Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

[Help]What server You using?

Newbie Spellweaver
Joined
Oct 14, 2007
Messages
24
Reaction score
0
Hello all :) I have question... What servers You using? I downloaded new destinyemu and have problems with database. In emu have monsters? When i downloaded in 2007 can only walking on map. Now is same? I downloaded World_Emulator_Pacage_2008 too - its good serv but cant rotate camera 360o and SF is not full... You have fully servers with SF (snow field), desert dungeon, and quests? And in Your server work client 7.50?
 
Newbie Spellweaver
Joined
Feb 28, 2008
Messages
10
Reaction score
0
Re: What server You using?

nobody is working on destinyemu...

recommend you to download , i and some friends are working on it
 
Newbie Spellweaver
Joined
Oct 14, 2007
Messages
24
Reaction score
0
Re: What server You using?

i had a problem. I downloaded all files. When click on Bin\MyDestiny have error. How to open this serv? And which client i must use? - from screen i think 7.50?
 
Game Developer
Joined
Oct 1, 2005
Messages
420
Reaction score
47
Re: What server You using?

i had a problem. I downloaded all files. When click on Bin\MyDestiny have error. How to open this serv? And which client i must use? - from screen i think 7.50?

guy i say to u only one time, client keys from client 7.47 to 7.52 is the same, resuming u may login, but in server have setting to restrict client version, u only need to set this o.o (destinyemu have version restricting settings, but i dont know about mydestiny)

OFF: If i am back to develop anything in destinyemu, i will rewrite all entire source code and will add script language to npc and items(for better development of custom npc, items and events) and add a multi-dbms to emulator using plugins and a data server to serve all world channels(only data server will connect to a dbms).
 
Newbie Spellweaver
Joined
Feb 28, 2008
Messages
10
Reaction score
0
Re: What server You using?

You need:
(with a database of file "Database.sql")
Client 7.52 (recommend the )
And put your settings in the file "Data/Config.txt"

Sorry, but for now we will not support.
 
Last edited:
Back
Top