Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

L2J [Help] Reuse Skill And Time Skill

Newbie Spellweaver
Joined
Apr 6, 2008
Messages
12
Reaction score
0
Hi All. I hawe some problems with server. at full buff i give stun after stun. and stun is like 8 second. i want to make reuse to be like 4 sec to hit again with stun. and stun to be like 3 second when ppl is in stun.i use CT1_L2EMU_3258. pls help me and tell me where to modify skills to be like me want. thx all pll
 
Newbie Spellweaver
Joined
Apr 6, 2008
Messages
12
Reaction score
0
thx allot man. thank you. but i hawe another problem now. some skils it used only with shield. and when i put another weapond like bow for example.skill need to remove from buff list.i need to know from where to make skils to work normaly. for example i need when remove bow to no hawe snipe animore. like on other servers. all skils work with other weapon:(((. i want skil to work only with who say on skil.shield to be only with shield and others. thx again. sorry for my english
 
Upvote 0
Elite Diviner
Joined
Apr 8, 2008
Messages
455
Reaction score
21
check on .xml skills files for this:
if u see the skills.xml files, under <for> u will see the skills effect and this line:
<using kind="Shield" />
 
Upvote 0
Newbie Spellweaver
Joined
Apr 6, 2008
Messages
12
Reaction score
0
i see him hawe . ok to be more explain. i want to be like this. when i use bow to give snipe . but when i remove bow to remove snipe same time with bow. to work snipe only when i hawe bow in hand .

<skill id="313" levels="8" name="Snipe" enchantLevels1="30" enchantLevels2="30" >
<!--
Description(s):

Temporarily increases Accuracy, P. Atk., range of attack, and critical attack rate.
Immobilizes while in effect. Usable when equipped with a bow type weapon.

Snipe 1 P.Atk. +124, Accuracy +1, Critical +20%, Range +300
Snipe 2 P.Atk. +134, Accuracy +3, Critical +20%, Range +300
Snipe 3 P.Atk. +145, Accuracy +4, Critical +20%, Range +300
Snipe 4 P.Atk. +155, Accuracy +4, Critical +20%, Range +300
Snipe 5 P.Atk. +166, Accuracy +5, Critical +20%, Range +300
Snipe 6 P.Atk. +177, Accuracy +5, Critical +20%, Range +300
Snipe 7 P.Atk. +188, Accuracy +6, Critical +20%, Range +300
Snipe 8 P.Atk. +199, Accuracy +6, Critical +20%, Range +300
-->

<table name="#enchantMagicLvl"> 76 76 76 77 77 77 78 78 78 79 79 79 80 80 80 81 81 81 82 82 82 82 83 83 83 84 84 85 85 85 </table>
<enchant1 name="magicLvl" val="#enchantMagicLvl"/>
<enchant2 name="magicLvl" val="#enchantMagicLvl"/>
<table name="#mpConsume"> 28 29 30 31 32 33 34 34 </table>
<table name="#pAtk"> 124 134 145 155 166 177 188 199 </table>
<!--Emu_add_start-->
<table name="#power"> 1.0 2.0 3.0 4.0 5.0 6.0 7.0 8.0 </table>
<!--Emu_add_end-->
<table name="#accCombat"> 1 3 4 4 5 5 6 6 </table>
<table name="#ench1pAtk"> 201 203 204 206 207 209 210 212 214 215 217 218 220 221 223 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 </table> <!-- valores estimados (C4 values)-->
<table name="#ench2MpConsume"> 33 33 32 32 32 31 31 30 30 29 29 28 28 28 27 27 26 26 25 25 25 24 24 23 23 22 22 21 20 20 </table>
<table name="#aggro"> 566 582 597 611 624 635 646 655 </table>
<set name="weaponsAllowed" val="32"/>
<set name="mpConsume" val="#mpConsume"/>
<!--Emu_add_start-->
<set name="power" val="#power"/>
<!--Emu_add_end-->
<set name="target" val="TARGET_SELF"/>
<set name="reuseDelay" val="10000"/>
<set name="hitTime" val="2000"/>
<set name="skillType" val="BUFF"/>
<set name="operateType" val="OP_ACTIVE"/>
<set name="castRange" val="-1"/>
<set name="effectRange" val="-1"/>
<set name="aggroPoints" val="#aggro"/>
<enchant2 name="mpConsume" val="#ench2MpConsume"/>
<for>
<cond>
<player state="stand"/>
</cond>
<effect count="1" name="ImmobileBuff" time="20" val="0">
<add order="0x40" stat="pAtk" val="#pAtk">
<using kind="Bow"/>
</add>
<add order="0x40" stat="accCombat" val="#accCombat">
<using kind="Bow"/>
</add>
<mul order="0x30" stat="rCrit" val="1.2">
<using kind="Bow"/>
</mul>
<add order="0x40" stat="pAtkRange" val="300">
<using kind="Bow"/>
</add>
</effect>
</for>
<enchant1for>
<cond>
<player state="stand"/>
</cond>
<effect count="1" name="ImmobileBuff" time="20" val="0">
<add order="0x40" stat="pAtk" val="#ench1pAtk">
<using kind="Bow"/>
</add>
<!-- Temporary fix -->
<add order="0x40" stat="pAtk" val="20">
<using kind="Bow"/>
</add>
<add order="0x40" stat="accCombat" val="6">
<using kind="Bow"/>
</add>
<mul order="0x30" stat="rCrit" val="1.2">
<using kind="Bow"/>
</mul>
<add order="0x40" stat="pAtkRange" val="300">
<using kind="Bow"/>

