Player Hangouts

Re: [release]Player Hangouts

Bako who is my server's main sponser knows very well that it in fact doesnt work afteer a server restart.Seriously,Lios you should work on the script .=.='''

I've restarted my server countless times. Trust me, it works if you do it correctly.

What version are you running?

i get error when i add though...it says execute npc thats the error....is there a way to fix??
i get these two errors

Code:
Jan 2, 2009 4:01:01 AM net.sf.odinms.net.login.LoginWorker run
INFO: Possible logins: 196 (Waiting: 0)
Jan 2, 2009 4:01:01 AM net.sf.odinms.net.login.LoginWorker run
Jan 2, 2009 4:01:01 AM net.sf.odinms.scripting.event.EventManager$1 run
SEVERE: null
javax.script.ScriptException: sun.org.mozilla.javascript.internal.WrappedExcepti
on: Wrapped java.util.ConcurrentModificationException (<Unknown source>#470) in
<Unknown source> at line number 470
        at com.sun.script.javascript.RhinoScriptEngine.invoke(Unknown Source)
        at com.sun.script.javascript.RhinoScriptEngine.invokeFunction(Unknown So
urce)
        at net.sf.odinms.scripting.event.EventManager$1.run(EventManager.java:62
)
        at net.sf.odinms.server.TimerManager$LoggingSaveRunnable.run(TimerManage
r.java:146)
        at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Unknown Source)
        at java.util.concurrent.FutureTask$Sync.innerRun(Unknown Source)
        at java.util.concurrent.FutureTask.run(Unknown Source)
        at java.util.concurrent.ScheduledThreadPoolExecutor$ScheduledFutureTask.
access$301(Unknown Source)
run(Unknown Source)
        at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.runTask(Unknown Source
)
        at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source)
        at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
Jan 2, 2009 4:01:02 AM net.sf.odinms.net.login.LoginWorker run
Jan 2, 2009 4:01:02 AM net.sf.odinms.net.login.LoginWorker run
Jan 2, 2009 4:01:03 AM net.sf.odinms.scripting.event.EventManager$1 run
javax.script.ScriptException: sun.org.mozilla.javascript.internal.WrappedExcepti
on: Wrapped java.util.ConcurrentModificationException (<Unknown source>#470) in
<Unknown source> at line number 470
urce)
        at net.sf.odinms.scripting.event.EventManager$1.run(EventManager.java:62
)
        at net.sf.odinms.server.TimerManager$LoggingSaveRunnable.run(TimerManage
r.java:146)
        at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Unknown Source)
        at java.util.concurrent.FutureTask$Sync.innerRun(Unknown Source)
        at java.util.concurrent.FutureTask.run(Unknown Source)
access$301(Unknown Source)
run(Unknown Source)
)
Jan 2, 2009 4:01:03 AM net.sf.odinms.net.login.LoginWorker run
Jan 2, 2009 4:01:03 AM net.sf.odinms.net.login.LoginWorker run
Jan 2, 2009 4:01:04 AM net.sf.odinms.net.login.LoginWorker run
Jan 2, 2009 4:01:44 AM net.sf.odinms.scripting.npc.NPCScriptManager action
SEVERE: Error executing NPC script.
java.lang.reflect.UndeclaredThrowableException
        at $Proxy3.action(Unknown Source)
        at net.sf.odinms.scripting.npc.NPCScriptManager.action(NPCScriptManager.
java:50)
        at net.sf.odinms.net.channel.handler.NPCMoreTalkHandler.handlePacket(NPC
MoreTalkHandler.java:22)
        at net.sf.odinms.net.MapleServerHandler.messageReceived(MapleServerHandl
er.java:135)
        at org.apache.mina.common.support.AbstractIoFilterChain$TailFilter.messa
geReceived(AbstractIoFilterChain.java:570)
        at org.apache.mina.common.support.AbstractIoFilterChain.callNextMessageR
eceived(AbstractIoFilterChain.java:299)
        at org.apache.mina.common.support.AbstractIoFilterChain.access$1100(Abst
ractIoFilterChain.java:53)
        at org.apache.mina.common.support.AbstractIoFilterChain$EntryImpl$1.mess
ageReceived(AbstractIoFilterChain.java:648)
        at org.apache.mina.filter.codec.support.SimpleProtocolDecoderOutput.flus
h(SimpleProtocolDecoderOutput.java:58)
        at org.apache.mina.filter.codec.ProtocolCodecFilter.messageReceived(Prot
ocolCodecFilter.java:180)
        at org.apache.mina.common.support.AbstractIoFilterChain.callNextMessageR
eceived(AbstractIoFilterChain.java:299)
        at org.apache.mina.common.support.AbstractIoFilterChain.access$1100(Abst
ractIoFilterChain.java:53)
        at org.apache.mina.common.support.AbstractIoFilterChain$EntryImpl$1.mess
ageReceived(AbstractIoFilterChain.java:648)
        at org.apache.mina.filter.executor.ExecutorFilter.processEvent(ExecutorF
ilter.java:220)
        at org.apache.mina.filter.executor.ExecutorFilter$ProcessEventsRunnable.
run(ExecutorFilter.java:264)
)
        at org.apache.mina.util.NamePreservingRunnable.run(NamePreservingRunnabl
e.java:51)
Caused by: java.security.PrivilegedActionException: javax.script.ScriptException
: sun.org.mozilla.javascript.internal.EcmaError: TypeError: Cannot call method "
getInstance" of null (<Unknown source>#58) in <Unknown source> at line number 58

