Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

Problem with making server public.

Status
Not open for further replies.
Junior Spellweaver
Joined
Dec 29, 2012
Messages
126
Reaction score
0
i got a problem. other poeple can`t conneckt to my server. i have make a static ip adress "192.168.0.101" if put it in the ini`s and in the neux. if have portforwarded port 15500, 23000, 28000. but still people can`t connect to my server. maybe because i got static ip adress?? this are my ini's from all:
AccountServer.ini
TESTAddTail( -1, 1, "DeathFlyff", "192.168.0.101", 0, 1, 0 );
AddTail( 1, 1, "DeathFlyff", "192.168.0.101", 0, 1, 600 );


DSN_NAME_LOGIN "login"
DB_ADMIN_ID_LOGIN "login"


DSN_NAME_LOG "log01"
DB_ADMIN_ID_LOG "log01"
SKIP_TRACKING
MSG_VER "20070712"


DB_PWD_LOGIN "1qw21qw2"
DB_PWD_LOG "1qw21qw2"

CacheServer.ini
Core "127.0.0.1"Port 15500

Certifier.ini
Account "127.0.0.1"DSN_NAME_LOGIN "sa"
DB_PWD_LOGIN "1qw21qw2"

CoreServer.ini
Sys 1Database "127.0.0.1"
PartyExpRate "10" and the rest of all codes

LoginServer.ini
DB "127.0.0.1"Core "127.0.0.1"




AddCache ( "192.168.0.101" );




MSG_VER "20070712"

DatabaseServer.ini
ResourceFolder "C:\Users\RiJo\Desktop\Blessed Flyff\Resource"Sys 1
Account "127.0.0.1"


DSN_NAME_CHARACTER "character01"
DB_ADMIN_ID_CHARACTER "sa"


DSN_NAME_LOG "log01"
DB_ADMIN_ID_LOG "sa"


//DSN_NAME_ITEMUPDATE "item"
//DB_ADMIN_ID_ITEMUPDATE "item"
//ITEMUPDATE


//BankToItemSendTbl
//InventoryToItemSendTbl


//ConvStartItem
//REMOVEITEM µÚ¿¡ 1ÀÌ¸é ¾ÆÀÌÅÛ¸¸ »èÁ¦ 2¸é ¾ÆÀÌÅÛ ¼ö¸¸Å­ ÁöºÒ.
//REMOVEITEM 2
//PIERCING_CONFIRM
//SAVE_TEXT
//__ITEM_REMOVE0203 // itemremove.txt ¾ÆÀÌÅÛ Á¦°Å


//Conv


DB_PWD_LOG "1qw21qw2"
DB_PWD_CHARACTER "1qw21qw2"
DB_PWD_BACKEND "1qw21qw2"
DB_PWD_ITEMUPDATE "1qw21qw2"


//REMOVE_QUEST
//ITEM_ID


//RESTORE_PET

WorldServer.ini
ResourceFolder "C:\Users\RiJo\Desktop\Blessed Flyff\Resource"Key 0101
Core "127.0.0.1"
DB "127.0.0.1"
Account "127.0.0.1"


LANG 1
Heartbeat 10101


Proc 2


GUILDWAR


PK
STEAL


DROPITEM_REMOVE


WORMON
GUILDBANK
GUILDCOMBAT
ARENA
SECRETROOM 1
RAINBOWRACE 1


RECOMMEND

Someone a ideee what to change and where??
 
Newbie Spellweaver
Joined
Sep 8, 2011
Messages
67
Reaction score
252
I'm pretty sure that is the wrong ip to use for others to connect. It should be your ip or even a hamachi ip. Go to a site like: IpChicken or something to get your ip and test it out. Make sure to port forward.
 
Owner
Loyal Member
Joined
May 13, 2011
Messages
1,497
Reaction score
157
You need to change the ip in accountserver.ini and loginserver.ini

To your outside Ip-adress. (Thus the one you get from your ISP.).

Then in your router do port forwarding to your Static Intern ipadress.

Also make sure you open up the ports inside your firewall just in case.
 
Junior Spellweaver
Joined
Dec 29, 2012
Messages
126
Reaction score
0
You need to change the ip in accountserver.ini and loginserver.ini

To your outside Ip-adress. (Thus the one you get from your ISP.).

Then in your router do port forwarding to your Static Intern ipadress.

Also make sure you open up the ports inside your firewall just in case.

so i need to set my ip "62.163.79.28"adres in account and login but i need to portforward my 192.168.0.101 static ip?. and do i need to change the neuz ip?
 
Owner
Loyal Member
Joined
May 13, 2011
Messages
1,497
Reaction score
157
The neuz ip is also you ISP Ip adress.
So that would be 62.169.78.28.
 
Owner
Loyal Member
Joined
May 13, 2011
Messages
1,497
Reaction score
157
Go to your router
And there you open your ports to your Computer Adress so
the 192.168.0.101.
 
Junior Spellweaver
Joined
Dec 29, 2012
Messages
126
Reaction score
0
Go to your router
And there you open your ports to your Computer Adress so
the 192.168.0.101.
thx il give it a try

one question is the port for login 15400 or 15500 '?? for V18 blessed files ??
 
Owner
Loyal Member
Joined
May 13, 2011
Messages
1,497
Reaction score
157
well if they didnt change it in the source it will be 15400 like always.
So try that one first.
15500 is commonly used by toms antihack
 
Owner
Loyal Member
Joined
May 13, 2011
Messages
1,497
Reaction score
157
the best way is an static ip adress so your ip adress wont change if you reset your router or reconfigure your pc.
 
Junior Spellweaver
Joined
Dec 29, 2012
Messages
126
Reaction score
0
thx, man il try it tomorry

Naamloos23333 - Problem with making server public. - RaGEZONE Forums is this portforwarded good or not?
 

Attachments

You must be registered for see attachments list
Junior Spellweaver
Joined
Dec 29, 2012
Messages
126
Reaction score
0
oke only the port need to by 15400 instead of 15500. and i need to change it in neuz with reseditor to 15400 and in CacheServer?
 
Joined
Nov 12, 2009
Messages
701
Reaction score
113
oke only the port need to by 15400 instead of 15500. and i need to change it in neuz with reseditor to 15400 and in CacheServer?

It doesn't matter what the cache port is, as long as they match in all the places. If you change it in neuz & cacheserver, then you need to change it in the portfoward too.
 
Junior Spellweaver
Joined
Dec 29, 2012
Messages
126
Reaction score
0
It doesn't matter what the cache port is, as long as they match in all the places. If you change it in neuz & cacheserver, then you need to change it in the portfoward too.

thx, do i need to change sometine to in accounserver.ccp is i want to make i public ?
 
Junior Spellweaver
Joined
Dec 29, 2012
Messages
126
Reaction score
0
if tried a lot now but i can`t connect if portforwarded already so any one got an idee?
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top