Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

Lineage II on Dell inspiron 1525 and Intel 965 Video?

Experienced Elementalist
Joined
Mar 12, 2007
Messages
249
Reaction score
1
Well im using a laptop and tryng to run the game, but it gives me strange error that says i need to trun my AGP on. Sadly i readed that my Video doesent support AGP... only the newer PCI-Express. So my question is:
How can i run L2 on this video card (with normal FPS...)? Something that can emulate AGP or something?
 
Experienced Elementalist
Joined
Mar 12, 2007
Messages
249
Reaction score
1
the on-board pile of poopie is x2 betther than my PC video... >.>
Any solution to the problem? (not related with money XD)
 
Custom Title Activated
Loyal Member
Joined
Sep 28, 2005
Messages
1,226
Reaction score
66
hmm
check l2.ini (rz client ones is decrypted) its basicly ut engine there should be a way around it
 
Experienced Elementalist
Joined
Mar 12, 2007
Messages
249
Reaction score
1
Well i saw it and it was like im looking into some Chinese words without knowing what they mean. Some other way ? Or if its possible for some1 to send me modded .ini ? :/
 
Junior Spellweaver
Joined
Jun 6, 2008
Messages
188
Reaction score
0
Get a PC instead of a laptop for playing games, laptops arnt ment to play games at all. Thats y most laptop versions of GPU's are not supported by games. Also laptops don't use AGP or PCI - express, those are slots. Try reinstalling the drivers and the game completely, if that dosn't work then nothing can be done.
 
Experienced Elementalist
Joined
Mar 12, 2007
Messages
249
Reaction score
1
Get a PC instead of a laptop for playing games, laptops arnt ment to play games at all. Thats y most laptop versions of GPU's are not supported by games. Also laptops don't use AGP or PCI - express, those are slots. Try reinstalling the drivers and the game completely, if that dosn't work then nothing can be done.
Reinstalled Windows and then L2... not working again. But.. ffs how my friends play L2 on laptops... i understand that there are many diferent types of parts/laps, but... i also have PC, but i wanna play sometimes on laptop also :/
 
Mythic Archon
Loyal Member
Joined
Mar 16, 2007
Messages
723
Reaction score
14
well for the time i played RZL2 i wasw using a laptop and could easily run 2 clients b4 i started to leave it running while gone and shortly had the laptop die

never had a problem with the agp poop but when i tried to recruit a friend he had tonnes of problems on it... don't know but my acer aspire 3502lci worked great for it
 
Junior Spellweaver
Joined
Jun 6, 2008
Messages
188
Reaction score
0
Intel graphics arnt good for games, if you had nVidia or ATI graphics on the laptop then myby you have a better chance for playing games
 
Experienced Elementalist
Joined
Mar 12, 2007
Messages
249
Reaction score
1
Yeah i understand... does some1 have any info if the video is changeble on this laptop ? :/
 
Junior Spellweaver
Joined
Jun 6, 2008
Messages
188
Reaction score
0
The video chip is soldered on there. IF ur like the #1 solderer of the world u cud put a new one in, also the motherboard and bios is designed for it. So even if u did manage to put a new one in there it wont work.
 
Experienced Elementalist
Joined
Mar 12, 2007
Messages
249
Reaction score
1
Thanks to all :p Well ill wait this laptop to die then ima be carefull what i buy ^^ Thanks again.
 
Junior Spellweaver
Joined
Jun 6, 2008
Messages
188
Reaction score
0
Crap site. Says ur hardware cant pass it wen it can, sed my CPU cant run COD4 yet i got 60+ FPS with everything on max at 1280x1024. I use it to see what each games min spec is, to have a guess of what the graphics will be like.
 
Back
Top