Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

Please need a guide for Config TribalGrd to my server !

Status
Not open for further replies.
Newbie Spellweaver
Joined
Sep 14, 2006
Messages
19
Reaction score
0
hi all ^^

i'm looking for a guide who can help me to configure TribalGrd to my server ^^

Thanks if you can Help me =)
 
Blank
Joined
Sep 21, 2006
Messages
554
Reaction score
0
Lmao!

First of, TribalGRD isn't the original name, so it isn't originally 'TribalGRD'.
Second of all, if you do I'm sure you will hear from ICON pretty soon.
 
TGN Studio's
Joined
Jan 11, 2007
Messages
806
Reaction score
7
:) Yea You will here from ICON I have a question for you...
Where did you get this TribalGRD?
And yes Fate TribalGRD is not the original File name. But then in a way it is.
As we have done some stuff to it to make it differ from the original.
But that's neither here nore there.
TribalGRD is the protection system used by Inferno Rose/TribalGamingNetwork
Also My server.
Anyways enough of that seems every server likes to use the one ripped from my client {With exception to Ruff and Arua}
Tell you what ill be nice today. Post your server ip and and web addy and ill see if i can help you out. This system is getting redone on my server anyways.

Also Its not so Much a config as editing the base code...
 
Newbie Spellweaver
Joined
Sep 14, 2006
Messages
19
Reaction score
0
wildrose.com ( its not up for now )


thx ^^
 
TGN Studio's
Joined
Jan 11, 2007
Messages
806
Reaction score
7
Now Msn Me asap Last time you tried i dced and you never Msn back.
 
Junior Spellweaver
Joined
Aug 26, 2006
Messages
115
Reaction score
2
Hi, ICON.
now i use Tribal Guard to connect to my server.
because ruffprotect have dc bug.

but Tribal Guard cant change input language when i change client is still.
can you tell me about it.

Thank you.
 
TGN Studio's
Joined
Jan 11, 2007
Messages
806
Reaction score
7
What do you mean can't change input lang?
 
Experienced Elementalist
Joined
Nov 22, 2005
Messages
275
Reaction score
0
Yes, RuffProtect got DS problem when change maps or use tele scrolls. If anyone know how to slove it, plz share
 
TGN Studio's
Joined
Jan 11, 2007
Messages
806
Reaction score
7
Its cause from using zon/Ifo data from the ruff client. Ruff uses dummy data in the client for the files that are server side only.
 
TGN Studio's
Joined
Jan 11, 2007
Messages
806
Reaction score
7
Well map dc's are caused by Zon/Ifo data but i find it strange that it works with the current TribalGRD. As for Lang TribalGRd blocks memory packets and 3rd party but from what i see i guess it block lang as well. so if you have lang problems then TribalGRD won't work for you. BTW did everyone steal this from my client? I'm surprised so many people are using it. Guess its a good thing we are rewiteing it.
New version will be out soon, And sorry won't work for any server but mine.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top