Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

problem trying to log in

Junior Spellweaver
Joined
Jan 3, 2008
Messages
131
Reaction score
0
ok since I gave up with the Vladis repack I tried the syron repack, ok so it open well and everything but when I tried to log in, I couldn't ... so I thought it was and ip issue, so I downloaded the original config.pk so I could change it, I changed the ip and port on the config.pk in the xlate-e file replace the file so now I can't open the game :/
 
Junior Spellweaver
Joined
Jan 3, 2008
Messages
131
Reaction score
0
no cuz I mean in the syron repack the ones that come with the repack are blocked or something so u can't change them so in the same thread there was this download that said original config, that were not block
 
Upvote 0
Junior Spellweaver
Joined
Jan 3, 2008
Messages
131
Reaction score
0
and no they are not clean, they are suppose to have the same stuff with the other one (the one that comes with the repack already)
 
Upvote 0
Newbie Spellweaver
Joined
Jul 9, 2008
Messages
39
Reaction score
0
mhm,

so you just need to save that config as KOSP crypt and thats all.
use "Kalonline Advanced Pk Editor" (search for it in releases section).
 
Upvote 0
Junior Spellweaver
Joined
Jan 3, 2008
Messages
131
Reaction score
0
ok I hope that fixed the log in problem but now I can't open the game and yes I used the "Kalonline Advanced Pk Editor" and saved it as KOSP crypt, btw thanks for helping me
 
Upvote 0
Newbie Spellweaver
Joined
Jul 9, 2008
Messages
39
Reaction score
0
usually game dont launch for 2 reasons:
1st, that there are mistakes in config.pk/e.pk
2nd, config/e.pk's and engine paswords do not match

dunno more what could cause it
 
Upvote 0
Junior Spellweaver
Joined
Jan 3, 2008
Messages
131
Reaction score
0
this is what i get everytime I try to open the game
rivera - problem trying to log in - RaGEZONE Forums


I havent change the e.pk so I'll check again the config.pk, and I haven't change any passwords at all
 
Upvote 0
Newbie Spellweaver
Joined
Jul 9, 2008
Messages
39
Reaction score
0
hmm, everythin looks ok

so problem is in config.pk or maybe in config.properties

try to write PacketStreamCryptMode = 4
ofc if there are Mode 4

and make MD5 as false

maybe now it will work
 
Upvote 0
Junior Spellweaver
Joined
Jan 3, 2008
Messages
131
Reaction score
0
ok I changed that in config.properties but no it didn't work I'm gonna check right now the config.pk
 
Upvote 0
Junior Spellweaver
Joined
Jan 3, 2008
Messages
131
Reaction score
0
this is the only thing I changed on the config.pk
rivera - problem trying to log in - RaGEZONE Forums


and the I encrypted again as KOCP crypt
 
Upvote 0
Junior Spellweaver
Joined
Jan 3, 2008
Messages
131
Reaction score
0
ok yes but the problem is that the game doesn't start

this is what i get everytime I try to open the game


I havent change the e.pk so I'll check again the config.pk, and I haven't change any passwords at all
 
Upvote 0
Back
Top