_USER=2000
[BATTLE]
WEEK=6
START_TIME=20
END_TIME=0
AUTO=0
WEEK2=6
MWEEK=5
LIMITBATTLE=200
[AI_SERVER]
IP=127.0.0.1
[DB_SERVER]
IP=127.0.0.1
[ODBC]
GAME_DSN=KN_online
GAME_UID=knight
GAME_PWD=knight
GAME_DSN3=KN_online
GAME_UID3=knight
GAME_PWD3=knight
Account_DSN=KN_online
Account_UID=knight
Account_PWD=knight
[VERSION]
VER=1299
[SG_INFO]
GMY_INFO=1
GSERVER_COUNT=1
GSERVER_00=1
GSERVER_IP_00=127.0.0.1
SERVER_INDEX=1
[NATION]
NATION_ID=1
[FREE_ZONE]
MAX_USER=1000
[EVENT]
EVENT_NUMBER=0
[MATURE_SETTING]
PK_PERMIT=0
[MONSTER_CHALLENGE]
ACTIVATE=1
LEVEL=1
[BONUS_EVENT]
MONEY=0
EXP=0 
NATION_ID=1
[FREE_ZONE]
MAX_USER=1000
[EVENT]
EVENT_NUMBER=0
[MATURE_SETTING]
PK_PERMIT=0
[MONSTER_CHALLENGE]
ACTIVATE=1
LEVEL=1
[BONUS_EVENT]
MONEY=0
EXP=0

ebenezer server ini :

Code:
[TIMER]
YEAR=1
MONTH=1
DATE=1
HOUR=1
WEATHER=1
[VERSION]
VER=1299
[BATTLE]
WEEK=5
START_TIME=20
END_TIME=0
AUTO=0
WEEK2=6
MWEEK=5
LIMITBATTLE=200
[CASTLE]
NATION=1
[ZONE_INFO]
MY_INFO=1
SERVER_NUM=0
SERVER_COUNT=1
SERVER_00=1
SERVER_IP_00=127.0.0.1
MAX_USER=2000
[NATION]
NATION_ID=1
[FREE_ZONE]
MAX_USER=5000
[EVENT]
EVENT_NUMBER=0
[MATURE_SETTING]
PK_PERMIT=0
[MONSTER_CHALLENGE]
ACTIVATE=1
LEVEL=1
[BONUS_EVENT]
MONEY=0
EXP=0
[SG_INFO]
SERVER_INDEX=0
[MEMBER]
MEMBER=0
[GO]
THROUGH=0
[WXDZ]
WXDZ=0
[BATTLE2]
WEEK=5
START_TIME=20
END_TIME=0




aujard :

Code:
[ODBC]
ACCOUNT_DSN=KN_online
ACCOUNT_UID=knight
ACCOUNT_PWD=knight
LOG_DSN=KN_online
LOG_UID=knight
LOG_PWD=knight
GAME_DSN=KN_online
GAME_UID=knight
GAME_PWD=knight
GAME_DSN2=KN_online
GAME_UID2=knight
GAME_PWD2=knight
[ZONE_INFO]
GROUP_INFO=1
ZONE_INFO=1
[SESSION]
IP1=127.0.0.1
IP2=127.0.0.1
[BILLING]
IP=127.0.0.1
PORT=15100
NUM=1
[PREMIUM_ITEM]
ITEM_NUM1=16000
ITEM_NUM2=16001

all my port forwardings are done correctly aswell
and heres a screenshot of how it looks
extinquisher - [Help]Nothing connects to ebenezer - RaGEZONE Forums
 
Last edited by a moderator:
Newbie Spellweaver
Joined
Nov 27, 2007
Messages
32
Reaction score
0
if your following OMEGAbuffers post:http://forum.ragezone.com/showthread.php?t=413318 to setup the server, the one step that wasn't in the original post was to copy the 'MAP' folder to the AI Server folder. This way, the ebenezer and the AI server will have a 'MAP' folder.

