I'm guessing that your using a repack (Booooo!) so it probably doesn't have some/a lot of the built in event functions that regular sources do.
Dec 31, 2008 8:24:12 AM net.sf.odinms.net.channel.ChannelServer run
INFO: Channel 1: Listening on port 7575
Dec 31, 2008 8:24:12 AM net.sf.odinms.scripting.event.EventScriptManager init
SEVERE: null
javax.script.ScriptException: sun.org.mozilla.javascript.internal.WrappedExcepti
on: Wrapped javax.script.ScriptException: sun.org.mozilla.javascript.internal.Wr
appedException: Wrapped java.lang.RuntimeException: Loading the Char Failed (cha
r not found) (<Unknown source>#14) in <Unknown source> at line number 14 (<Unkno
wn source>#10) in <Unknown source> at line number 10
at com.sun.script.javascript.RhinoScriptEngine.invoke(Unknown Source)
at com.sun.script.javascript.RhinoScriptEngine.invokeFunction(Unknown So
urce)
at net.sf.odinms.scripting.event.EventScriptManager.init(EventScriptMana
ger.java:81)
at net.sf.odinms.net.channel.ChannelServer.run(ChannelServer.java:249)
at net.sf.odinms.net.channel.ChannelServer.main(ChannelServer.java:560)
Dec 31, 2008 8:24:13 AM net.sf.odinms.net.channel.ChannelServer run
INFO: Channel 2: Listening on port 7576
Dec 31, 2008 8:24:13 AM net.sf.odinms.scripting.event.EventScriptManager init
javax.script.ScriptException: sun.org.mozilla.javascript.internal.WrappedExcepti
on: Wrapped javax.script.ScriptException: sun.org.mozilla.javascript.internal.Wr
appedException: Wrapped java.lang.RuntimeException: Loading the Char Failed (cha
r not found) (<Unknown source>#14) in <Unknown source> at line number 14 (<Unkno
urce)
Dec 31, 2008 8:24:14 AM net.sf.odinms.net.channel.ChannelServer run
INFO: Channel 3: Listening on port 7577
Dec 31, 2008 8:24:14 AM net.sf.odinms.scripting.event.EventScriptManager init
urce)
Nope.Dont use it and doesnt work rofl.
see the bat errors in the channel server while launching channels
Code:Dec 31, 2008 8:24:12 AM net.sf.odinms.net.channel.ChannelServer run INFO: Channel 1: Listening on port 7575 Dec 31, 2008 8:24:12 AM net.sf.odinms.scripting.event.EventScriptManager init SEVERE: null javax.script.ScriptException: sun.org.mozilla.javascript.internal.WrappedExcepti on: Wrapped javax.script.ScriptException: sun.org.mozilla.javascript.internal.Wr appedException: Wrapped java.lang.RuntimeException: Loading the Char Failed (cha r not found) (<Unknown source>#14) in <Unknown source> at line number 14 (<Unkno wn source>#10) in <Unknown source> at line number 10 at com.sun.script.javascript.RhinoScriptEngine.invoke(Unknown Source) at com.sun.script.javascript.RhinoScriptEngine.invokeFunction(Unknown So urce) at net.sf.odinms.scripting.event.EventScriptManager.init(EventScriptMana ger.java:81) at net.sf.odinms.net.channel.ChannelServer.run(ChannelServer.java:249) at net.sf.odinms.net.channel.ChannelServer.main(ChannelServer.java:560) Dec 31, 2008 8:24:13 AM net.sf.odinms.net.channel.ChannelServer run INFO: Channel 2: Listening on port 7576 Dec 31, 2008 8:24:13 AM net.sf.odinms.scripting.event.EventScriptManager init SEVERE: null javax.script.ScriptException: sun.org.mozilla.javascript.internal.WrappedExcepti on: Wrapped javax.script.ScriptException: sun.org.mozilla.javascript.internal.Wr appedException: Wrapped java.lang.RuntimeException: Loading the Char Failed (cha r not found) (<Unknown source>#14) in <Unknown source> at line number 14 (<Unkno wn source>#10) in <Unknown source> at line number 10 at com.sun.script.javascript.RhinoScriptEngine.invoke(Unknown Source) at com.sun.script.javascript.RhinoScriptEngine.invokeFunction(Unknown So urce) at net.sf.odinms.scripting.event.EventScriptManager.init(EventScriptMana ger.java:81) at net.sf.odinms.net.channel.ChannelServer.run(ChannelServer.java:249) at net.sf.odinms.net.channel.ChannelServer.main(ChannelServer.java:560) Dec 31, 2008 8:24:14 AM net.sf.odinms.net.channel.ChannelServer run INFO: Channel 3: Listening on port 7577 Dec 31, 2008 8:24:14 AM net.sf.odinms.scripting.event.EventScriptManager init SEVERE: null javax.script.ScriptException: sun.org.mozilla.javascript.internal.WrappedExcepti on: Wrapped javax.script.ScriptException: sun.org.mozilla.javascript.internal.Wr appedException: Wrapped java.lang.RuntimeException: Loading the Char Failed (cha r not found) (<Unknown source>#14) in <Unknown source> at line number 14 (<Unkno wn source>#10) in <Unknown source> at line number 10 at com.sun.script.javascript.RhinoScriptEngine.invoke(Unknown Source) at com.sun.script.javascript.RhinoScriptEngine.invokeFunction(Unknown So urce) at net.sf.odinms.scripting.event.EventScriptManager.init(EventScriptMana ger.java:81) at net.sf.odinms.net.channel.ChannelServer.run(ChannelServer.java:249) at net.sf.odinms.net.channel.ChannelServer.main(ChannelServer.java:560)
What do u mean by this Save that and close it. Next, add the "instance" to world.properties, what do u mean by "Instance"
Same questions I have///
Take the name of the event script you made for it.Delete the ".js" part for it and add it to that list of event scripts at the bottom...
I dont get it...
net.sf.odinms.channel.events=lolcastle,guildwars,KerningPQ,LudiPQ,LudiMazePQ,ZakumPQ,GuildQuest,automsg,WorldPQ
net.sf.odinms.channel.events=lolcastle,guildwars,KerningPQ,LudiPQ,LudiMazePQ,ZakumPQ,GuildQuest,automsg,WorldPQ,[B][COLOR="Red"]playerHangout[/COLOR][/B]