Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

Just need to know one thing

Experienced Elementalist
Joined
Dec 27, 2006
Messages
233
Reaction score
0
How to make my server like i can log in on other computer than the same i made server on?
 
Junior Spellweaver
Joined
Apr 24, 2006
Messages
173
Reaction score
2
Well configure server.dat in the client ... Put you IP,change server name,game name,and launch game... I'm good at Conquer :D
 
Experienced Elementalist
Joined
Dec 27, 2006
Messages
233
Reaction score
0
umm i have done that already, nothing wrong with the server.dat
 
Junior Spellweaver
Joined
Apr 24, 2006
Messages
173
Reaction score
2
Well i can't really understand what u want 2 do ! Explain ...
 
Experienced Elementalist
Joined
Dec 27, 2006
Messages
233
Reaction score
0
i am using router, one person at cofusion forum told me to use somekind of hamachi on every cpu i want to play on and on my server cpu too, but it doesnt work real correct, i think its the client poop or something or im not sure.
 
Initiate Mage
Joined
Sep 19, 2005
Messages
39
Reaction score
0
If you're on a router, just open the ports in the router and bam it should work.
 
Experienced Elementalist
Joined
Dec 27, 2006
Messages
233
Reaction score
0
is global ip the router ip(192.168...) or the other ip(88.196...for me)?
 
Initiate Mage
Joined
Sep 19, 2005
Messages
39
Reaction score
0
Your WAN (global) ip is 88.196... and 192.168... is LAN ip (local)
 
Back
Top