Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

MapServerMng error and GS_CS error! PLEASE HELP! Pictures inside :(

Status
Not open for further replies.
Joined
Apr 20, 2006
Messages
97
Reaction score
0
Everything works but when I try Load "MapServerInfo Reload" in GS this error comes up -
gs error.JPG - MapServerMng error and GS_CS error! PLEASE HELP! Pictures inside :( - RaGEZONE Forums

When reload MapServerInfo in GS_CS it gives me this error -
untitled3.JPG - MapServerMng error and GS_CS error! PLEASE HELP! Pictures inside :( - RaGEZONE Forums

I also have this problem when opening GS_CS or loading MonsterSetBase
untitled 2.JPG - MapServerMng error and GS_CS error! PLEASE HELP! Pictures inside :( - RaGEZONE Forums
(Click images to make them big)

People can connect to my server and everything is ok! but when going to crywolf, barracks, refuge is still ok!! but when moving back to lorencia you get DC!! :(
the ip address in the mapserverinfo is right..
please guys!! how do i fix the errors?!
 

Attachments

You must be registered for see attachments list
Last edited:
Joined
Apr 16, 2011
Messages
640
Reaction score
65
i can help you on this just give me your Mapserverinfo.dat and Mapserverinfo_cs.dat from Data folder of your server,,,

attach it here i will fix it...

by the way what season is your server?
 
Last edited:
Upvote 0
Joined
Apr 20, 2006
Messages
97
Reaction score
0
i can help you on this just give me your Mapserverinfo.dat and Mapserverinfo_cs.dat from Data folder of your server,,,

attach it here i will fix it...

by the way what season is your server?

Hey Kojic!
here is my mapserverinfo (there isnt a mapserverinfo_cs in my files!)
Code:
//==============================================================================
//Map Server Infomation File [KOR]
//#www.darksideofmu.com
//by DaRKav (darkav@hotmail.com)
//------------------------------------------------------------------------------
//Revision 2 Mar, 2008			
//==============================================================================

// 1> . ¼­¹öÀÇ IP, Æ÷Æ®Á¤º¸ (°øÀÎIP, Æ÷Æ®¹øÈ£ ¸¸ »ç¿ë°¡´É)
//
//	P.S.> InitSetting (ÃÖÃÊ ¸ÊÀ̵¿ Á¤º¸ ¼¼Æðª) ÀÇ °ªÀÇ ÀǹÌ
//	-1 	: Á¢¼ÓºÒ°¡ - Á¢¼Ó°¡´ÉÇÑ ÃÖÃʼ­¹ö·Î Á¢¼Ó
//	0	: Á¢¼ÓºÒ°¡ - Á¢¼Ó°¡´ÉÇÑ ¼­¹ö Áß ·£´ýÇÏ°Ô Á¢¼Ó
//	1	: Á¢¼Ó°¡´É
//
//	ServerCode	MapServerGroup	InitSetting	IpAddress	PortNum
//-----------------------------------------------------------------------------
0
	// Normal Servers
	0		0		1		Shadmu.sytes.net		55901	//[Main]
	19		0		0		Shadmu.sytes.net		55919	//[Castle]
end


// 2> . ¼­¹öÀÇ ¸Ê À̵¿ ºÒ°¡´É Á¤º¸ (À§ÀÇ ¼­¹öÁ¤º¸¿¡ ¾ø´Â ¼­¹ö´Â µî·ÏµÉ ¼ö ¾øÀ½)
//
//	ServerCode	MoveAbleOption	Map	DestServerCode
//-----------------------------------------------------------------------------
1
	// Normal Servers
	0		0		30		19	//Lorren
	0		0		31		19	//DareDevil
	0		0		34		19	//CryWolf
	0		0		41		19	//Barraks
	0		0		42		19	//Refuge

	// Castle Siege Servers
	19		1		30		0	//Lorren
	19		1		31		0	//DareDevil
	19		1		34		0	//CryWolf
	19		1		41		0	//Barraks
	19		1		42		0	//Refuge
end

Thank you for helping!!
Im using Season 6 and these are the files :
http://forum.ragezone.com/f197/titans-tech-10-07-65-a-729851/
 
Last edited:
Upvote 0
Joined
Apr 16, 2011
Messages
640
Reaction score
65
ok wait i will try to download your server files and try to check it,,,

i can't download the server files from the thread you posted above,,,just upload your Data Folder and attach it here,, upload it using mediafire
 
Upvote 0
Joined
Apr 16, 2011
Messages
640
Reaction score
65
you know what i already use that files of freakmasterx once,, and i didn't get that error,,, i think this problem is during your configuration to the server,, try to check again all your server configuration
 
Upvote 0
Status
Not open for further replies.
Back
Top