Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

[Help] Possible that can use skill .lvl1 in 1.02Q

Status
Not open for further replies.
Newbie Spellweaver
Joined
Jan 21, 2005
Messages
53
Reaction score
0
well the problem is that my 1.02Q server after doing a reset need to lvl up do use skill like twisting slash,penestration and so on.

does it has a fix so i can use those skill at lvl 1 not lvl 80.

(can use weapo skill but no orb skills)
 
Joined
Mar 5, 2004
Messages
58
Reaction score
0
Re: [Help]possible that can use skill .lvl1 in 1.02Q

The player can use orbs only on lvl 80 if it's twisting slash, but if he have already twisting slash as skill, he can use it at any lvl if it's enaugh of stamina and mana
 
Upvote 0
Newbie Spellweaver
Joined
Jan 21, 2005
Messages
53
Reaction score
0
Re: [Help]possible that can use skill .lvl1 in 1.02Q

yes but thats a problem in my server that player cant use skill at any lvl.
lets take twisting slash .... he learns it at 80 makes reset and needas to make lvl 80 to use it again ( dont need to learn it . has already learn it.)
 
Upvote 0
Newbie Spellweaver
Joined
Apr 14, 2006
Messages
13
Reaction score
0
Re: [Help]possible that can use skill .lvl1 in 1.02Q

The player can use orbs only on lvl 80 if it's twisting slash, but if he have already twisting slash as skill, he can use it at any lvl if it's enaugh of stamina and mana

wrong
it is possible, to make, let user can use TS after reset when he isnt lvl80, but by default it isnt so !

Name - Twisting Slash
Description - A technique that allows the knight to whirl his weapon around him to attack all adjacent targets.
Requirement - Level 80
Mana - 10
A.G. Cost - 10
 
Upvote 0
Believe in the Legacy
Joined
Jul 13, 2004
Messages
130
Reaction score
4
Re: [Help]possible that can use skill .lvl1 in 1.02Q

Not to sure but logic says change all skill levels to level 1 .
When he reset he can then use the skill .
 
Upvote 0
Newbie Spellweaver
Joined
Jan 21, 2005
Messages
53
Reaction score
0
Re: [Help]possible that can use skill .lvl1 in 1.02Q

doesnt it get buggy then : changeing skills lvl 1 then maybe char can learn them in lvl 1 but .. AG doesnt allow to use .... its an option ... but i dont know if the right one..... suggestions are open ..help! :p
 
Upvote 0
Joined
Mar 5, 2004
Messages
58
Reaction score
0
Re: [Help]possible that can use skill .lvl1 in 1.02Q

I think it's not a bug, but just an addtitional security starting from this version, because in the game must not be the reset at all.
 
Upvote 0
Newbie Spellweaver
Joined
Nov 20, 2006
Messages
10
Reaction score
0
Must be a security measure, indeed.
I can't seem to remember that was the case on the old HellEntry server (now EvilFlames).
After the updates to the new 1.02 version, the game got harder, stats were limited to 37xxx, you need the appropriate level for skills etc..
Don't think you can fix it m8 .. the only way would be leveling ! ;)

GrtZ^
 
Upvote 0
Junior Spellweaver
Joined
Oct 4, 2006
Messages
128
Reaction score
0
its easy,
1. see in items.txt in data/lang/xxx/ and change the orbs req lvl to 0
2.now in data/lang/xxx/ search skill.txt and change the req of lvl
3. now go to the client and edit datat/local/item.bmd search the orbs and withdraw de lvl's req
 
Upvote 0
Status
Not open for further replies.
Back
Top