If that isn't the issue, mabe you could try posting your question in that thread.
 
Newbie Spellweaver
Joined
Oct 2, 2006
Messages
47
Reaction score
0
well.. my friend gave him his map folders i dont know if that could be the issue now becouse apeariantly something was missing in the original map folder

edit : this is the log file of my ai,login,ebenezer & aujard

ai :

2008-7-21 16:21, [AI ServerStart - 2008-7-21, 16:21]

2008-7-21 16:21, before GetNpcItemTable

2008-7-21 16:21, before GetNpcPosTableData

2008-7-21 16:21, before Npcpos setting

2008-7-21 16:21, ** AI Server Start **

2008-7-21 16:21, [AI ServerStart - 2008-7-21, 16:21]

2008-7-21 16:21, before GetNpcItemTable

2008-7-21 16:21, before GetNpcPosTableData

2008-7-21 16:21, before Npcpos setting

2008-7-21 16:21, ** AI Server Start **

login :

*** S0022, 207, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Invalid column name 'strFileName'., 81 ***

ebenezer :

2008-7-21 16:22, before item

2008-7-21 16:22, before main

2008-7-21 16:22, before 1

2008-7-21 16:22, before 2

2008-7-21 16:22, before 3

2008-7-21 16:22, before 4

2008-7-21 16:22, before 5

2008-7-21 16:22, before 6

2008-7-21 16:22, before 7

2008-7-21 16:22, before 8

2008-7-21 16:22, before 9

2008-7-21 16:22, before Coeffi

2008-7-21 16:22, before Level

2008-7-21 16:22, before item upgrade

2008-7-21 16:22, before item probability

2008-7-21 16:22, before Zoneinfo

2008-7-21 16:22, before home

2008-7-21 16:22, before item LoadStartPositionTable table

2008-7-21 16:22, before All Kinghts

2008-7-21 16:22, before All Knights User

2008-7-21 16:22, before All LoadKnightsAllianceTable

2008-7-21 16:22, before All LoadKnightsSiegeWarTable

2008-7-21 16:22, before battle

2008-7-21 16:22, before item exchange table

2008-7-21 16:22, before item LoadServerResourceTable table

2008-7-21 16:22, before item LoadEventTriggerTable table

2008-7-21 16:22, before item LoadCouponSerialListTable table

2008-7-21 16:22, before item LoadWebPageAddress table

2008-7-21 16:22, before item LoadMonsterChallengeTable table

2008-7-21 16:22, before item LoadMonsterChallengeSummonListTable table

2008-7-21 16:22, before item LoadPetGuardKnightList table

2008-7-21 16:22, before item LoadKingData table

2008-7-21 16:22, before map file

2008-7-21 16:22, after map file

2008-7-21 16:22, success

aujard :

2008-7-21 16:27, Shared Memory Open Fail!!
2008-7-21 16:27, Shared Memory Open Fail!!
 
Last edited:
Newbie Spellweaver
Joined
Oct 2, 2006
Messages
47
Reaction score
0
also just redone all ODBC's,tryd diffirent databases..basicly evrything.. i just can't pinpoint the problem.

p/s : ive been looking around on the forum for the fix for the quest error but nothing from what I have found here dident work, if anyone has any suggestions for that aswell ill be glad to accept them

edit : im pretty sure its not connecting to the database propperly... becouse even if ai doesend load and evrything is up i still can't connect myself to the server so the problem is in ODBC but even after redoing that so many times and checking the logins and redoing those in the database still doesend help anything
 
Junior Spellweaver
Joined
Jun 5, 2006
Messages
133
Reaction score
0
OK, firstly your problem is in your INI's. Atleast that's what it seems like at first. make sure your login server connects to your external ip address. not a 192... or 127... Definitely not a database or server file error, likely operator error.
 
Newbie Spellweaver
Joined
Oct 2, 2006
Messages
47
Reaction score
0
i redid the whole thing, used my computer ip still the same thing,exept i only get the quest read fail error only once now
 
Last edited:
Back
Top