Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

[Need] Good Hotuk

Supreme Arcanarch
Loyal Member
Joined
Oct 1, 2006
Messages
953
Reaction score
0
right.

i know that. but someone was saying i had to use apache to use this.

and how does php help me once its on the web anyway.

all im tryin to do if get XPT Account Manager working.

o and if anyone had clan manager i wuld like it. xD

but focus on XPT. thats lal im trying to do.

i uploaded it and when u try to sign in u get an error.

example http:darkpristontale.freehostia.com/XPT/

sign in with bbchamps and noob (id and pasS) i will get an error. im just tryin to fix it
 

SiK

Custom Title Activated
Loyal Member
Joined
Sep 10, 2006
Messages
2,099
Reaction score
7
You can use IIS but you would need to install PHP on IIS CGI, Apache comes with natural PHP support, and did you make the DB/Tables for the XPT scripts to work.
 
Newbie Spellweaver
Joined
Apr 4, 2007
Messages
27
Reaction score
0
the hotik you posted ...i dont think its a GM hotuk cos i get the gameguard error 153
 
Initiate Mage
Joined
Mar 17, 2007
Messages
1
Reaction score
0
@ang3lous
yea because its a server hotuk lolZ
@
bbchamps2000
hii its me lolX, ShoGuN
haha sorry man but dont worry i wont do or i didnt do anything that could harm your server ;)

well
greeTz from 0bscur3

P.S.: What's a pesk?
 

SiK

Custom Title Activated
Loyal Member
Joined
Sep 10, 2006
Messages
2,099
Reaction score
7
A GM hotuk(client Side) and as server hotuk( server side) are not the same thing, if you switch them you'll just error >_>
 
Supreme Arcanarch
Loyal Member
Joined
Oct 1, 2006
Messages
953
Reaction score
0
lol yo man. idk if it was a bug or not. its baffling me.
y does he get gm powers
 

SiK

Custom Title Activated
Loyal Member
Joined
Sep 10, 2006
Messages
2,099
Reaction score
7
There's a couple ways to abuse the login system to get GM status, even give yourself level 3 powers without knowing the admin name or special password.
 
Supreme Arcanarch
Loyal Member
Joined
Oct 1, 2006
Messages
953
Reaction score
0
ya i really wuld actually like to know..

i own my own server and its not like im gunna go do it on someone elses.
 

SiK

Custom Title Activated
Loyal Member
Joined
Sep 10, 2006
Messages
2,099
Reaction score
7
I would have to be mentally challenged to leak something like that on ragzone.
 
Supreme Arcanarch
Loyal Member
Joined
Oct 1, 2006
Messages
953
Reaction score
0
ya. lol. im trustworthy. but its your choice.

xD a little bit of pursuasion never hurt any one.
^spelling
 
Master Summoner
Joined
Mar 24, 2007
Messages
514
Reaction score
0
^^ Lol i wouldnt leak something like that believe me i made 1 hit ko in maplestory and didnt release it
 
Junior Spellweaver
Joined
Mar 2, 2007
Messages
157
Reaction score
0
oi shogun lol its me ravern lol how are you what server you playing now???
 
Master Summoner
Joined
Mar 24, 2007
Messages
514
Reaction score
0
Shogun? lol well shabeb ill make a server for us we both get admin ^^
 
Back
Top