what i need to modify here to disapear snipe when i remove bow? help me pls.... thx all community ragezone
 
Upvote 0
Elite Diviner
Joined
Apr 8, 2008
Messages
455
Reaction score
21
look for vicius stance .xml file and try to copy and modified it to do what want, cause vicus stance is being removed at certain conditions
 
Upvote 0
Elite Diviner
Joined
Apr 8, 2008
Messages
455
Reaction score
21
i know theres no any file called viciousstance.xml, i mean, look for vicious stance id (id = 312, at least, on my server) and go to the properly .xml file.
Here, u have the vicious stance code. Modify it to get what u want

<skill id="312" levels="20" name="Vicious Stance" enchantLevels1="30" enchantLevels2="30" >
<table name="#enchantMagicLvl"> 76 76 76 77 77 77 78 78 78 79 79 79 80 80 80 81 81 81 82 82 82 82 83 83 83 84 84 85 85 85 </table>
<enchant1 name="magicLvl" val="#enchantMagicLvl"/>
<enchant2 name="magicLvl" val="#enchantMagicLvl"/>
<table name="#mpConsume_Init"> 4 5 5 6 7 7 8 9 9 10 10 11 11 12 12 13 13 13 14 14 </table>
<table name="#crit"> 35 48 64 84 109 139 166 196 229 266 306 349 379 410 443 475 509 542 576 609 </table>
<table name="#ench1crit">
615 620 626 631 637 642 648 653 659 664
670 675 681 686 692 697 702 708 713 719
724 730 735 741 746 752 757 763 768 774
</table>
<table name="#ench2MpConsume_Init"> 13 13 13 12 12 12 11 11 11 10 10 10 9 9 9 8 8 8 7 7 7 6 6 6 5 5 5 4 4 4 </table>
<table name="#ench2val"> 0.39 0.39 0.39 0.38 0.38 0.38 0.38 0.37 0.37 0.37 0.36 0.36 0.36 0.36 0.35 0.35 0.35 0.34 0.34 0.34 0.34 0.33 0.33 0.33 0.32 0.32 0.32 0.32 0.31 0.31 0.31</table>
<set name="power" val="0.0"/>
<set name="mpInitialConsume" val="#mpConsume_Init"/>
<set name="target" val="TARGET_SELF"/>
<set name="skillType" val="CONT"/>
<set name="operateType" val="OP_TOGGLE"/>
<set name="castRange" val="-1"/>
<set name="effectRange" val="-1"/>
<enchant1 name="mpInitialConsume" val="14"/>
<enchant2 name="mpInitialConsume" val="#ench2MpConsume_Init"/>
<for>
<effect count="0x7fffffff" name="MpConsumePerLevel" time="3" val="0.4">
<add order="0x40" stat="cAtk" val="#crit"/>
</effect>
</for>
<enchant1for>
<effect count="0x7fffffff" name="MpConsumePerLevel" time="3" val="0.4">
<add order="0x40" stat="cAtk" val="#ench1crit"/>
</effect>
</enchant1for>
<enchant2for>
<effect count="0x7fffffff" name="MpConsumePerLevel" time="3" val="#ench2val">
<add order="0x40" stat="cAtk" val="609"/>
</effect>
</enchant2for>
</skill>
 
Upvote 0
Newbie Spellweaver
Joined
Apr 6, 2008
Messages
12
Reaction score
0
ok a am stupid. i try all skils on GM not on normaly char . a am stupiddd. on normaly char all skils work normaly. thx for help anyway:*:*
 
Upvote 0
Back
Top