Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

Maps Patch

Elite Diviner
Joined
Aug 27, 2007
Messages
410
Reaction score
118
doesnt work
[Exception]
Address : 00514129
ExpCode : c0000005
Flags : 00000000
#Param : 00000002
other : 00000000
 
Upvote 0
Elite Diviner
Joined
Aug 27, 2007
Messages
410
Reaction score
118
phails still -.-"
Crash ( 03:16:09 )
Build Jul 21 2008 11:25:55

dwTotalMemKB = 3118784 KB
dwAvailMemKB = 1045200 KB
dwVirtualMemKB = 2097024 KB

[Exception]
Address : 00514129
ExpCode : c0000005
Flags : 00000000
#Param : 00000002
other : 00000000

I gtg, Off to bed :)
 
Upvote 0
Experienced Elementalist
Joined
Jan 11, 2009
Messages
219
Reaction score
52
Lmao, And what is this for / what does it do.... ?
 
Upvote 0
Skilled Illusionist
Joined
Sep 10, 2007
Messages
380
Reaction score
157
If i remember correctly, the limit is set in both client and server, if you disable the limit in the client you still have to disable it on the server, if you dont do that when you change the stage map to a custom one it will auto-revert to mansion.
 
Upvote 0
Custom Title Activated
Loyal Member
Joined
Nov 14, 2007
Messages
1,829
Reaction score
177
If i remember correctly, the limit is set in both client and server, if you disable the limit in the client you still have to disable it on the server, if you dont do that when you change the stage map to a custom one it will auto-revert to mansion.
Yes, but the client crashes with the custom map already even with this fix apparently, so It still isn't allowed, also remember you need to update channelrule.xml as well (it actually reads the map list in there too
 
Upvote 0
Praise the Sun!
Loyal Member
Joined
Dec 4, 2007
Messages
2,502
Reaction score
986
If i remember correctly, the limit is set in both client and server, if you disable the limit in the client you still have to disable it on the server, if you dont do that when you change the stage map to a custom one it will auto-revert to mansion.

The server will push you back to Mansion if the specified map isn't in map.xml on the server. Looking into the limit atm.

---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------

Managed to get it loaded with customs, but it crashes when I join a stage. I'll keep you up to date.
 
Upvote 0
Back
Top