at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
        at com.sun.script.util.InterfaceImplementor$InterfaceImplementorInvocati
onHandler.invoke(Unknown Source)
        ... 19 more
Caused by: javax.script.ScriptException: sun.org.mozilla.javascript.internal.Ecm
aError: TypeError: Cannot call method "getInstance" of null (<Unknown source>#58
) in <Unknown source> at line number 58
urce)
        at com.sun.script.util.InterfaceImplementor$InterfaceImplementorInvocati
onHandler$1.run(Unknown Source)
        ... 21 more
Jan 2, 2009 4:01:44 AM net.sf.odinms.net.login.LoginWorker run

Nope.Dont use it and doesnt work rofl.
see the bat errors in the channel server while launching channels
Code:
Dec 31, 2008 8:24:12 AM net.sf.odinms.net.channel.ChannelServer run
INFO: Channel 1: Listening on port 7575
Dec 31, 2008 8:24:12 AM net.sf.odinms.scripting.event.EventScriptManager init
on: Wrapped javax.script.ScriptException: sun.org.mozilla.javascript.internal.Wr
appedException: Wrapped java.lang.RuntimeException: Loading the Char Failed (cha
r not found) (<Unknown source>#14) in <Unknown source> at line number 14 (<Unkno
wn source>#10) in <Unknown source> at line number 10
urce)
        at net.sf.odinms.scripting.event.EventScriptManager.init(EventScriptMana
ger.java:81)
        at net.sf.odinms.net.channel.ChannelServer.run(ChannelServer.java:249)
        at net.sf.odinms.net.channel.ChannelServer.main(ChannelServer.java:560)
Dec 31, 2008 8:24:13 AM net.sf.odinms.net.channel.ChannelServer run
INFO: Channel 2: Listening on port 7576
Dec 31, 2008 8:24:13 AM net.sf.odinms.scripting.event.EventScriptManager init
on: Wrapped javax.script.ScriptException: sun.org.mozilla.javascript.internal.Wr
appedException: Wrapped java.lang.RuntimeException: Loading the Char Failed (cha
r not found) (<Unknown source>#14) in <Unknown source> at line number 14 (<Unkno
urce)
Dec 31, 2008 8:24:14 AM net.sf.odinms.net.channel.ChannelServer run
INFO: Channel 3: Listening on port 7577
Dec 31, 2008 8:24:14 AM net.sf.odinms.scripting.event.EventScriptManager init
urce)

Go **** yourself, it doesnt work because you're probably using a cheap repack because you dont know how to customise a clean source.
If you cant make it work, or it doesnt work on your first try, try again, but dont EVER go into the thread starters thread and tell everyone that it doenst work when YOU yourself did a lousy job implementing it.

If it doesnt work for you, it doesnt mean it doesnt work for others.
Go learn some manners, have some respect for a man that is dedicated to his server and has awesome releases.

Bako who is my server's main sponser knows very well that it in fact doesnt work afteer a server restart.Seriously,Lios you should work on the script .=.='''

Why should Lios work on the script for you, because you cant do it yourself?
Seriously, stop criticizing other people's work just because you cant do donkey ****.

Final word.
Get the **** out.

Keep up the good work ;)
-Chris

Thank you chris.

Please only post something if you're planning on using it.

Seriously, if you started with a clean rev, which every non noob server should have, then it will work. End of story.

Wow, reading some of these posts. Most people shouldn't even run a private server -_-. I hate repacks being released.

Ohh and nice release :D. Will definitely use this.

Eeeh....><! This looks awesome,but I'm running a repack D=....
You guys make me feel bad D=
I'll try and get this to work for repacks, if its possible

Back