Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

How to set up Aura Kingdom Server on CentOS

Initiate Mage
Joined
Mar 18, 2016
Messages
28
Reaction score
1
Guys I've tried the latest & on Aeria Aura Kingdom.
It works on extracting pkg but when I decrypt the files using AK INI DECRYPT.
It doesn't decrypt the files like genz post

the most of us know that - did u read all 66 pages?
but we need a script for TW/HK or IW client

this ist only for aeria client releases
 
Initiate Mage
Joined
Mar 18, 2016
Messages
28
Reaction score
1
Share last TW data files(wait few days\hours may be i share all my scripts)

pass: Ragezone

did u need so many time to just share that script to decrypt tw files? :(

btw u are an absolutly amazing guy if u share ur scripts today (couse of work, not much time in the next days)
 
Initiate Mage
Joined
Apr 28, 2017
Messages
76
Reaction score
42
share ur scripts today
i have no one script and i creating small pack
1. NifScope with function convert 20.3.1.1 files to 20.3.0.9
2. Script to unpack all version of FFO\Aura Kingdom Online
3. Script to creating pkg files
4. Script to convert some C files to S(may be)
5. Full tutorial "How add drop to boss"(may be)
 
Last edited:
Initiate Mage
Joined
Sep 5, 2013
Messages
13
Reaction score
3
hello , i have 2 problems i wish anyone to help
1st , AKToolsV2 and AKToolsV1 doesn't work -_-# i clicked Patch (V2) and Hex (V1) a lot of times and i waited for looooong time and no work :'(
2nd , when i put in VirtualBox /root/serverfiles/start , it's doesn't work (it's show : Permission denied)
any help :/ i'm really want to try the Server Emulator
and tnx ^^ (sorry for my bad english :/ )
 
Elite Diviner
Joined
Feb 5, 2016
Messages
400
Reaction score
23
try use AKtool v1 it work



my server event work skytower work gear 7x 8x work but only problem now is loot drop anyone know way ?
 
Initiate Mage
Joined
Sep 9, 2017
Messages
2
Reaction score
0
Guys I have successfully set up the server but I can't get further than the beginner's area stuck on the third boss, I tried both Eperty's and genz files. Gives the same result. The NPC's should be moving yet they are stucked on place to place they are supposed to move along with the newly created character.

IAF6Mn0 - How to set up Aura Kingdom Server on CentOS - RaGEZONE Forums
 

Attachments

You must be registered for see attachments list
Initiate Mage
Joined
Sep 9, 2017
Messages
2
Reaction score
0
Thanks bro
For anyone who will encounter the problem just type in VM or CRT:
date 090909092016
 
Initiate Mage
Joined
Sep 5, 2013
Messages
13
Reaction score
3
Eperty123 - How to set up Aura Kingdom Server on CentOS - RaGEZONE Forums
Eperty123 - How to set up Aura Kingdom Server on CentOS - RaGEZONE Forums
Eperty123 - How to set up Aura Kingdom Server on CentOS - RaGEZONE Forums


how i can fix this :/ i used 'Eperty123' Client
And thanks ^^
 
Elite Diviner
Joined
Feb 5, 2016
Messages
400
Reaction score
23
create file with name :Locate.ini .and inside :
[Setting]Locate=US
 
Initiate Mage
Joined
Sep 5, 2013
Messages
13
Reaction score
3
create file with name :Locate.ini .and inside :
[Setting]Locate=US

oh its work tnx ^^



another problem :/ and sorry i asked a lot


I waited a looooooooooooooong time and no change
 
Junior Spellweaver
Joined
Nov 10, 2015
Messages
124
Reaction score
122
Has anyone an idea how to open huge .nif files? Nifscope wont work for me.
 
Back
Top