Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

L2J [HELP] Telnet

Newbie Spellweaver
Joined
Jan 3, 2007
Messages
35
Reaction score
0
I enabled the telnet both to login and gameserver , but when i start the gameserver i writes :

WARNING Server`s Telnet Function Has No Password Defined !
WARNING A Passwword Has Been Automaticaly Created !
WARNING Password Has Been Set To :
EXCEPTION in thread "main" java.net.BindException:Address already in use : JVM_Bind

In server\gameserver\config\telnet.properties i seted it to port 12345 and putted a password . I can`t understand why the gameserver not accept her . Can someone help me ?
 
Newbie Spellweaver
Joined
Jan 3, 2007
Messages
35
Reaction score
0
lol thats it tnank you
but it still says
No password defined
Password have automaticaly crated
Password set to ......
Where can i set the password ?
tnx in advance
 
Upvote 0
Newbie Spellweaver
Joined
Jan 12, 2007
Messages
7
Reaction score
0
in your telnet config file is a line called password fill your passwordt there ... it worked when i did it .. :)
 
Upvote 0
Moved on
Joined
Jan 13, 2006
Messages
706
Reaction score
0
Code:
#Telnet is disabled by default.
EnableTelnet = true

#This is the port telnet server will bind to
StatusPort = 9999

[COLOR="Red"]#If the following is not set, a random password is generated on server startup.
StatusPW = Set a password here[/COLOR]

#This list can contain IPs or Hosts of clients you wish to allow.
#Hosts must be resolvable to an IP.
#The format is as follows:
#ListOfHosts = 0.0.0.0,host,0.0.0.1,host2,host3,host4,0.0.0.3
#Make sure there are no spaces between hosts/ips
ListOfHosts = 127.0.0.1,localhost
 
Upvote 0
Newbie Spellweaver
Joined
Jan 3, 2007
Messages
35
Reaction score
0
Yes i already filled this in server\gameserver\telnet.properties :

#Telnet is disabled by default.
EnableTelnet = True
#This is the port telnet server will bind to
StatusPort = 12344
#If the following is not set, a random password is generated on server startup.
#StatusPW = ********
#This list can contain IPs or Hosts of clients you wish to allow.
#Hosts must be resolvable to an IP.
#The format is as follows:
#ListOfHosts = 0.0.0.0,host,0.0.0.1,host2,host3,host4,0.0.0.3
#Make sure there are no spaces between hosts/ips
ListOfHosts = 127.0.0.1,localhost

This is Hero1711 rev.191 why is this exception ?
 
Upvote 0
Moved on
Joined
Jan 13, 2006
Messages
706
Reaction score
0
Yes i already filled this in server\gameserver\telnet.properties :

#Telnet is disabled by default.
EnableTelnet = True
#This is the port telnet server will bind to
StatusPort = 12344
#If the following is not set, a random password is generated on server startup.
#StatusPW = ********
#This list can contain IPs or Hosts of clients you wish to allow.
#Hosts must be resolvable to an IP.
#The format is as follows:
#ListOfHosts = 0.0.0.0,host,0.0.0.1,host2,host3,host4,0.0.0.3
#Make sure there are no spaces between hosts/ips
ListOfHosts = 127.0.0.1,localhost

This is Hero1711 rev.191 why is this exception ?

Because u have not removed that # sign
 
Upvote 0
Newbie Spellweaver
Joined
Jan 3, 2007
Messages
35
Reaction score
0
lol you are wright my fault tnx for support guys but i didn`t sleep
tnx again i just see this :)
 
Upvote 0
Back
Top