Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

my Registration page

Newbie Spellweaver
Joined
Jul 5, 2006
Messages
8
Reaction score
0
just made it.. so many ppl asking this..
not really crative to make the layout.. if anyone have suggestion i will add it later.. thx..
 

Attachments

You must be registered for see attachments list
Last edited:
Junior Spellweaver
Joined
Jan 13, 2007
Messages
193
Reaction score
0
nice job on this, tho theirs a few problems...
It works, i config everything go to test reg/change pass and the pages dont even load. it just refreshes the screen ;D
 
Upvote 0
Newbie Spellweaver
Joined
Jul 5, 2006
Messages
8
Reaction score
0
$fp = @fsockopen($srvip, $srvport, $errno, $errstr, 1);
if (!$fp)
{echo "Offline";}
else
{echo "Online";
fclose($fp);
}
 
Upvote 0
Experienced Elementalist
Joined
Apr 30, 2005
Messages
289
Reaction score
0
For server status:
Code:
<?php
$serverip = "serveripgoeshere";
$serverport = "6000";
?>
<?php
$serverstatus
 = fsockopen($serverip, $serverport, $errno, errstr, 1);
if (!$serverstatus) {
echo "Offline";
} else {
echo "Online";
fclose($serverstatus);
}
?>
Just change first 2 lines.
 
Upvote 0
Newbie Spellweaver
Joined
Jul 5, 2006
Messages
8
Reaction score
0
well.. yes.. it refresh the page.. but the page works.. config connection and other is on the conf folder.. i dont finish yet making the page.. just release it cause many ppl want the reg page
 
Upvote 0
Newbie Spellweaver
Joined
Jan 21, 2007
Messages
8
Reaction score
0
hey guys... someone can help me pls ???

what i put in
::

$srvip = "my server ip ???";
$srvport = "6000 ????";
$mssql_user = "what user ?? taht what i use in server.ini ???";
$mssql_pass = "what pass ?? taht what i use in server.ini ???";
$mssql_database = "GunzDB"???;
$mssql_host = "taht what i use to conetc the msql to cofig DB???";
 
Upvote 0
Newbie Spellweaver
Joined
Jul 5, 2006
Messages
8
Reaction score
0
$srvip = "Put your ip(go to whatismyip.com) or if your pc only put 127.0.0.1";
$srvport = "6000 (leave it dont change )";
$mssql_user = "put sa here.. sa means server admin ";
$mssql_pass = "your db password";
$mssql_database = "GunzDB(your database name. GunzBD )";
$mssql_host = "your database ";<< put you db connection example
LI9HT/SQLEXPRESS li9ht is mypc name or
(yourIp)/SQLEXPRESS use this one.. never tried cause my server is on local network.. but it should work...
 
Upvote 0
Back
Top